Oj Munka jak nie wiesz że wpadłam do Was bo mam chwilkę ...
fiem fiem :-) tylko jak się tak ciągiem czyta, to niezłe zakręcenie z tego wychodzi, ale spoko, ja też zmęczona, więc nie żabata ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Munka jak nie wiesz że wpadłam do Was bo mam chwilkę ...
Mój tez do 3,5mies zasypiał sam w łóżeczku wystarczyło wyjechać i się dziecko "zepsuło" czasami się zastanawiam po co mi to łóżeczko tylko miejsce zajmuje, a on w nim spał ostatni raz 2mies temu. No i co zrobię jak on na dobre zacznie się przemieszczać :/Iwon - chciałabym Do 4-tego miesiąca zawsze tak zasypiała, a potem się odmieniło...może pora na powrót do starych przyzwyczajeń
A właściwie Muńka to kiedy Ty wracasz do pracy? Bierzesz wychowawczy? I która na forum jest jeszcze taką szczęściarą?
J
Munka- a moze jednak UK?
Mój tez do 3,5mies zasypiał sam w łóżeczku wystarczyło wyjechać i się dziecko "zepsuło" czasami się zastanawiam po co mi to łóżeczko tylko miejsce zajmuje, a on w nim spał ostatni raz 2mies temu. No i co zrobię jak on na dobre zacznie się przemieszczać :/
Dziś zasyianie trwało nie więcej niż dwie min i zero płaczu.