reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Muńka,no najgorzej, kiedy nie wiadomo o co chodzi...i jesli choroba taka totalnie abstrakcyjna, bo przecież nic nie boli...

Rysica, ja też lubię piec, więc też cos przyniosę do tego serniczka :-)

edek: Pamka, u nas zasypianie w podobny sposób...;/ ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,

Ale miałam dzisiaj okropny dzień. Wstałam juz w złym humorze, ot tak bez powodu :wściekła/y: i wszystko mnie wkurzało jak nie wiem...dobrze, że juz wieczór. Dzieci humor miały dzisiaj też nienajlepszy. Spia od 18.15. Kuba wymeczyl się na basenie i miał dość a Wojtuś marudził nie wiadomo z jakiego powodu.
MsMickey trzymam kciuki.

Mlodak i jak maz?? Wszystko ok??

Edek:
Muńka artykuł jest z 2011 roku. Teraz puzzle są przebadane i chyba na wszystkich które widziałam w sklepach jest zaznaczone, że nie zawierają tego forma cośtam...

Nie wiem ,czy w aptece są te soki.

Siorka mi podesłała ten link o puzzlach i nie zauważyłam, że z 2011, ale ja to nie mam już zaufania po takich akcjach...

hatszept, Rysica - to ja zrobię wafelki kajmakowe :-D

Witam :-)
Josie a czy całą kuchnię kupowalas w ikei czy tylko blaty? Ja też na wiosne będę urzadzala kuchnie i już teraz muszę się ciut rozejrzeć. Fajny masz też okap, możesz mi powiedzieć coś więcej o nim jakiej firmy jest?

Waris ja mam cala kuchnie z ikei. tych ciemnozielonych frontow juz nie ma, my je kupilismy jak wycofywali i byla wtedy mega przecena 50-70% na fronty i agd w tej kolorystyce. no i kupilismy od razu ten pochlaniacz i piekarniko-mikrofalowke zeby nam pasowaly do mebli. o ile piekarnik jest super, to ten pochlaniacz to raczej fajnie wyglada tylko :sorry: jest mega glosny i za bardzo nie pochlania...

MsMickey wspolczuje przygod w szpitalu, oby bylo coraz lepiej.

Hatszept miejmy nadzieje ze to te zeby... ja dzis mojego wzielam na przetrzymanie. od 7 rano nie spal wcale, o 11 wypil butelke, zasnal przy niej i spal prawie godzinke, pozniej spacer - spal godzinke, do 14. kolo 17 polozylam do lozeczka. po chwili ryk. przychodzilam tylko co chwile poglaskac, pospiewac, ale on coraz bardziej plakal, i po pol godziny juz byla taka histeria ze nie mogl zlapac oddechu wiec stwoerdzilam ze juz na bank nie zasnie i go wyciagnelam. po 5 minutach byl super szczesliwy. choc oczka mu si kleily az do 18- znow zasnal przy butelce :baffled:

Pamka, pocieszasz mnie, czyli jednak nie tylko ja mam taki hardkor :)

Ostatnia edycja:
Muńka,no najgorzej, kiedy nie wiadomo o co chodzi...i jesli choroba taka totalnie abstrakcyjna, bo przecież nic nie boli...

Rysica, ja też lubię piec, więc też cos przyniosę do tego serniczka :-)

edek: Pamka, u nas zasypianie w podobny sposób...;/ ;)))

ooo, fajnie :) czekam na Was z otwartymi ramionami :D:D:D

edit: Muńka - TAK TAK TAK, kocham kajmak, poproszę :D:D:D

Ostatnia edycja:
MsMickey - trzymam kciuki. Bedzie dobrze a 10 dni szybko minie.

Ja też szukałam soku z żurawiny i nie wpadłam na pomysł że w sklepie ze zdrową żywnością może być:zawstydzona/y: Muszę jutro po pracy wyskoczyć, a jak nie będzie to allegro mnie czeka;-) W aptece może być??

Pamka - delikatesy Frac i centrum na pewno mają bo tam kupowałam. Ostatnio zresztą pojawił się też w realu. W sklepie ze zdrową zywnością na 100% będzie.

Ja ciezkoa noc miałam - T, chrapał, mała stękała i jojczała przez sen. Męża w nocy wykopałam z łózka i jak dziecię sie o 7.30 obudziło to zaniosłam mu ją do salonu. I sama poszłam spać. 1,5 godziny mocnego smu postawiło mnie na nogi. A maż jakos musiał dac rade :)

spadam walczyc z laktatorem bo cos mi produkcja mleka siada....

Mloda K jak maz? Dajesz rade? A moze juz w szpitalu wojujesz?

MsMickey zdrrrooowka dla Gosi. Dobrze, ze wszystko wykryli. Teraz raz, dwa uporacie sie z infekcja.

Dzisiaj caaaaly dzien nic nie zrobilam :zawstydzona/y: Nawet sie nie ubralam :zawstydzona/y: Wczoraj mielismy gosci - siedzieli do 3 :-) Super bylo, ale spalam tylko 3 h i padalam na twarz dzisiaj. Padalam, bo juz mi przeszlo i nie chce mi sie spac :/ Zawsze tak mam. Zmeczona w dzien i oczy sie zamykaja (jak malo spie), a wieczorem wsjo przechodzi jak reka odjal :/ Chyba walne piwo to mnie zmuli.

Josie a jak usypia w nocy? Ja juz przestalam z Tomkiem walczyc. Wrzucam do wozka i usypia szybciutko. A w lozeczku odstawial histerie - nawet na rekach sie pozniej nie mogl uspokoic. Natomiast po kapieli i butli zasypia sam - dlatego odpuscilam z tym samodzielnym zasypianiem w dzien. Troche sie balam, ze lozeczko zacznie mu sie zle kojarzyc i bedzie problem wieczorem.

Niespodzianka wieczorem po butli a wlasciwie juz w trakcie spi bez problemu. Jak sie w nocy przebudzi (nie karmie juz w nocy) to czasem wystarczy ze poglaskam i usnie, ale czasem jak sie za bardzo rozbudzi zanim sie zorientuje to juz jest problem zeby zasnal. herbatke mu dam, czasem wypije ale czasem nie chce skubany.
a w dzien w wozku probowalam moze ze 2 razy i nawet zasnal, ale teraz ten wozek taki ublocony to mi szkoda po czystej podlodze nim jezdzic :/ ale moze sie poddam

ja piwko popijam wlasnie wiec jakby co to zdrowko :)

Heheh no zdrowko :D
Ja mam spacerowke - parasolke na gorze caly czas, wiec nie mam takiego problemu. A gondola (moj wozek - kobyla) stoi na dole. I tez mam tak, ze jak Tomek obudzi sie w nocy to wystarczy, ze go przewroce na drugi boczek i poklepie po pupie. Jak sie za mocno rozbudzi to marudzi. Daje wtedy wode - smok 1 (za Twoja rada chyba :-)) pociumka i idzie spac do 5 :eek: Ostatnio wstaje o tej godzinie co bardzo mnie boli.

reklama
no zdrowko :)
moj tez ostatnio lubi sie o 6 obudzic... ale wiesz co dzisiaj dzwonila do mnie kumpela (ma syna 1,5 rocznego) i jej sie zalilam ze moj nie chce spac, a ona w szoku ze i tak spi cala noc, bo oni do dzis maja regularnie pobudki na jedzenie o 3 i 6 rano.a do tego czasem gratisowe pobudki na placz. wiec tak najgorzej nie mam :-D:-D:-D a no ze smokiem to moja inwencja tworcza byla, ale najwazniejsze ze dziala ;-)

Do góry