kasia.natka
Fanka BB :)
witam wieczorowo :-)
u nas kolejny fajny dzień, Misia w świetnym humorze, śmiała się, gadała itp. odpuściła tylko drzemkę przedobiadową więc padała przed samą kąpielą ale po 15 minutach zaczęłam się ciut głośniej zachowywać i śpiewać więc się obudziła i jakoś nawet nie marudziła
josie u nas drzemki są zwykle trzy lub dwie ale pewna jest tylko ta pierwsza przed drugim karmieniem, potem przed obiadkiem raczej też śpi a później to już różnie
dziewczynki czy ktoś jeszcze na nas dziś zagłosuje
WITAM KOLEJNEGO DNIA KONKURS TRWA WIĘC POTRÓJNE GŁOSIKI CZAS ODDAĆ LICZYMY NA WAS KOCHANE!!!
BebiKlub, Bebiko - Galeria
u nas kolejny fajny dzień, Misia w świetnym humorze, śmiała się, gadała itp. odpuściła tylko drzemkę przedobiadową więc padała przed samą kąpielą ale po 15 minutach zaczęłam się ciut głośniej zachowywać i śpiewać więc się obudziła i jakoś nawet nie marudziła
ja bym się wstrzymała aż kupy będą ładneWitam niedzielnie
Dziewczyny mam pytanie czy zaczęłybyście wprowadzać jedzenie dziecku które ma brzydkie kupy? Chciałam dziś Antowi coś ugotować, ale się boję, ze jak będzie go to uczulać to nie będę wiedziała, bo już ma zielone i śluzowate kupy hmm czy się wstrzymać jeszcze?
.
współczuję i życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku &&&Zgadnijcie kiedy wychodzimy ze szpitala?
Za 10 dni!
Gosia ma zapalenie tylko ktoś źle spojrzał na wyniki i pomylił leukocyty z erytrocytami. Więc jeszcze raz pobralam siki i najpewniej antybiotyk dozylnie przez 10 dni.
Ręce mi opadły.
Wczoraj odmowilam teściowa, Pe jutro wyjeżdża na 3 dni, po prostu bomba. Spokojnie wczoraj mogła już ten anty dostać.
Ależ jestem szczęśliwa...
josie u nas drzemki są zwykle trzy lub dwie ale pewna jest tylko ta pierwsza przed drugim karmieniem, potem przed obiadkiem raczej też śpi a później to już różnie
dziewczynki czy ktoś jeszcze na nas dziś zagłosuje
WITAM KOLEJNEGO DNIA KONKURS TRWA WIĘC POTRÓJNE GŁOSIKI CZAS ODDAĆ LICZYMY NA WAS KOCHANE!!!
BebiKlub, Bebiko - Galeria