reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Jak się spotykałyśmy z Lipcówkami 2005 to też na środku Polski, żeby było sprawiedliwie ;-) Jestem za :-)

Jak już na serio będziemy się chciały spotkać, stwórzmy osobny wątek, ok? Tam będziemy wszystko omawiać, możemy też wkleić mapkę na której będzie widać gdzie która mieszka.

Muńka ja jestem ze Szczecina :blink:

Jak się spotykałyśmy z Lipcówkami 2005 to też na środku Polski, żeby było sprawiedliwie ;-) Jestem za :-)

Jak już na serio będziemy się chciały spotkać, stwórzmy osobny wątek, ok? Tam będziemy wszystko omawiać, możemy też wkleić mapkę na której będzie widać gdzie która mieszka.

Muńka ja jestem ze Szczecina :blink:

tak właśnie coś mi chodziło po głowie, ale nie chciałam walnąć gafy :-) dobry pomysł o wątku spotkaniowym!
Ale Ty i tak będziesz miała niezły kawał drogi...

Ostatnia edycja:
Super pomysl z tym spotkaniem, ja akurat jestem z krakowa to nad morze mam caly dzien drogi.... wiec moze ten piatek to nei taki zly pomysl :)

Iwon drozdzowki zakupilam owszem, oraz pelno innych ciastek :-) maz jedzie na delegacje dzis to musialam sie zaopatrzyc:-D

Hehe z Iwon to my chyba mamy najdalej. Ale pociąg z Rzeszowa do Szczecina jedzie zdaje się tylko 16 godzin :) Bo ja chyba jestem z najdalszego krańca na południowy wschód (dalej miał Bablik ale sie nie udziela a Pamka ma 40 km bliżej ode mnie do Krakowa)

Ja jestem z Lodzi :) Jak bede z wizyta w Polsce to chetnie dolacze.

Poza tym srednio nadrobilam :zawstydzona/y: Dopadl mnie jakis wirus - caly dzien w toalecie i do tego mi niedobrze :confused2: Oby mlody nie zalapal. Tfu tfu

ja mam szwagierkę w Ozorkowie, to rzut beretem od tego Piątku, dam jej znać, niech namioty rozbija w ogródku :-D
Aylin jak coś to wpadaj do mnie po drodze, odpoczniesz i pojedziemy dalej razem ;-)

poza tym dziecko mi się popsuło - znów zasypia przy cycu :szok:

reklama
Witam Was wszystkie po dlugiej przerwie :)

Nie udzielalam sie tu przez jakis czas a dlaczego to jest napisane na zamknietym watku.
Czytam Was systematycznie i cisze sie z waszych i bobasowych sukcesow.
U nas wszystko dobrze Mia rosnie zdrowo i wsio jest ok.
Buziole dla WAS :)

Do góry