reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No kurka zahaczałam odpowiedzi i nic ...

Dzięki za linki do centrum sporów. Rozmawiałam jeszcze z nią i może wysłała na adres łódzki - zadzwonię do mamy może coś przyszło, choć zawsze dzwoni i mnie informuje. No ale sprawdzę jeszcze.

Pamka nie strzelaj focha wiadomo że wszystkie dzieci nasze są - a Wasze wcześniaczki to już nas wszystkich:):):)

No my właśnie w ramach andrzejkowania staramy się uśpić Gochę, tzn Pe ją nosi ja nakarmiłam i podałam.;)

Zdjęcia dzidzi jedzącej z fotelika łapkami - boskie:) to lubię:) i też tak będę niedługo:)

Muńka ten domek najfajniejszy wg mnie:) ale pomysł, żeby poczekać, aż dzieci przestaną walić łapkami na oślep też nie jest do rzeczy;)

ktoś tu kiedyś wklejał linka do takiego zestawu jakieś 200 klocków drewnianych na allegro chyba - super komplet i planuję taki Gosi kupić ale to dopiero na rok lub później. No i duplo będzie fajne, bo klocki się zczepią i można budować dalej...

lecę bo wrzaskun płacze ze zmęczniea

moja mała już smacznie śpi :))
mam czas posiedzieć na kompie, mojego K nie ma to mam wolny czas :-) na klikanie

Szkoda, ze tak daleko mam do Ciebie;-)

Ja dziś pojechałam do tkmaxx chciałam coś sobie kupić i co zaliczyłam tylko dziecinny :) zobaczyłam kota przytulanke który mi się tak spodobał, ze mikołaj przyniesie go nam :D
Potem pojechałam do mojej babci i dziadka i humor mi poprawili na dzień dobry tekstem do małego "guten tag" a potem mowienie jaki on podobny do taty kurw... juz tyle razy ich prosiłam, ze tym razem powiedziałam tylko, ze ja tego nie pamiętam, a zdjęc nie mamy:baffled::baffled: mają szczęście, ze są po 80tce.

kurde że ja mam tak daleko do Ciebie :-:)-(
u mnie w tej dziurze nie ma nic jak idę na spacer na "miasto" to ciągle w te same rejony !!!!!
dziś wyszłam z domu i po 10 min się wracałam taki deszcz nas złapał, a Niuśka robi awanturę jak jej folię zakładam na wózek i trza było zaś w domu siedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jutro najprawdopodobniej będę we Wro ale z rana bo chcę do askotu pojechać obadać krzesełka do karmienia

Ja siedze sama,bo rodzice na imprezie,córcia spi,mąż w drodze do nas. Za to u sasiadow impreza z muzą disco polo i piski ich dzieci tak głośne,że zaraz mi G obudzą.

Mi też dziś ucina posty.

MsMickey- ja tez,poki co nie zamierzam G kupowac takich zabawek,ale z pewnoscia za jakis czas:-) może chrześniakowi kupie.

Ostatnia edycja:
kurde że ja mam tak daleko do Ciebie :-:)-(
u mnie w tej dziurze nie ma nic jak idę na spacer na "miasto" to ciągle w te same rejony !!!!!
dziś wyszłam z domu i po 10 min się wracałam taki deszcz nas złapał, a Niuśka robi awanturę jak jej folię zakładam na wózek i trza było zaś w domu siedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jutro najprawdopodobniej będę we Wro ale z rana bo chcę do askotu pojechać obadać krzesełka do karmienia
Jutro akurat mam imprezke rodzinną, ale następnym razem chętna na spotkanko. Właśnie musze jeszcze torta dla 4latka ozdobić :)
Ja siedze sama,bo rodzice na imprezie,córcia spi,mąż w drodze do nas. Za to u sasiadow impreza z muzą disco polo i piski ich dzieci tak głośne,że zaraz mi G obudzą.

Mi też dziś ucina posty.

A nie chcesz iść na imprezkę do sąsiadów " bo wszyscy Polacy to jedna rodzina" :D

Jutro akurat mam imprezke rodzinną, ale następnym razem chętna na spotkanko. Właśnie musze jeszcze torta dla 4latka ozdobić :)
no mam nadzieję że teraz będę miała większą możliwość podjechania do Wro niech tylko z mała sama wsiądę do auta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja mała tak się rwie do siedzenia że nie mam już do niej siły podpiera się na łokciach i się siłuje aby usiąść !!!!!!!!!!!!!!!!!
nie chciałam pisać posta pod postem bo zaraz karę dostanę :p:p:p

Ostatnia edycja:
reklama
Alijenka- nooo dzieciaki lubia dicho,bo są konkretne rytmy;-)

Aga - gdybym miała z kim zostawić G to wpadlabym do sasiadow :-D umcy,umcy,umcy :-)

Do góry