Spotkanie nad morzem to chyba nie w połowie drogi...
Ja do końca nie wiem skąd która jest, więc ciężko określić gdzie by było najlepiej. Iwon, skąd Ty jesteś dokładnie, bo żeś się wymigała z przedstawienia w odpowiednim wątku
Pewnie wspominałaś, ale mi umknęło.
W ogóle to sobie przejrzałam ten wątek "poznajmy się" i wiele dziewczyn nie udzielało się już potem, no i też nie wszystkie coś tam o sobie faktycznie napisały.
MsMickey - gdzie Wasz owczarek??
Rysica - napisałaś, że nie lubisz się za bardzo ujawniać, a teraz jesteś naszą forumową zdjęcioholiczką:-);-)
A co do muzyki, bo się jeszcze nie odkryłam. No więc pierwszy szał i wklejanie zdjęć do zeszytu to:
Spice Girls
szybko przeszło i:
Roxette, Alanah Myles (której utwory non stop słucham:-)), Gloria Estefan, Sade, od zawsze Whitney Houston, Celine Dion (uważam, że to najwspanialszy głos na świecie). Pewnie jeszcze coś pominęłam.
Od czasu studiów:
Steve Vai, Dream Theater, Dishwalla, Jesse Cook, Goo Goo Dolls (uwielbiam utwór Iris), Michael Buble, Kings of Leon i wiele wiele innych.
Tak naprawdę w każdym rodzaju muzyki lubię znaleźć coś dla siebie. Uwielbiam ballady, coś żywiołowego, rockowego, muzykę filmową, musicalową (np. Grease bez której nie ma z moim towarzystwem imprezy), trochę klasyki - którą pięknie wykonuje Josh Groban. Ja nawet potrafiłam być fanką jakiegoś utworu z olimpiady i tak pierwszym był "Winter Games" Davida Fostersa (który w ogóle świetną muzę robi) z olimpiady w Calgary w 1988 roku!!! (
http://www.youtube.com/watch?v=1Wf39G6QreE) miałam wtedy 4 latka i kazałam nagrać ten utwór na kasetę. Do dziś ją mam
I wiele jeszcze tego, ale nie mam czasu się rozpisywać :-)
aaaa i kocham utwory granie na pianinie!!! :-) przy nich się wyciszam.