Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ty jesteś niemożliwa!!! "musiałam się kocem pochwalić", hehehehehe! Genialne!! no i piękny koc oczywiście ;-);-) aaalee co tam koc, Monisia po prostu wymiata z tymi włoskami!
NO CO?!?!!?!
ale o co chodzi?
No bo ostatnio Wam mówiłam, że będę koce zamawiać no to się chwalę, bo już przyszedł
Rysica, aylin mój wózek też sobie świetnie daje radę, ale na śniegu a nie w zaspach Po prostu nie widziałyście naszych chodników - tutaj nie leży zwykły śnieg, tylko pagórki śniegu po kostki, do tego to, co "zgarnięte" leży na obrzeżach i przy każdym zejściu z chodnika musiałam ciągnąć wózek za sobą. Po prostu porażka .
A co do pozostania na BB - ja tam nie zamierzam nigdzie uciekać Zresztą nadal udzielam się na lipcówkach 2005, więc gołosłowna nie jestem Może na początku będzie mnie trochę mniej, ale jak już się wkręcę w nowe biorytmy, to all nadrobię :-)
Rysica fajniutko Monia wygląda z obciętą grzywką - taka "dorosła" dziewczynka się zrobiła :-)
Fajnie, że kupiłaś garnuszek Będziesz zadowolona
A no to fakt, zaspom to i mój by pewnie nie dał
dziękuję No wygląda już dorosło dzięki włoskom to po mnie włoski
Ja do pracy od 1 marca wiec jeszcze mam czas i napewno tu posiedze a i w pracy tez sie cos wyskrobie
Rysica- slicznie Monia sie prezentuje na tym kocu,, normalnie wszystko wspolgra A z tym sadzaniem to ja mam coraz wiekszy problem ja utrzymac w pozycji pollezacej przy karmieniu, podnosi glowe i chce siedziec uparciuch maly ;-)
Moja też się rwie do siadania
zaglądam na chwilkę.
Dzisiaj wieczorem debatowałam ponad 1,5 godziny z koleżanką z pracy. Z tego tylko 10 minut to była prywata
Też mam wrażenie, że skoro jestem już na wypoczynkowym to mogą dzwonić i dzwonić
A tak apropo - występujecie o wczasy pod gruszą?
Dzisiaj mnie kumpela zapytała bo ponoć to ostatni rok....
rysica fajny koc :-). Jaką stosujesz odżywkę? Pytam bo Majci też robią się kołtuny.
Jutro spędzam cały dzień tylko z synkami . Rano wizyta u alergologa w CZD a potem kino (renifer niko) i oczywiście McDonald's. Wyjeżdżamy o 8 a kiedy wrócimy to nie wiem ;-). Tak się cieszę na jutrzejszy dzień.
No to zmykam. Dobranoc
Dzięki a odżywkę wzięłam jej swoją nałożyłam bo to tak ad hoc wczoraj spróbowałam czy uczulenia nie dostanie i nie dostała a ja używam Fructis do włosów farbowanych, bo tylko ona jest w stanie sprawić, ze moje włosy (cholernie gęste, cholernie sztywne, cholernie grube, cholernie nie do rozczesania) dają się rozczesać
Fajny dzień Ci się jutro zapowiada, ja poprosiłam brata, żeby ściągnął pierwszą część Renifera Niko... Bo na drugą część chyba się skusimy i pójdziemy z Szymkiem. Może w niedzielę?