reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon u Ciebie odśniezyli za to u mnie zasypało. Ale limuzyna dała rade - tylko matka brnąc przez snieg lekko się zasapała :)

A za spotkaniem jestem jak najbardziej - tylko ze w poł drogi do Ciebie to policzmy ode mnie :) I zobaczymy co nam wyjdzie :)

reklama
niby był szczepiony, ale śladu po szczepionce nie ma i nie wiadomo czy się przyjęła, poza tym takie maleństwa najbardziej narażone, a mój osłabiony przez AZS, ma kilka węzłów chłonnych na głowie i szyi powiększonych:-( mam nadzieję, że to tylko niepotrzebna panika, ale strasznie się boję:-(

MsMickey powodzenia na wizycie i koniecznie daj znać co lekarz powie

Jestem dumna z mojej córeczki, znów zasnęła przed chwilą sama w łóżeczku. Tym razem bez marudzenia. Położyłam ją, dałam smoka, kocyk i już śpi!
gratuluję :tak: oby to było już stałe zachowanie:-)

Iwon a co masz za nosidełko?

Muńka jak dla mnie 12 sty może być, akurat zdam relację jak mój powrót do pracy :-)

A za spotkaniem w szerszym gronie też jestem za ale może by tak na parę dni wyskoczyć albo nad morze albo w góry gdy już ciepło będzie

Dzisiaj nici ze szczepienia bo mój maż jest przezębiony ma katar i Pani dr bała się ją zaszczepić. Za tydzień mamy się zgłosić jak małż będzie zdrowy.
Mała waży 8250 i mierzy 77cm:-)

Josie spokojnie samemu mozna zawiazac ale ja polecam tez nosidla ergo i tez nie czuc ciezaru... ja mojego nosze i nic nie czuje ze go mam :)

Kasia.natka tak prevenar 13 i kupilam na rusznikarskiej 14a a szukalam po roznych aptekach i tam znalazlam najtaniej :)

Waris my mamy recepre na prevenar szczepimy sie 27 grudnia jak mlody bedzie mial skonczone 6 miechow zeby bylo o ta jedno mniej dawke

Zaza wspolczuje bo teraz nie wiadomo co robic oby sie nie zarazil!

Claudette ja szukalam chyba w 10 aptekach rozbieznosc przez 225 240 250 270 290 320 wiec ceny rozne tej samej szczepionki i chwila moment i dywanik to bedzie za malo :) potrzeba bedzie calej podlogi moj na dywanie siedzi moze 2 minuty :)

Muńka samodzielna sie robi :D oj samodzielna

Iwon oby kolejna jeszcze lepsza :) i nos go jak najmniej w tym nosidelku, nie zebym cos zlego miala na mysli tylko chodzi glownie o jego zdrowko :)

u nas nocka ok :) rano tylko kolo 6:30 mlody postanowil na brzuch sie przewrocic i tak do 7 ja go kladlam dalej a on na brzuch jak normalnie on na brzuch i o 7 dalaj jedzonko

jutro idziemy podpisac umowe do zlobka, dzisiaj Pani zadzwonila ze zwolnilo sie miejsce i je dostaniemy od jutra ... no ale puszcze mlodego dopiero w styczniu bo chce go na te pneumo zaszczepic... a to dopiero 27 ale popatrzec sobie pojde :):):)

zazdroszcze spotkanka :) ja juz wymiekam siedzac tutaj cagle saaaaama i spotkanie w szerszym chetnie

Ostatnia edycja:
Waris spotkanie nad morzem - jestem jak najbardziej za :-p
To ja tu w Twoim interesie zachęcam a Ty mi jęzora pokazujesz ;-).
Sama bym pojechała nad morze i to w Twoje rejony bo jak wiesz mam tam rodzinke i wybrać się do nich nie możemy a zazwyczaj jeździmy w okolice Gdańska, Sopotu.

Spotkanie nad morzem to chyba nie w połowie drogi...:-D Ja do końca nie wiem skąd która jest, więc ciężko określić gdzie by było najlepiej. Iwon, skąd Ty jesteś dokładnie, bo żeś się wymigała z przedstawienia w odpowiednim wątku :-pPewnie wspominałaś, ale mi umknęło.

W ogóle to sobie przejrzałam ten wątek "poznajmy się" i wiele dziewczyn nie udzielało się już potem, no i też nie wszystkie coś tam o sobie faktycznie napisały.
MsMickey - gdzie Wasz owczarek??

Rysica - napisałaś, że nie lubisz się za bardzo ujawniać, a teraz jesteś naszą forumową zdjęcioholiczką:-);-)

A co do muzyki, bo się jeszcze nie odkryłam. No więc pierwszy szał i wklejanie zdjęć do zeszytu to:

Spice Girls :-D:-D:-D szybko przeszło i:

Roxette, Alanah Myles (której utwory non stop słucham:-)), Gloria Estefan, Sade, od zawsze Whitney Houston, Celine Dion (uważam, że to najwspanialszy głos na świecie). Pewnie jeszcze coś pominęłam.

Od czasu studiów:

Steve Vai, Dream Theater, Dishwalla, Jesse Cook, Goo Goo Dolls (uwielbiam utwór Iris), Michael Buble, Kings of Leon i wiele wiele innych.

Tak naprawdę w każdym rodzaju muzyki lubię znaleźć coś dla siebie. Uwielbiam ballady, coś żywiołowego, rockowego, muzykę filmową, musicalową (np. Grease bez której nie ma z moim towarzystwem imprezy), trochę klasyki - którą pięknie wykonuje Josh Groban. Ja nawet potrafiłam być fanką jakiegoś utworu z olimpiady i tak pierwszym był "Winter Games" Davida Fostersa (który w ogóle świetną muzę robi) z olimpiady w Calgary w 1988 roku!!! (http://www.youtube.com/watch?v=1Wf39G6QreE) miałam wtedy 4 latka i kazałam nagrać ten utwór na kasetę. Do dziś ją mam :-D:-D I wiele jeszcze tego, ale nie mam czasu się rozpisywać :-)

aaaa i kocham utwory granie na pianinie!!! :-) przy nich się wyciszam.

Ostatnia edycja:
wiesz te nosidła to są nazywane wisiadłami ;) i tak jak pisze Kasienka to nic dobrego dla bobasa

dziewczyny a co do spotkania to jeśli ma być sprawiedliwie to powinno się ono odbyć w środku Polski Piątek (województwo łódzkie) – Wikipedia, wolna encyklopedia ;-)

podejrzałam, że jak Serdżi jest na brzuszku i nie potrafi sięgnąć zabawki leżącej przed nim, to obraca się na plecki i z powrotem na brzuszek i w magiczny sposób jest kilka cm bliżej zabawki :happy2:

reklama
Do góry