reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka to Ty śpiewasz? :szok: Szkoda, że nie widzisz, jak mi opadła kopara :-p:tak:Świetny wokal!! Mega szacun :tak: Ty małpo, mówiłaś żeś umuzykalniona, ale nie że aż tak :-) I'm your fun :cool2:

tak tak, to ja hehe;-) a co mam się tu chwalić, że to jakiś wielki talent, jak dla mnie, to po prostu umiem śpiewać i tyle. I tak naprawdę gdyby nie pare osób, które mnie kopnęły w dupsko, to bym to zaniechała :-D

reklama
Muńka oprócz fanklubu czekolady na bb powstanie też Twój fanklub. Podoba nam się Twój wokal, nawet mała zaczęła przy Tobie śpiewać :-). I dziękuj tym osobom które Cie kopneły w dupsko bo miały gigantyczna rację :-)

Monika ja bym też nie brała dzieciaków. Ja pamiętam jak miałam 6 czy 7 lat i na mojej ulicy zginęła dziewczynka, nasza sąsiadka też była mniej więcej w moim wieku bo się razem bawiłyśmy. Motocykl ją dosłownie rozjechał na przejściu na moich oczach i to tak że widziałam jej mózg, to było naprawdę straszne i doskonale to do dziś pamiętam. Może widok zmarłego w trumnie jest lżejszy ale na pewno też zostanie w pamięci.

Rysica to nic tylko się cieszyć, masz super szefową. Mnie by nie dali na zaś tyle urlopu.

Muńka a song Pada śnieg to Twoje dzieło od a do z, pierwszy raz to słyszałam.

Rysica to nic tylko się cieszyć, masz super szefową. Mnie by nie dali na zaś tyle urlopu.

Muńka a song Pada śnieg to Twoje dzieło od a do z, pierwszy raz to słyszałam.

coś Ty. To śpiewała Górniaczka z Krzyśkiem Antkowiakiem;-)

Rysica - to super, że masz jeszcze tyle czasu wolnego:-)

Waris - ale oni mają taki obowiązek przecież to zaległy urlop, szczególnie te 5 dni z 2010 i 26 dni z 2011 :p szefowa wcale nie jest fajna, ale firma jest bardzo dokładnie sprawdzana i nie ma innej opcji, musiała się zgodzić ;P

a ja posłucham jak wrócę, idę na zakupy i pocztę ;)

Rysica ok zaległy musisz wykorzystać ale że dali ci 2 tyg. urlopu z wymiaru przypadającego na 2013 to jest raczej niespotykane bo urlop przysługuje proporcjonalnie do przepracowanego czasu pracy czyli od stycznia do marca 2013 przysługuje ci 7 dni a nie 14 z wymiaru urlopu za 2013. No chyba że cos się pozmieniało a ja o tym nie wiem
A wykorzystałaś też 2 dni opieki nad dzieckiem za 2012?
Iwon tak sobie słucham i słucham Muńki i muszę Ci powiedzieć że masz zajebistą konkurencję :-p

Rysica ok zaległy musisz wykorzystać ale że dali ci 2 tyg. urlopu z wymiaru przypadającego na 2013 to jest raczej niespotykane bo urlop przysługuje proporcjonalnie do przepracowanego czasu pracy czyli od stycznia do marca 2013 przysługuje ci 7 dni a nie 14 z wymiaru urlopu za 2013. No chyba że cos się pozmieniało a ja o tym nie wiem
A wykorzystałaś też 2 dni opieki nad dzieckiem za 2012?
Iwon tak sobie słucham i słucham Muńki i muszę Ci powiedzieć że masz zajebistą konkurencję :-p

aj tam, żadna konkurencja, Iwon, to rockowa dziołcha, a ja bardziej balladowa ;-)

Kochane u mnie za oknem pruszy aż miło, w kuchni robi się wuzetka :happy2:,a w głośnikach Muńka, aż chce się żyć!:-)

i mnie też jakoś nastrój dopadł, więc zawiesiłam już lampki na moich gałązkach w kącie pokoju, które przystrajam odpowiednią porą roku :-D

reklama
coś Ty. To śpiewała Górniaczka z Krzyśkiem Antkowiakiem;-)

Tak, tak, ja to nucę od kilku dni małemu, kiedy oglądamy sobie śnieg przez okno :-)

Kochana znam swoje możliwości i powiem więcej - Muńka ma lepszy głos ode mnie :tak: Ja nie mam jakiegoś super wokalu, fajnie brzmię w elektronicznych dźwiękach jako dodatek do muzyki, ale na front bym nie wyszła. W konkursach typu mam talent też bym raczej szans nie miała, bo to nie ten rodzaj wokalu. Muńka ma kawał głosu, dlatego napisałam, że naprawdę szacun :tak:

Do góry