reklama
sa kolo Piatku agroturysyki i inne miejsca noclegowe
Wiecie, to nie musi być stricte Piątek, może gdzie w okolicy coś będzie.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Jak się spotykałyśmy z Lipcówkami 2005 to też na środku Polski, żeby było sprawiedliwie ;-) Jestem za :-)
Jak już na serio będziemy się chciały spotkać, stwórzmy osobny wątek, ok? Tam będziemy wszystko omawiać, możemy też wkleić mapkę na której będzie widać gdzie która mieszka.
Muńka ja jestem ze Szczecina
Jak już na serio będziemy się chciały spotkać, stwórzmy osobny wątek, ok? Tam będziemy wszystko omawiać, możemy też wkleić mapkę na której będzie widać gdzie która mieszka.
Jak się spotykałyśmy z Lipcówkami 2005 to też na środku Polski, żeby było sprawiedliwie ;-) Jestem za :-)
tak właśnie coś mi chodziło po głowie, ale nie chciałam walnąć gafy :-) dobry pomysł o wątku spotkaniowym!
Ale Ty i tak będziesz miała niezły kawał drogi...
Ostatnia edycja:
Super pomysl z tym spotkaniem, ja akurat jestem z krakowa to nad morze mam caly dzien drogi.... wiec moze ten piatek to nei taki zly pomysl
Iwon drozdzowki zakupilam owszem, oraz pelno innych ciastek :-) maz jedzie na delegacje dzis to musialam sie zaopatrzyc
Iwon drozdzowki zakupilam owszem, oraz pelno innych ciastek :-) maz jedzie na delegacje dzis to musialam sie zaopatrzyc
Hehe z Iwon to my chyba mamy najdalej. Ale pociąg z Rzeszowa do Szczecina jedzie zdaje się tylko 16 godzin Bo ja chyba jestem z najdalszego krańca na południowy wschód (dalej miał Bablik ale sie nie udziela a Pamka ma 40 km bliżej ode mnie do Krakowa)
Niespodzianka
Fanka BB :)
Ja jestem z Lodzi Jak bede z wizyta w Polsce to chetnie dolacze.
Poza tym srednio nadrobilam Dopadl mnie jakis wirus - caly dzien w toalecie i do tego mi niedobrze Oby mlody nie zalapal. Tfu tfu
Poza tym srednio nadrobilam Dopadl mnie jakis wirus - caly dzien w toalecie i do tego mi niedobrze Oby mlody nie zalapal. Tfu tfu
zaza26
ja mam szwagierkę w Ozorkowie, to rzut beretem od tego Piątku, dam jej znać, niech namioty rozbija w ogródku
Aylin jak coś to wpadaj do mnie po drodze, odpoczniesz i pojedziemy dalej razem ;-)
poza tym dziecko mi się popsuło - znów zasypia przy cycu
Aylin jak coś to wpadaj do mnie po drodze, odpoczniesz i pojedziemy dalej razem ;-)
poza tym dziecko mi się popsuło - znów zasypia przy cycu
reklama
gkvip2505
Witam Was wszystkie po dlugiej przerwie
Nie udzielalam sie tu przez jakis czas a dlaczego to jest napisane na zamknietym watku.
Czytam Was systematycznie i cisze sie z waszych i bobasowych sukcesow.
U nas wszystko dobrze Mia rosnie zdrowo i wsio jest ok.
Buziole dla WAS
Nie udzielalam sie tu przez jakis czas a dlaczego to jest napisane na zamknietym watku.
Czytam Was systematycznie i cisze sie z waszych i bobasowych sukcesow.
U nas wszystko dobrze Mia rosnie zdrowo i wsio jest ok.
Buziole dla WAS