reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja mam szwagierkę w Ozorkowie, to rzut beretem od tego Piątku, dam jej znać, niech namioty rozbija w ogródku :-D
Aylin jak coś to wpadaj do mnie po drodze, odpoczniesz i pojedziemy dalej razem ;-)

A Ty wiesz, że do mnie dwa razy nie trzeba mówic?? Ja tam włóczykij jestem więc chętnie. A mała ma to po rodzicach - najszczęśliwsza w rozjazdach :)

A w ogóle to mysmy chyba źle środek wyznaczyły - bo biorąc pod uwagę Sicil i dziewczyny na wysach to nam środek pewnie gdzieś w Belgii by wypadł

reklama
Ja jestem z Lodzi :) Jak bede z wizyta w Polsce to chetnie dolacze.

Poza tym srednio nadrobilam :zawstydzona/y: Dopadl mnie jakis wirus - caly dzien w toalecie i do tego mi niedobrze :confused2: Oby mlody nie zalapal. Tfu tfu

uuuu....współczuję!! Dużo zdrówka!:-)

A w ogóle to mysmy chyba źle środek wyznaczyły - bo biorąc pod uwagę Sicil i dziewczyny na wysach to nam środek pewnie gdzieś w Belgii by wypadł

:-D:-D:-D:-D

po 4 miesiacach jasiek przypomnial sobie ze mozna zasypiac na boczku. nie chce zapeszac ale od wczoraj daje sie tak polozyc. dla mnie to zbawienie bo jakos latwiej mu sie wyciszyc w tej pozycji, nie macha rekami jak opetany... no i zasnal dzis 2x sam tzn bez butelki a ja stalam przy lozeczku i go glaskalam :-) oby to byla zmiana na dluzej

ja do amsterdamu chetnie!
rysica ktos cie po drodze zabierze moze, jak z calej polski sie zaczniemy zjezdzac to miejsce w jakims aucie sie znajdzie :tak: i skad ten pesymizm ze urlopu nie dostaniesz, moze to akurat wypadnie w weekend :happy2:

a ja nie dam rady się spotkać w środku Polski, bo prawdopodobnie nie będę miała urlopu i nie mam prawa jazdy... :sorry2::confused::-:)-:)-:)-(

Josie ma rację, bo np. ja mogłabym Cię zabrać :-) Szymek do przodu, a Ty z tyłu wciśnięta między dwa foteliki, może jakoś byśmy się pomieścili :tak:

Dałam dziś G pierwszy raz kaszkę na noc, bo wcześniej dawałam jej przed pierwszą drzemką i jestem ciekawa jak długo pośpi :-):-) przy cycku zawsze zasypiała i ją odkładałam, ale przy butli nie zasnęła, więc myślałam, że trochę będzie trwało usypianie, ale położyłam ją, smok, koc i zasnęła. Normalnie zaczyna mnie zaskakiwać, czyżby nadchodzące skończenie pół roczku zwiastowało większą samodzielność?? :-)

MsMickey - jak po wizycie??

reklama
po 4 miesiacach jasiek przypomnial sobie ze mozna zasypiac na boczku. nie chce zapeszac ale od wczoraj daje sie tak polozyc. dla mnie to zbawienie bo jakos latwiej mu sie wyciszyc w tej pozycji, nie macha rekami jak opetany... no i zasnal dzis 2x sam tzn bez butelki a ja stalam przy lozeczku i go glaskalam :-) oby to byla zmiana na dluzej

ja do amsterdamu chetnie!
rysica ktos cie po drodze zabierze moze, jak z calej polski sie zaczniemy zjezdzac to miejsce w jakims aucie sie znajdzie :tak: i skad ten pesymizm ze urlopu nie dostaniesz, moze to akurat wypadnie w weekend :happy2:

Josie - nieźle :p ale to dobrze, że sobie przypomniał! :D I że łatwiej mu tak zasnąć. Monika od ho ho ho na boczku usypia, rzadko kiedy zasypia na plecach, zwykle na boku miętosząc miśka...
o dokładnie tak :p
DSCF1376.jpg

a co do urlopu - to prawdopodobnie od razu wykorystam cały urlop jednak, zeby jak najpóźniej zacząć płacić koleżance za opiekę nad Moniką. No i wtedy do połowy kwietnia bym w domu została. A na nocleg kasy brak...
Josie ma rację, bo np. ja mogłabym Cię zabrać :-) Szymek do przodu, a Ty z tyłu wciśnięta między dwa foteliki, może jakoś byśmy się pomieścili :tak:

Dałam dziś G pierwszy raz kaszkę na noc, bo wcześniej dawałam jej przed pierwszą drzemką i jestem ciekawa jak długo pośpi :-):-) przy cycku zawsze zasypiała i ją odkładałam, ale przy butli nie zasnęła, więc myślałam, że trochę będzie trwało usypianie, ale położyłam ją, smok, koc i zasnęła. Normalnie zaczyna mnie zaskakiwać, czyżby nadchodzące skończenie pół roczku zwiastowało większą samodzielność?? :-)

MsMickey - jak po wizycie??

Muńka - dziękuję za propozycję :) pożyjemy zobaczymy :) ja to raczej Panikara jestem... Z dzieciakami nawet do Warszawy pociągiem się nie wybieram....

Coś przymulona jestem....

Do góry