reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny Wy tu o cistach, a u mnie w domu pierogi z kapustą i pieczarkami, ruskie- uszka- skrzydełka faszerowane itp. ilości prawie już hurtowe :D gotowanie pasja mojej mamuśki :) dała raz komuś spróbować i co chwile dzwonią znajomi znajomych czy im zrobi to czy tamto :D

Muńka, ale żeby nie było...wiesz o jakim brownie pisałam, prawda??? :-p:-) takim z taką mokrą, prawie rozpływającą się czekoladą w środku, nie??? :-p:-p:-p:-D no! ;-)

edek...Aga, ale faaajnie...zazdroszczę!!!

Muńka, ale żeby nie było...wiesz o jakim brownie pisałam, prawda??? :-p:-) takim z taką mokrą, prawie rozpływającą się czekoladą w środku, nie??? :-p:-p:-p:-D no! ;-)

mam obok siebie pudełko z ciastkami, których nie ruszałam, bo mi nie smakują i cieszyłam się z tego, bo przynajmniej ich nie jadłam...........do teraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Rysiaca będzie sponsorowała dietę MsMickey, a mi Ty !!!!! :-p:-p

aga - no ja mam właśnie gorące żeberka :-D

doooobra idę spać, bo G w zasadzie śpi dziś od 17.00, więc nie zdziwię się, jak o 4.00 będzie już gotowa do zabawy...:-)

No to macie małpy :-p:-p:-p

IMG-20121209-00329.jpg

uuuu...Iwon...najsssssss...:-):tak:!
odpłacimy się we wtorek zdjęciami z naszej imprezki :-p;-)

Aga, a ja uwielbiam ruskie!!!!
Najszybsze i najprostsze ciasto to własnie brownie. Ja korzystam z tego starego przepisu, ale z kilkoma modyfikacjami.
Po pierwsze nie 300gr, tylko spokojnie ok. 200gr wystarczy, forma mniej wiecej 20x30cm, a nie taka gigantyczna jak w przepisie, bo ciasto i tak wychodzi niziutkie - max. 2cm, a w tak duzej blasze to chyba wyszło 5mm...i trzymam w piekarniku ok.15min, ale teraz to juz na oko widze, kiedy wyjąć.
Brownie

reklama
nie no oszalałyście z tym jedzeniem :szok::-) Ciasta, pierogi i wiecznie te mufinki :cool2: - uwielbiam je ale........
od ponad tygodnia jestem na diecie :wściekła/y:. Nie jem słodyczy, pieczywa, ziemniaków. A przynajmniej staram się :dry:
A wiecie dlaczego? Bo nie mieściłam się w "pracowe" ciuchy :baffled:. Czułam się jak paszet....
I udaję, że nie widzę fotek :blink:

Pytałyście kiedy wracam do pracy - 2 stycznia. I jestem coraz bardziej przerażona.... :nerd:
Opiekunka - koleżanka koleżanki ;-). Nie znałam jej wcześniej ale dwie dziewczyny dobrze się znają i przypadła nam do gustu :tak:. Choć i tak mam stracha... Ale w domu będzie Maciejka (przed i po szkole) i zapewne będzie mi zdawał relacje.

Wiecie z chęcią bym się z Wami spotkała :sorry2:. Tylko czy mnie kiedyś zaprosicie? :happy2:
Mlodak - może nam się kiedyś uda? ;-)

Rysica - fajne zdjęcia z Misiem :-)

Aga - ale słodziak z Antka :cool2:

Chcę kupić młodej przytulankę z grzechotką. Polecacie jakieś?

Do góry