reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dobra już wstawiam te fotki :D

DSCF1664.jpgDSCF1694.jpgDSCF1747.jpgDSCF1756.jpgDSCF1772.jpgDSCF1800.jpg

hej

no wiec rano wchodze do lazienki a tam rzeczy z kosza sprzatniete :tak: Chyba mu sie w koncu zapasy skarpetek skonczyly :-D:-D:-D no ale tym sposobem mam dzis za soba juz trzy prania. na szczescie suszarka wszystko wysuszyla wiec tylko sortowanie i obsluga pralki.
Jak to tylko wystarczy przetrzymać chłopa :D

Dziewczyny Król Julian waży 10450, tydzień temu 10120 nie wiem czy nie za dużo... Trochę mnie martwi to przybieranie na wadze- jak tak dalej pójdzie to on będzie ważył waga urodzeniowa x 4 do 8 miesiąca:szok:

To machanie głową to on ma wtedy gdy np. leży na brzuchu na macie i się czymś bawi i wtedy zaczyna kręcić, albo dziś na spacerze.... a w nocy obudziłam się dziś jak przez sen kręcił głową:-(
Już sama nie wiem:confused:

Wasze dzieci też tak wylewają wodę z wanienki? Dziś znów porządne umycie okazało sie niemożliwe za to powódź w łazience była pierwsza klasa... On w wanience dostaje adhd:-)
To król ładnie rośnie :D zacznie więcej się ruszać to zacznie mu spadać, a co do kręcenia główką to chyba większość dzieci tak robi jak się nauczy.

Iwon za ciasto :wściekła/y::wściekła/y: ale chyba zrobię na czwartek (starość nie radość):shocked2:

Rysica wklejaj fotki ja uwielbiam robić :)

My już od 2miesięcy kąpiemy się w normalnej wannie na gąbkowej podkładce :) więc może chlapać ile chce.

Pisałam, ze zazdroszczę Wam spotkania :( a jak tak to napisze jeszcze dużo razyyyyy :)

Dziś zrobiłam tak jak wczoraj na kolacje gęsty kleik łyżeczką i przebieranie w półmroku przy kołysankach 10min leżałam obok niego i usnął :) za rączkę mnie łapał, ale nie leżał na niej jak zawsze i może tylko z dwa razy zapłakał- kamień z serca i mam nadzieje, ze będzie coraz lepiej. No i oczywiście śpi, ze mną bo nie mam jakoś sumienia odkładać go do łóżeczka:nerd::nerd:
I teraz tak śpi :)

k339g4.jpg

claudette - najważniejsze, że gościom smakowało :tak:

I wbrew obietnicą nie dalam rady nadrobić. Mała dzis spała raz. Potem mężowi na spacerku zdrzemnęła się może z 20 minut i mi po południu 15... Tyle.
Oczy na zapałkach ale twardo spać nie pójdę....
Zjadła mi o 19 gruszkę i banana o 20 kaszkę i następnie wszystko mi zwymiotowała. Teraz spi. Odpadła w 3 minuty po kapieli. I ja idę z nią....
Może jutro nadrobię. Ale juz nie obiecuję

dobrej nocki i nie przejmuj się, że nie nadrabiasz. Nie jest łatwo, bo tu gaduły same na tym forum siedzą :-D

Waris
młody zostaje z babcią (teściową) :tak:

pozazdrościć!!

aga - słodziaczek śpiący :-)

Aga Antos jak zwykle słodkości:-) A co to za kocurek? Też fajny:-)

Iwon PRZEZ CIEBIE zjadlam trzy kanapki z miodem. Będziesz mi, kurka, dietę sponsorowac ... :cool:

Rysica sami swoi już nas tak łatwo swirem nie przestraszysz :p

Pamka a może Króla korona uwiera i dlatego tak kręci:p:p:p

U nas uczyliśmy się z Pe i kąpiel wyszła o 19.40. No a w trakcie uczenia wsadzilam Gochę w chustę no i oczywiście drzemka. Do 19. Więc wiadomo po kąpieli spać nie chciała ale tak ją nosiło, że nie mogliśmy przestać patrzec; machanie wszystkimi konczynami tak mocno, że aż siebie po brzuchu stlukla. Bez płaczu ale ewidentnie z jakimś problemem. W końcu wsadzilam w chustę znów i po 5 min spała mocno. Była 21.45... Dodam, że dziasla posmarowane i wymasowane, camilia zapodana ... tylko to homeopatia a ja w to nie wierzę :-( co tam rumianek jest i tyle. Zagryzala w nerwach piastke więc będę szukać zębów rano;-)

