reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aga ja na twoim miejscu nie bralabym tej pracy no chyba ze nie masz wyjścia jeśli chodzi o kwestię finansowe. Ja bym nie ganiala małego w zimę dzień w dzień o 7 na dwór. Szkoda dzieciaka. A wiesz po czym Antos ma brzydkie kupy?

Niestety mało widać na tej fotce:tak:

Aga - ja chyba też bym się nie zdecydowała, chyba, że faktycznie chodzi głównie o kasę. Gdyby to było w Twoim domu to super, ale podejrzewam, że szybko miałabyś dość. Poza tym najważniejsze jest Twoje dziecko i jego komfort.

reklama
Witam się i ja
Ja mam jakiś słabszy dzień dziś, mała marudna i zrobiła mi taka histerię przy wyjściu na dwór, że jak ja nie będę chora to będzie cud, taka mokra byłam z tego wszystkiego :-(.
Właśnie zeżarłam całą tabliczkę czekolady :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Jak ja Wam zazdroszczę tego gotowania i pieczenia że nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy :-(.

My właśnie staraliśmy się o kredy hipoteczny na remont domu i niestety nasza ostatnia szansa przepadła bo się okazało że mojego K szef płaci mu niższe składki niż powinien :-:)-:)-:)-(, strasznie jestem zawiedziona bo specjalnie czekaliśmy tyle czasu od początku roku aby dostać ten kredyt bo wcześniej mój K miał składki płacone od najniższej i dupaaaaa :-(.

Ehhhh ciągle coś nie tak, jakoś ciągle pod górkę z tym wszystkim, czasami mam ochotę sprzedać ten dom i byłby święty spokój :-:)-:)-(

dziewczyny mam pytanie. Po czym poznać bieunkę u dziecka karmionego UU?? moja robi ok 1-2 kupek dziennie. Dzis już 7. Wszystkie twarde i zbite. Nie wiem czy sie martwic czy nie.
Pytam bo biore antybiotyk i jednym ze skutków ubocznych jest ew. biegunka u dziecka

dziewczyny mam pytanie. Po czym poznać bieunkę u dziecka karmionego UU?? moja robi ok 1-2 kupek dziennie. Dzis już 7. Wszystkie twarde i zbite. Nie wiem czy sie martwic czy nie.
Pytam bo biore antybiotyk i jednym ze skutków ubocznych jest ew. biegunka u dziecka

Hmmm...zmiana w częstości robienia kupek jest widoczna, więc pewnie jest coś na rzeczy. Co prawda biegunka kojarzy mi się z luźnym stolcem a nie zbitym, no ale szczerze powiem, że nie znam się na tym kompletnie:baffled:

Aylin może ma po prostu taki dzień, moja też robiła 1-2kupy dziennie, a potem nagle przez kilka dni po 6, a wszystkie takie jak zawsze i zachowywała się normalnie. Teraz znów wróciła do 1-2. Także poobserwuj małą do jutra i zobaczysz, może to być reakcja na Twoje leki, ale niekoniecznie biegunka (bo wtedy chyba byłyby bardziej wodniste? nie znam się też, ale tak mi się wydaje.. ):happy2:

no i jest 8.... z kawałkami śluzu. Nic nie robie na razie. Nawadniam i czekam. Jak do północy się nie zmieni to skocze po kleik do apteki. Kuźwa a męża na szkolenie mi dzis zabrali...

no i jest 8.... z kawałkami śluzu. Nic nie robie na razie. Nawadniam i czekam. Jak do północy się nie zmieni to skocze po kleik do apteki. Kuźwa a męża na szkolenie mi dzis zabrali...

moja ma antybiotyk od środy i też robi kupki częściej ale nie wodniste, powiedziałabym w normie..chociaż tez jakby śluzowate. tylko mi się zdaje, ze one same w sobie są śluzowate a nie ma kawałków śluzu:baffled: w sumie to nie wiem jaka jest różnica....
zachowuje sie normalnie, apetyt ma. ma też katar (już przechodzi) a gdzieś czytałam , że śluzowatosć kup to moze być od tego, ze dziecko połyka wydzielinę. hmmm

reklama
Aylin, to mi wygląda bardziej na zatwardzenie, a nie rozwolnienie...takie za przeproszeniem bobki twarde? Ja bym nawadniała i już. Jeśli lałaby się niemalże woda z małej to co innego...
Cos podawałaś ostatnio oprócz piersi? Czy mała tylko na UU?

Do góry