katrina115
Potrójna Mama
witajcie
hatszept - wszystkiego dobrego dla naszych chłopaków na te 6 mieszków!!!!
hatszept - wszystkiego dobrego dla naszych chłopaków na te 6 mieszków!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oszszsz ty małpo;-)zaza a tak Ci tylko napiszę, że u mnie dziś babeczki :-) tata sobie zażyczył z okazji barbórki. Też mam wrażenie, że to wolne za szybko zleciało...
a spacerówkę taką kupiłam Ultralekka spacerówka Q BABYACTIVE MEGA GRATISY !! (2810022074) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miał być Bebetto Filippo, ale on jest tylko do 15kg, a sam ciężki w cholerę, więc stwierdziłam, że nie wartoTeż mnie denerwują tymi przysmakami ja mogę chleb ryżowy z dżemem
Jaką spacerówkę?? My wczoraj dostaliśmy JANE tylko ma jedną oponę pękniętą i mam problem gdzie kupić :/
Hatszept nie stosowałam metody 3-5-7 (nawet za bardzo jej nie znam ), tylko metodę tracy hogg, którą już 7 lat temu uskuteczniłam na swoim pierwszym dziecku. Zasada jest prosta - stałe miejsce do spania, rytuał, konsekwencja. Czyli: wchodziłam (ja albo M.) z małym do sypialni, wyciszałam go (zasłaniałam rolety, mówiłam szeptem, głaskałam po czym kładłam do łóżka) i wychodziłam. Jak płakał (a płakał, oj tak) - za chwilę jedno z nas szło, na ręce i z powrotem do wyra. I tak w kółko. Dodam jeszcze, że mój zasypia tylko na brzuszku (na plecach jedynie w wózku), więc teraz jest tak: wchodzę do sypialni, rolety, ciiii, bach na brzuszek, pogłaszczę i wychodzę. A jak mu się zdarza zapłakać, to wracam i go lekko "kołyszę" przez parę sekund.
Dziś pełzła w kierunku balkonu i na drodze stanał jej fotel - przyciągneła się do jego nogi i zaczęła ją 'obgryzać'
Dziewczyny trzymajcie kciuki - w sobote tańczę na koncercie- a 1,5 roku na scenie nie byłam
Dziś robię tiramisu, bo mam dwa opakowania mascarpone wazne do dziś...będzie wyżerka wieczorem
ja będę zaraz a sposób na usypianie kiedyś podobny użyłam - jak niosłam małego do sypialni to wyrżnęłam jego główką o futrynę też nie działa...
Hi! ;-)
Ja się wykańczam, czuję się fatalnie, boli mnie żołądek od kilku dni i głowa, nie wiem czy złapałam jakiegoś wirusa czy o co chodzi. No i znów plecy dają o sobie znać, chyba trzeba się wybrać na jakiś masaż u porządnego pana masażysty
Witam w ten uroczy śnieżny dzień,
dziecię jak poszło spać o 9.30 tak nie ma go do tej pory....
Muńka - gryzoń niezły tylko zębów brak. I ich wzrost chyba sie zatrzymał bo mała od 2 dni wieczorami spokojna.
Skąd ty te rogale bierzesz????
Ja chce cos słodkiegoooooooo