claudette
Fanka BB :)
W ogólnym wam wyszły bakterie i od razu do szpitala? Wow..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, ze byłam u lekarza i kazała mi przestać pić mleko itp. oraz podawać probiotyk stosuję się do tego od tygodnia i bez rewelacji.Aga może udaj się na konsultacje do lekarza od czego to może być...
Hi !
Muńka jeszcze zapomniałam o jednym. Karmisz piersią, prawda? To polecam sok z żurawiny, strasznie kwaśny, ale.. nam pomógł jak wychodziły bakterie coli w posiewie (ilościowo jeszcze za mało na antybiotyk). Piję sobie teraz profilaktycznie raz w miesiącu. Kupuję taki 500ml i piję 100ml dziennie (rozcieńczam wodą), czyli starcza mi na 5dni.
Ja muszę też zrobić posiew w tym tygodniu, bo my musimy przed szczepieniami zawsze robić..
Witam niedzielnie
Dziewczyny mam pytanie czy zaczęłybyście wprowadzać jedzenie dziecku które ma brzydkie kupy? Chciałam dziś Antowi coś ugotować, ale się boję, ze jak będzie go to uczulać to nie będę wiedziała, bo już ma zielone i śluzowate kupy hmm czy się wstrzymać jeszcze?
Oczywiście, ze byłam u lekarza i kazała mi przestać pić mleko itp. oraz podawać probiotyk stosuję się do tego od tygodnia i bez rewelacji.
Hej dziewczynki, nie pogniewacie się, jeśli tym razem Was nie nadrobię?
Wczoraj miałam gości (przyjechały moje dwie kuzynki, w tym jednka z 2,5 miesięcznym Szymonkiem), a potem zaliczyliśmy imprezę rodzinną u teściów. Teraz mam chwilkę, bo mały śpi, ale Kornel znowu chory i muszę się nim zająć. Wrzucę przepisy na właściwy wątek, tyle ile dam radę![]()
MsMickey, wrrrrrr...za fb! zostawać mi na bb! no ale super, ze z Gosiakiem ok! MsMickey, Muńka, mam nadzieję, ze niedługo się zobaczymy (moze własnie u Rysicy, jesli nas zechce), bo Piter musi się przecież wprawiać w podrywaniu ślicznotek ;-) spróbuję go nauczyć puszczać oczko do tego czasu ;-)
![]()
Claudette, Munka, gdzie kupujecie taki prawdziwy sok zurawinowy?
U nas ok, ale moja choroba w rozkwicie...kaszlę jak gruźlik...:-( jak nie przejdzie od jutra/pojutrza to znowu idę do lekarza. Poza tym urządzilismy duuuze sprzątanie/inwentaryzację z P. Tzn. przejrzelismy całe mieszkanie i czesc rzeczy powyrzucalismy, czesc do piwnicy, a czesc do wywiezienia do rodziców P. - moze im sie cos przyda. Nie lubimy trzymac rupieci w domu/minimalisci z nas, wiec lubimy co jakis czas w ten sposób "przewietrzyć" mieszkanie. Nienawidze sytuacji, kiedy otwieram szafe i patrzac na którąs półke zastanawiam się, co tam dokładnie jest pochowane (w tym pudełku, torbie)...jak nie pamietam to znaczy, ze nie potrzebne, wiec OUT.
Miłej niedzieli!
Aga dzięki za buziaki :-)
Mi pediatra powiedziała, żeby się wstrzymać jeśli jest coś nie tak z kupą.
Munka no to mnie wsypalas ... Byłam przestraszona i zakrecona tylko to mnie tłumaczy... ;-)