Monika20078
Fanka BB :)
Waris, no właśnie najbardziej się boję takiej traumy. Jak miałam ok 6 lat to zginął kolega mojego kuzyna. Miał wypadek na motorze. Rodzice wzięli mnie na pogrzeb. Posadzili tak blisko trumny ( otwartej). Przez kilka lat śmiły mi się jego sine i obdarte palce i krwiaki pod paznokciami. Chcę oszczędzić tego dzieciom.
W lipcu zmarła moja kochana babcia. Musiałam zabrac dzieci bo cała rodzina była na pogrzebie. No ale Gracjanek spał w wózku przy wyjściu z kaplicy a Marcela zabrał mój tato za kaplicę i bawił się z moim chrześniakiem. Nawet nie widział trumny i nie bardzo kumał gdzie był bo tato zabrał go tam gdzie nie było grobów już. I nawet nie byliśmy do końca bo mały był głodny i pojechalismy zanim wyniesli trumne z kaplicy.
Muńka- pięknie śpiewasz Zazdroszczę
Iwon, a Ciebie nie słyszałam. Wrzuc coś jak możesz
W lipcu zmarła moja kochana babcia. Musiałam zabrac dzieci bo cała rodzina była na pogrzebie. No ale Gracjanek spał w wózku przy wyjściu z kaplicy a Marcela zabrał mój tato za kaplicę i bawił się z moim chrześniakiem. Nawet nie widział trumny i nie bardzo kumał gdzie był bo tato zabrał go tam gdzie nie było grobów już. I nawet nie byliśmy do końca bo mały był głodny i pojechalismy zanim wyniesli trumne z kaplicy.
Muńka- pięknie śpiewasz Zazdroszczę
Iwon, a Ciebie nie słyszałam. Wrzuc coś jak możesz