reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja się tylko przywitam, bo jestem chora i mózg mi nie działa dzisiaj, to jakaś masakra :(

Zdrówka!!

może mieć skłonność do migren kiedyś (oby nie &&&)

oby nie!!! paskudztwo nieznośne!

I jeszcze jedno - czy któraś z Was jeszcze nie przełożyła dzieciaka do spacerówki czy tylko mój nadal w gondoli? :confused:

my nadal w gondoli, chciałabym przez całą zimę ją mieć, bo cieplej, no ale zobaczymy, czy po nowym roku młoda będzie się mieścić.

Moj maly spi mi na ręku :) no nic dodbrze, ze mam dwie ręce :D teraz biorę się za szukanie zaproszeń na chrzest.

polecam, wychodzą pięknie:-)
http://www.studiodicarte.eu/Zaproszenia/zaproszenia-na-chrzest/

reklama
Hej :)

Napisałaś? :szok: Ale kilka dni temu? Bo wiem, że kiedyś o tym pisałaś, ale to był z miesiąc temu. A ja Ci teraz ponownie zadałam to pytanie z prośbą żebyś się udała na wątek nt. harmonogramu :huh:
A ile razy Julek pije Twoje odciągnięte mleko (bo rozumiem, że ściągasz tylko raz jak wracasz i to mu wystarcza na cały kolejny dzień?) Najlepiej jakbyś to bardziej szczegółowo opisała :sorry2:

OOO to musiałam przegapić Twoje zapytanie- zwraca honor;-)
Opiszę bardziej szczególowo jak młody pójdzie spać na odpowiednim wątku:tak:

Addiena - tak, jak tylko Kuba widzi, że idę z ampułką do Niego, to zaraz dzioba rozdziawia i połyka wszystko co mu wleje do dzióbka (i tak ma robić). Ten płyn jest zupełnie bez smaku, bo sprawdzałam, ale widocznie przynosi ulgę, bo Kuba bezproblemowo pozwala sobie podawać Camilię.

Dziś znów jabluszko tym razem do ciuckania z mojej ręki:-) zjadła pół dużej ćwiartki:-) z ogromnym zapałem:-)
ale ostatnia kupa rzadka i glutowata choć poprzednia normalna. Wnioski?

Wniosek 1 - ma przesrane :-)
Wniosek 2 - żołądek musi się przyzwyczaić :-)

Moja niestety gardzi i jabłuszkiem ze słoiczka i ugotowanym przeze mnie:wściekła/y:

Moje dziecie obróciło się dwa razy z pleców na brzuch :D :D w czasie kiedy pisałam sobie na karteczce, aby jutro spytać lekarkę czy to normalne, ze on się nie obraca :D

Moje dziecie obróciło się dwa razy z pleców na brzuch :D :D w czasie kiedy pisałam sobie na karteczce, aby jutro spytać lekarkę czy to normalne, ze on się nie obraca :D

:-D :-D

Ja dziś sama, bo mężulek na jakimś popracowym spotkaniu na gokartach. Oporządziłam młodą i od 18.30 śpiuchna :-) nie ma jak wieczór tylko dla siebie! tylko wkurza mnie jedna myśl...mam kupione mięcho i muszę coś z nim zrobić, a okropnie mi się nie chce!!!

reklama
Dziewczyny wiem, że temat był już na tapecie, ale mnie dotyczy dopiero teraz - jaką maść na dziąsła polecacie? Chodzi mi o takie, które się u Was sprawdziły. Szkoda mi mojego bąbla, ewidentnie płacze i marudzi, bo go te zęby męczą :-(

I jeszcze jedno - czy któraś z Was jeszcze nie przełożyła dzieciaka do spacerówki czy tylko mój nadal w gondoli? :confused:

W opini zebranych wśród szerokiego grona znajomych wszystkie żele są o ... dziąsła rozbić. Znieczula portfel jedynie. Działa tylko czopek i nurofen doustnie.
Aczkolwiek koleżanka ma jakąś cudowną maść ze stanów którą dostała juz jak jej młody skończył ząbkować. Mówi ze posmarowała sobie i jej dziąsła znieczuliło. Na sobotę na koncert ma mi przynieść wiec jak zadziała na moją to podziele się nazwą i składem - bo a nuz u nas to cudo występuje.

My nadal w gondoli jeździmy - i mam w planie jak najdlużej

Dziewczyny dostałam dzis telefon że mam sie stawić jutro na 10 u szefa..... hmmm ciekawe w jakim celu. Trzymajcie kciuki aby to były wieści z kategorii mega pozytywów.

MOja niunia zupę groszkową zjadła, na 2 razy ale zjadła. Wieczorem kasza z bananem (mam wrażenie że jakbym dodała jej banana do brokuła to też by zjadła) wykapana, poprawiła mlekiem i odpadła :)

Poza tym zaszalałam. Kupiłam na allegro dresik i bodziaczki u kobitki pewnej i od słowa do słowa jak dzwoniłam ustalic odbiór zgadałysmy się ze ma zamiar jeszcze jakieś rzeczy wystawic.... Więc całe popołudnie spędziłam odbierając maile ze zdjęciami i decydując co kupuje - młoda została wyposażona w ciuszki do roczku :) Tj zostanie bo jutro mąż odbiera.

I kupiłam w końcu Dady biedronkowe - podobaja mi się te pieluchy. Mieksze od pampków, ładne z reniferkiem. Nie wiem jak z chłonnością bo mała zaraz po przebraniu ukupkała renifera :) a kolejnego nie zdązyła zasikac :)

Kurcze mam stres przed jutrzejszym spotkaniem..... aqaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Do góry