reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Dziewczyny Wy tu o cistach, a u mnie w domu pierogi z kapustą i pieczarkami, ruskie- uszka- skrzydełka faszerowane itp. ilości prawie już hurtowe gotowanie pasja mojej mamuśki dała raz komuś spróbować i co chwile dzwonią znajomi znajomych czy im zrobi to czy tamto
Muńka, ale żeby nie było...wiesz o jakim brownie pisałam, prawda??? :-) takim z taką mokrą, prawie rozpływającą się czekoladą w środku, nie??? no! ;-)
mam obok siebie pudełko z ciastkami, których nie ruszałam, bo mi nie smakują i cieszyłam się z tego, bo przynajmniej ich nie jadłam...........do teraz
Rysiaca będzie sponsorowała dietę MsMickey, a mi Ty !!!!!
aga - no ja mam właśnie gorące żeberka
doooobra idę spać, bo G w zasadzie śpi dziś od 17.00, więc nie zdziwię się, jak o 4.00 będzie już gotowa do zabawy...:-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
agaundpestka
Tak zapachu ruskich pierogów których nie mogę, bo biały seredek...Aga, ale faaajnie...zazdroszczę!!!
Jakie ciasto polecicie, aby zrobić szybko i prosto?? Oczywiście nie dziś
Rysica na złośliwca nie wyglądasz, a jednakkkkkk
Ostatnia edycja:
Poszłam spać, nie widziałam tego....
hatszept
uuuu...Iwon...najsssssss...:-)!
odpłacimy się we wtorek zdjęciami z naszej imprezki ;-)
Aga, a ja uwielbiam ruskie!!!!
Najszybsze i najprostsze ciasto to własnie brownie. Ja korzystam z tego starego przepisu, ale z kilkoma modyfikacjami.
Po pierwsze nie 300gr, tylko spokojnie ok. 200gr wystarczy, forma mniej wiecej 20x30cm, a nie taka gigantyczna jak w przepisie, bo ciasto i tak wychodzi niziutkie - max. 2cm, a w tak duzej blasze to chyba wyszło 5mm...i trzymam w piekarniku ok.15min, ale teraz to juz na oko widze, kiedy wyjąć.
Brownie
Aga, a ja uwielbiam ruskie!!!!
Najszybsze i najprostsze ciasto to własnie brownie. Ja korzystam z tego starego przepisu, ale z kilkoma modyfikacjami.
Po pierwsze nie 300gr, tylko spokojnie ok. 200gr wystarczy, forma mniej wiecej 20x30cm, a nie taka gigantyczna jak w przepisie, bo ciasto i tak wychodzi niziutkie - max. 2cm, a w tak duzej blasze to chyba wyszło 5mm...i trzymam w piekarniku ok.15min, ale teraz to juz na oko widze, kiedy wyjąć.
Brownie
normalnie aż zabiorę aparat, żeby było z czego wybierać! ;-) w pięty Wam pójdzie
i tym miłym akcentem mówię dobranoc :-)
reklama
nie no oszalałyście z tym jedzeniem :-) Ciasta, pierogi i wiecznie te mufinki - uwielbiam je ale........
od ponad tygodnia jestem na diecie . Nie jem słodyczy, pieczywa, ziemniaków. A przynajmniej staram się
A wiecie dlaczego? Bo nie mieściłam się w "pracowe" ciuchy . Czułam się jak paszet....
I udaję, że nie widzę fotek
Pytałyście kiedy wracam do pracy - 2 stycznia. I jestem coraz bardziej przerażona....
Opiekunka - koleżanka koleżanki ;-). Nie znałam jej wcześniej ale dwie dziewczyny dobrze się znają i przypadła nam do gustu . Choć i tak mam stracha... Ale w domu będzie Maciejka (przed i po szkole) i zapewne będzie mi zdawał relacje.
Wiecie z chęcią bym się z Wami spotkała . Tylko czy mnie kiedyś zaprosicie?
Mlodak - może nam się kiedyś uda? ;-)
Rysica - fajne zdjęcia z Misiem :-)
Aga - ale słodziak z Antka
Chcę kupić młodej przytulankę z grzechotką. Polecacie jakieś?
od ponad tygodnia jestem na diecie . Nie jem słodyczy, pieczywa, ziemniaków. A przynajmniej staram się
A wiecie dlaczego? Bo nie mieściłam się w "pracowe" ciuchy . Czułam się jak paszet....
I udaję, że nie widzę fotek
Pytałyście kiedy wracam do pracy - 2 stycznia. I jestem coraz bardziej przerażona....
Opiekunka - koleżanka koleżanki ;-). Nie znałam jej wcześniej ale dwie dziewczyny dobrze się znają i przypadła nam do gustu . Choć i tak mam stracha... Ale w domu będzie Maciejka (przed i po szkole) i zapewne będzie mi zdawał relacje.
Wiecie z chęcią bym się z Wami spotkała . Tylko czy mnie kiedyś zaprosicie?
Mlodak - może nam się kiedyś uda? ;-)
Rysica - fajne zdjęcia z Misiem :-)
Aga - ale słodziak z Antka
Chcę kupić młodej przytulankę z grzechotką. Polecacie jakieś?