reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Munka, dobranoc! :-)

Miski, kurcze...ja muszę tez przejrzec pracowe ciuchy!!! :baffled: dzieki za przypomnienie...bidulka jestes z tą dietą...:///
eeeee...dobrze bedzie z opiekunką! a jak jeszcze bedziesz miała szpiega w domu to juz luz! ;-)
ej no...jak to czy my kiedys Cię zaprosimy??? przeciez ja wszystkich zapraszałam! zapinaj wrotki i ruszaj na wawę ;-) przytulanki nie potrafię zadnej polecić...

...niech mnie ktos w koncu wygoni stad spac...!!!!!!
dobranoc!!! ;-):-D

reklama
Ale naskrobalysie w weekend jak nigdy i nie dam rady nadrobic jedyne co mi zostalo w glowie to to Wasz gadanie o jedzeniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a to juz 23 u mnie! ciasta, brownie, piergi wrrrrrr jestem glodna juz czuje zapach...............

Miski- Pe doleci do nas w Wigilie i raca w Nowy rok wiec w sumie tydzien bede sama potem z z ni i znowy tydz sama :-)
Niespodzianka- jak Ci idzie oduczanie Tomcia budzenia sie w nocy bo nam zajelo 5 nocek i przespala cala a dnia nastepnego zrobila obroc z pleckow na brzuszek!:szok::-D wiec chyba dlugie spanie jej sprzyja. Teraz ucze zasypaiania samodzielnie w ciagu dnia bo po kapieli nie ma z tym problemu.
Rysica- Monia ma sliczne oczka widac ze po mamusi :-):tak:

A ja mam dylemat bo w niedzile niunia konczy 6 miesiecy a mi sie konczy mleko jutro 1 i nie wiem czy mam kupic jeszcze 1 czy juz 2 od 6 miesiecy????????????????

ja bym kupiła jeszcze 1 a dopiero potem łączyłabym z 2 - ja tak będę robiła :tak:

hatszept - we wtorek chłopcy mają wizytę w CZD i jeszcze nie wiem kto z nimi pojedzie (ja czy P). No i ktoś musi zostać z Majcią.
Do W-wy autostradą mam blisko - ok 35 minutek :tak:. Zresztą jak wrócę do pracy to będę tam codzienne...
Ale może kiedyś ;-). Dzięki!

Kurcze...nie zaczynacie ciekawych tematów, jak sie klade...;)
Sunshine, pisz szybciutko jak oduczylas Aurelke pobudek w nocy i jak uczysz samodzielnego zasypiania!
Miski, jesli jednak znajdziesz wolną chwile to zapraszam! :)

Obudzilam sie i zasnac nie moglam to se weszlam na forum. A tu nie dosc ze 4strony wiecej naskrobane wiec przeczytac to z komorki to juz wcale nie taka chwila to jeszcze o czym pisza,o jedzeniu, i to jakim. Udusze normalnie. Tylko mycie zebow w nocy mnie powstrzymuje aby nie zejsc na dol i nie napoczac paczki dziecka od Mikolaja :)))))

No wlasnie Miski moze nam sie uda jakos spotkac. Odleglosc miedzy nami smieszna. I tez zrobimy zdjecia ciast i smaka narobimy.

Za 30 minut K wstaje a ja nadal oczy jak 5zl.

Aga slodko ten Twoj Antos spi :)

Rysica no naprawde Twoj Szymek to starszy brat jak sie patrzy, zaglada do siostry nawet na spacerze.

Sunshine super ze cora tak szybko uczy sie samodzielnosci :)

jak dobrze, że ja tu wieczorem nie zajrzałam, bo bym z głodu padła:-D
wy tu o ciastach a u mnie kryzys z dietą właśnie, mam juz jej serdecznie dość i chciałabym przejśc na MM, ale moje dziecko nie toleruje ani pepti ani Nutramigenu :dry: liczę na jakieś magiczne (mogą być nawet diabelskie) sztuczki, które go skłonią do jedzenia tego świństwa ;-)
zazdroszczę wam tych spotkań, fajnie macie:tak:

Jak mnie dzisiaj głowa boli i już nie chwalę dziecka, bo wczoraj pochwaliłam, ze ładnie spał to dziś chyba 100 raz chciał cycaaaaaaaa.

Hej, hej

a u nas dzisiaj dwie pobudki :sorry2: Jednak ta jedna wynikała - tak jak przypuszczałam - z tego, że ostatnio ciągle gdzieś jeździliśmy i wracaliśmy późno. Młody zamiast o 19, jadł i szedł spać o 20.30. I dlatego budził się na jedzenie tylko raz i spał do grubo po 8. Wczoraj wszystko wróciło do normy i pobudki nocne też :-p

W pierwszej chwili pomyslałam, że może kłaść go te trochę później, ale to jednak bez sensu - za chwilę wracam do pracy i i tak będziemy musieli się zbierać przed siódmą i mały byłby niewyspany.

Rysica :D na złośliwca nie wyglądasz, a jednakkkkkk :p

Aaaa czy to nie miało być przypadkiem o mnie? :-p;-)

Miśki to wracasz do pracy blisko mnie i Waris (Ty idziesz na pierwszy ogień ;-))
Wytrwałości w diecie! Ja nawet nie liczę, że wejdę w ciuchy do pracy - ja w ogóle w żadne nie wchodzę :angry: Będę ubierała się w worki pokutne i przemykała cichaczem po korytarzu w nadziei, że nikt mnie nie zauważy :sorry2:

Sunshine ja bym kupiła już 2.

Zaza a Ty z jakiej części Polski jesteś? Przestańcie z tymi spotkaniami, bo zostanę tutaj jedna na lodzie :dry:

Hatszept muszę spróbować Twojego przepisu na Brownie, bo widzę że składniki te same, tylko inne proporcje (w moim mniej cukru i mąki, więcej czekolady).

Jak mnie dzisiaj głowa boli i już nie chwalę dziecka, bo wczoraj pochwaliłam, ze ładnie spał to dziś chyba 100 raz chciał cycaaaaaaaa.

Uuuuuu, tulaski :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
A tu mój ostatni torcik mega kaloryczny- kremowy, ale dobry :p moze jedyne dekoracja mi nie wyszla tak jak chciałam :baffled:
978bja.jpg

Do góry