No i co skończyłam poprzedniego posta pisać i młody się obudził :angry: walczył 5min i w końcu sam się złapał za moją bluzkę i przyciągną więc wyjścia nie miałam musiałam trochę dać.

Jak słodko! Co on ma nad głową? to rogal jakiś czy poducha?? fajne :)

My też się już ponad miesiąc w dużej wannie kąpiemy, ale na gumowej macie antypoślizgowej :p
Rogal :) którego tylko w nocy przekładam na różne końce łóżka :D zależy z której karmię :)

MsMickey kotek od mikołaja :) a mikołaj go znalazł w tkmaxx i nie mógł się oprzeć :)

Jellycat Dotty Spotty Kitten , JELLYCAT , Bright, Little Jellycat,

Rysica urocze fotki, najbardziej mi się podoba to, jak mała fika na leżąco z misiem :-)

No i jak na świra, to masz niezłą rękę do aparatu :-D:-p;-)

Aga słodziak z Antosia, no i dzielny chłopczyk, że tak szybko załapał naukę zasypiania :)

MsMickey uśmiałam się z Twoich kanapek z miodem, bo dzisiaj zanim zrobiłam ciasto też pochłonęłam takie i to dokładnie trzy :-D Ale nie zaspokoiły mojej chcicy na słodkie, stąd ciasto :-p A tak naprawdę to powinno się oberwać Rysicy, że dała ten przepis na chocolate cake :-p:rolleyes:

Wiem, że są tu fanki Sagi Zmierzch - dla Was kochane :-D

481801_345288095570045_463068053_n.jpg

Ostatnia edycja:
Rysica urocze fotki, najbardziej mi się podoba to, jak mała fika na leżąco z misiem :-)

No i jak na świra, to masz niezłą rękę do aparatu :-D:-p;-)

MsMickey uśmiałam się z Twoich kanapek z miodem, bo dzisiaj zanim zrobiłam ciasto też pochłonęłam takie i to dokładnie trzy :-D Ale nie zaspokoiły mojej chcicy na słodkie, stąd ciasto :-p A tak naprawdę to powinno się oberwać Rysicy, że dała ten przepis na chocolate cake :-p:rolleyes:

Wiem, że są tu fanki Sagi Zmierzch - dla Was kochane :-D

Zobacz załącznik 521991

Dzięki :)
Staram się, ale nie zawsze mi wychodzi ;) Chciałabym móc robić bardziej artystyczne zdjęcia ;)

poczekaj aż zrobię tort z masą mascarpone, mężowi na urodziny w połowie stycznia :)

buahahahahaha :D

reklama
Rysica, Monisia jak zwykle przesłodka, a 2 zęby na dole czaderskie po prostu :-)
A ta krecha za to, ze tak trudno się spotkać...ale co się odwlecze...;-)

Aga, Antoś rulez! :-) i popatrz, popatrz! jaki kulturalny!!! Obudził się jak mama skonczyła pisać post! Anioł nie dziecko!!! ;-):-D

Girls, zignorujcie Iwon z tym ciastem :-p;-);-);-) jak chcecie to mogę jeszcze na wtorek strzelić brownie...robi się je razem z pieczeniem 30min maks, wiec luz ;-)

Claudette, to zdolniacha jesteś z tymi ciastami! Ja jednak głównie bazuję na przepisach gdzieś tam wyczytanych.

P. spi jak Gosia MsMickey od 21.45 (u nas ta godzina to standard) i trochę się wkurzyłam na duzego P., bo jak odkładał małego do łózeczka to w ogole go nie przykrył...a mamy w sypialni naprawdę chłodno bo się wietrzyło...wrrrrrrrr......

Ostatnia edycja:
Do góry