reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Młodak, trzymajcie się! Fatalny ten szpital...

Aylin, hmmm...może zęby rzeczywiscie...oby jutro było lepiej!

Aga, dobra decyzja!

Tez się żegnam...! Dobrej nocy!

reklama
Młodak - to jakaś masakra!!! Zostaw Szymka z kimś i jedź tam, zrób raban, to może w końcu się ogarną! A mężowi też powiedz, żeby wszystko od razu zgłaszał, a nie po 1,5h... Strasznie współczuję mężowi :( a jego siostra niech koniecznie skseruje wszystko!

Witamy:)

Młodak współczuję stresów Wam!!

Ja dziś chyba pojadę na ostry dyżur z mamuśką, ma straszny wylew do oka, ze nic nie widzi :(

Agaundpestka - współczuję mamie... Zawsze lepiej pojechać.

To ja druga dzisiaj? aż nie wierzę :-D:-D:-D chyba tylko dlatego, że weekend

Ale miałam dzisiaj idiotyczne sny!!!

Ale już kawusie piję, Monika walnęła mega kupsztala i zadowolona bawi się na kocu, wstała o 7, zjadła i spała do 9, a o 9 Szymek się obudził - wyspana jestem :)

No i w domu pysznie pachnie bułeczkami, które się właśnie pieką :D Nie ma to jak świeże pieczywo bez wychodzenia do sklepu :-):-):-)

miłego weekendu życzę - ja dziś sama z dzieciakami, mąż w robocie do 22.... Na 2 stanowiskach...

Aga leć bo z oczami to nie przelewki.

Moje dziecko przestało kupać wraz z udaniem się spać. Więc raczej nie reakcja na moje leki lecz prędzej zębiska. Zobaczymy co dzisiaj będzie.

Hej dziewczyny,
właśnie była dr i mocz wyszedł czysty. Dziś jeszcze usg brzuszka a w pon wyniki z posiewu. Jeśli też czyste to do domu:-):-):-)

No troszkę odetchnęłam:-):-)

Mlodak masakra współczuję Wam z całego serca&&&&& Trzymajcie się jakos byle razem&&&&&

Ale tu dziś ciuchutko:-)

Nam dziś udało się dospać do 10.30 i w sumie cieszyłam się, bo poszłam późno spać, ale przez to dzień zleciał nie wiem kiedy.
Pojechałam dziś odebrać wyniki siuśków Gabi i wyszły bakterie w moczu, czyli podobnie jak u Gosi MsMickey. U nas co prawda tylko lekki katarek, ale muszę co miesiąc badać małej mocz ze względu na tą powiększoną miedniczkę. Ze względu na ostatnie doświadczenie MsMickey, nie robię jeszcze paniki, tylko powtórzę badanie w poniedziałek pobierając mocz do kubeczka (zobaczymy jak nam to wyjdzie) i jeśli okaże się, że bakterie są nadal to chyba złapię niezłego doła...

Witam się i ja
U mnie dziś wcale nie lepiej :-(, mała marudna i mam straszny problem z jej usypianiem w dzień i powiem Wam szczerze że muszę jeden posiłek jej opuścić bo dla niej za dużo w ciągu dnia tego jedzenia, codziennie mi wymiotuje, a wczoraj zamiast jednego mleka podałam jej zupkę i później trochę owocka i było dobrze.
Kurde nic nie mogę w domu zrobić bo ta dziadyga jak jej znikam z pola widzenia to ryczy w niebogłosy :-:)-:)-(, teraz mi usnęła po wielkim boju !!!!

Hmmmmm kurde mam pytanie co do mycia ząbków czy jakieś pasty są dla takich maluszków ?????, bo my mamy juz dwa zęby i trzeba by było już zacząć myć

mlodak współczuję Wam przeżyć !!! ja miałam wycinane migdaly i widziałam tych Panów którzy mieli prostowane przegrody MASAKRA :-(

Rysica - spryciula z tej Twojej Monisi :-), moja Niuśka nawet nie śmie się przekręcać ani w jedną ani w drugą stronę !!!! chyba że jej pomogę

dobra decyzja z tą pracą !!!!! :-):-D

trzymam &&&&&&&& :-D

Ostatnia edycja:
Alijenka - ja Monisi już dawno ząbki myję, odkąd pierwszy wyszedł, i to dwa razy dziennie xD
a pasta najlepsza według mnie to elmex dla dzieci 0-6 lat.

Wiecie co - jestem nieprzytomna!!!!! Tak mi się spać chce, że to po prostu poezja! Oczywiście wykąpie dzieciaki i mi przejdzie i znów pójdę spać o 1...

reklama
Do góry