reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
zaza dziękuję za kciuki za okulistę - oczka w porządku czyli źrenica jedna większa po tatusiu ale może mieć skłonność do migren kiedyś (oby nie &&&)

A ja? Ja też życzyłam Ci powodzenia u okulisty i chciałam wiedzieć co i jak :sorry2::sorry2::sorry2: No, ale najważniejsze że wsio ok :blink:

Zaza fajna ta spacerówka :tak: Jaki kolor wybrałaś?

Dziewczyny wiem, że temat był już na tapecie, ale mnie dotyczy dopiero teraz - jaką maść na dziąsła polecacie? Chodzi mi o takie, które się u Was sprawdziły. Szkoda mi mojego bąbla, ewidentnie płacze i marudzi, bo go te zęby męczą :-(

I jeszcze jedno - czy któraś z Was jeszcze nie przełożyła dzieciaka do spacerówki czy tylko mój nadal w gondoli? :confused:

Ostatnia edycja:
a spacerówkę taką kupiłam Ultralekka spacerówka Q BABYACTIVE MEGA GRATISY !! (2810022074) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miał być Bebetto Filippo, ale on jest tylko do 15kg, a sam ciężki w cholerę, więc stwierdziłam, że nie warto
Fajna i jaka lekka.

U nas wczoraj usypianie poszło trochę inaczej zaczynam szukać różnych opcji. Gocha normalnie ma tak, że usypia po jedzeniu po kąpieli ale... budzi się po parunastu minutach się budzi i usypia ok 11:-( Więc wczoraj wzięłam ją do pokoju na wersalkę i polozylam. Leżała tak majtajac nogami i przewracajac się z boku na bok więc podałam smoczek, Pe przykrył kocem ... i usnela w 5 minut. Dodam, że akurat była 11;-) ale to na pewno zbieg okoliczności... oj kiedyś będę to wspominać:-)

Uściski dla polroczniakow :-):-):-):-)
Mam to samo idzie spac okolo 20-21ej i jak go kładę to po 10min jest wyspany i bryka do 23ej.

Ja się tylko przywitam, bo jestem chora i mózg mi nie działa dzisiaj, to jakaś masakra :(
Zdrówka!!
wszystkiego naj dla półroczniaków!!!

zaza
dziękuję za kciuki za okulistę - oczka w porządku czyli źrenica jedna większa po tatusiu ale może mieć skłonność do migren kiedyś (oby nie &&&)

Rysica zdrówka!
Całe szczęście, ze z oczkami wszystko dobrze :)

Moj maly spi mi na ręku :) no nic dodbrze, ze mam dwie ręce :D teraz biorę się za szukanie zaproszeń na chrzest.

Pan masażysta też by mi się przydał :D a spadku wagi zazdroszczę :) ja karmię i tyję :(

.
Aga- ja tez :(( noszzzz k...a , myslalam,ze bede chuda jak patyk , a ja karmie i jestem grubsza niz w ciazy :(((

Katrina gratuluję ząbka :-) Może i ja się doczekam takiej niespodzianki na 6 m-c :sorry:

Iwon, u nas zebulec wyszedl dzien przed ukonczeniem 6 miesiaca, a teraz wychodzi drugi, lada dzien bedzie brzeczał :)

Aga- ja tez :(( noszzzz k...a , myslalam,ze bede chuda jak patyk , a ja karmie i jestem grubsza niz w ciazy :(((
No to wiem co czujesz tylko, ze ja juz ze sporą nadwagą ciąże zaczynałam :(wrrrrrrrrrrrrr

Iwon my bez zębów, ale kupiłam calgel poleciła mi go koleżanka, ale ponoć wszystkie te żele działają krótko.
A i w gondoli jeszcze jeździmy :) na styk, ale się mieścimy :)

Kasia natka dobrze, ze u okulisty ok.

Katrina gratuluje zabkow, no i wszystkiego naj dla Kubusia

Iwon ja jeszcze nie uzywam spacerowy. Mam taka mala, ale idzie w ruch tylko jak musze gdzies jechac autobusem... Ta od normalnego wozka (kobyly) przymierzalam ostatnio, ale wydawalo mi sie, ze mlody jakos tak glupio wygladal ;), a ze gondolka ma 80 cm to jeszcze poczekam.

Bylam dzisiaj na wazeniu z mlodym : 8360. Spadl o pol centyla, ale nie martwi mnie to. Teraz widac, ze ma szyje ;)

My też w spacerówce i bez zębów:-)
Miescimy się jeszcze więc sensu nie widzę jeszcze i faktycznie wygląda dziwnie.

Dziś znów jabluszko tym razem do ciuckania z mojej ręki:-) zjadła pół dużej ćwiartki:-) z ogromnym zapałem:-)
ale ostatnia kupa rzadka i glutowata choć poprzednia normalna. Wnioski?

Jutro chcę dać kaszę mannę na wodzie.

Iwon - and reszta mam - ja mogę śmiało polecić CAMILIĘ na bolące dziąsełka. Żadne żele sie nie sprawdziły, tylko Camilia i na noc czopek Paracetamolowy.

reklama
[

Iwon - and reszta mam - ja mogę śmiało polecić CAMILIĘ na bolące dziąsełka. Żadne żele sie nie sprawdziły, tylko Camilia i na noc czopek Paracetamolowy.

Potwierdzam, widze, ze camilia przynosi ulge. Tylko powiedz mi, czy kubus to polyka? Bo ja leje na dziasla, ale mala to ciumka i polyka. Nie wiem czy to dobrze :(

Do góry