reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka no takie proste rytmy umcy umcy umcy tak jak napisałaś i chyba dlatego je lubią

a wracając do przewrotów mojej małej to wczoraj obróciła się 2 razy a dziś tylko raz, ja nie mogę ja ciągle coś u niej widzę nie tak normalnie jak jakaś chora baba doszukuję się nie wiadomo czego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Muńka to nie wiesz co się robi? Gaba śpi, a Ty na imprę za drzwi... a potem: Panie Oficerze, no po co ta interwencja, przecież tylko za drzwiami byłam... ;)
A umcy rules ;) majteczki w kropeczki itp...

Aga ja cały czas jestem w szoku nad Tobą: zajmujesz się dodatkowo dziećmi innymi - siostrzeniec wprawdzie ale chodzi mi o dodatkowe zajęcie - i jeszczetorta robisz... podziwiam Cię, kobieto:) A dziadkami się nie przejmuj, co robić ... możesz powtarzać tylko do znudzenia, żeby coś to dał zanim Antoś będzie rozumiał te uwagi genialne... a z guten tag się udali;);) trzeba było dalszą część wizyty rozmawiać po niemiecku - na drugi raz przemyśleliby sprawę jeszcze raz;)

Zjadłam włąsnie rogala marcińskiego z zamrażarki (tzn nie rzuciłam się aż tak, odmroziłam najpierw;) i jestem zasłodzona na amen. A nawet na ament;)

Muńka zdjęcia męża - nie no nie no :-p

Muńka no takie proste rytmy umcy umcy umcy tak jak napisałaś i chyba dlatego je lubią
a wracając do przewrotów mojej małej to wczoraj obróciła się 2 razy a dziś tylko raz, ja nie mogę ja ciągle coś u niej widzę nie tak normalnie jak jakaś chora baba doszukuję się nie wiadomo czego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja czasami tak mam jak spotykam sie z koleżanką i jej 3dni starszym synkiem który raczkuje wszędzie i staje przy meblach generalnie przy wszystkim, a Antoś tylko u mamy na kolanach :D
Aga ja cały czas jestem w szoku nad Tobą: zajmujesz się dodatkowo dziećmi innymi - siostrzeniec wprawdzie ale chodzi mi o dodatkowe zajęcie - i jeszczetorta robisz... podziwiam Cię, kobieto:) A dziadkami się nie przejmuj, co robić ... możesz powtarzać tylko do znudzenia, żeby coś to dał zanim Antoś będzie rozumiał te uwagi genialne... a z guten tag się udali;);) trzeba było dalszą część wizyty rozmawiać po niemiecku - na drugi raz przemyśleliby sprawę jeszcze raz;)

Zjadłam włąsnie rogala marcińskiego z zamrażarki (tzn nie rzuciłam się aż tak, odmroziłam najpierw;) i jestem zasłodzona na amen. A nawet na ament;)
Muńka zdjęcia męża - nie no nie no :-p
Ja przy dzieciakach się relaksuję :) zanim wyjechałam do de to pracowałam do 16te, a po pracy 3razy w tyg jeździłam do domu dziecka jako wolontariusz. A co do torta zostawię go bez komentarza wyszedł tak, ze :baffled::baffled: no noc do Antka pierwszych urodzin mam jeszcze trochę czasu więc czas przejść jakieś przeszkolenie :)

Ja jeszcze nigdy nie jadłam takiego prawdziwego rogala marcińskiego.

Ostatnia edycja:
Iwon- :-p

Wam też brakuje dnia? Z niczym się nie wyrabiam a przez to wieczne poszczykiwanie mam tyły jak .... w pracach domowych:zawstydzona/y:

Aga w Piotrze i Pawle są:)

No z tym rzucaniem się to byłam blisko:-p może troche szkoda mi zębów było:-p

lecę spać dobranoc:)

aha, babka na allegro pisze, że wysłała na inny adres, w domu w Łodzi nic nie ma moja mama składuje wszystko, co do nas przychodzi i nic nie doszło. Więc ciekawe, gdzie to wysłała. Napisałam, żeby coś ustaliła. I mam to gdzieś, albo ustali albo oddaje kasę. nie moja wina, że nie potrafi paczki wysłać.

No.
To idę spać:)

pa:)

Witajcie,

wpadłam na chwilkę. Dziekuję gkvip za przekazanie wiadomości.
Postaram się odzywać do czasu wylotu, bo póżniej będzie pewnie ciężko.
Moje życie zmienia się o 180 stopni i nie ukrywam, że żle mi z tym:-(

można sobie planować, marzyć a życie i tak napisze swój scenariusz...:(
będę Was podczytywać ale nie chcę Wam smęcić bo teraz tylko jedno mam w głowie

pozdrowionka

reklama
Polaa mam nadzieje, ze wszysto sie ulozy. I pamietaj, ze jestesmy tu po to zeby nam smecic! Lepiej wyrzucic to z siebie niz sie gryzc z myslami. Buziaki

Do góry