Hej baby,
ale miałam dzisiaj koszmarną nockę
Młody zjadł mm o 19, potem o 23 mm z kaszką manną i od drugiej do piątej jazda. Budził się, gadał, stękał, popłakiwał. Non stop go przekładałam, to na lewy bok, to na brzuszek, to na plecki - zasypiał na kilkanaście minut. Nie chciał jeść, więc głodny nie był, nakarmiłam go dopiero o czwartej.
Jestem niewyspana i wkurzyłam się, bo wczoraj ściągnęłam 150 ml swojego mleka, przygotowałam mu butelkę na czwartą (ostatnio o tej godzinie się budził na jedzenie), no i dałam mu o tej drugiej, ale podjadł trochę i nie chciał. Musiałam wylać całą butlę
Podejrzewam, że powodem mogło być wczorajsze szczepienie, nic innego mi nie przychodzi do głowy.
Tak czy inaczej współczuję szczerze dziewczynom, które mają tak regularnie - ja od rana chodzę na rzęsach.
Nic dzisiaj nie sprzątałam, nie gotowałam. Jedyne, na co było mnie stać, to zapakowanie małego do wózka i długi spacer. Przeszłam kawał drogi, ale przy okazji dałam zdjęcia do wywołania, zahaczyłam o carrefur i obkupiłam małego w soczki, słoiczki (z czego jeden mi się stłukł przy wyjmowaniu z wózka
) i smoczki avent 3
Chciałam Was jeszcze nadrobić, ale bąbel się obudził. Wpadnę później.
edek: jednak śpi dalej
Nanu bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze, oglądam Twoje zdjęcia z rozrzewieniem! :-)
Aylin czyli podanie wieczorem mm jednak pomaga, skoro mała Ci coraz ładniej przesypia nocki?
Gkvip niezła historia z tymi zwyczajami w UK, nie wiedziałam, że tak to wygląda, chociaż mam tam koleżankę
Lena wracaj szybko do zdrówka :-)
MsMickey ale Ci się udało z tym śpiworkiem farciaro
Ja jeszcze poluję
Sunshine, claudette dzięki za słowo wsparcia a propo UU
Oczywiście nie będę całkowicie rezygnowac z UU, tylko wprowadzać dodatkowo mm. Na razie wieczorem o 19 i 24, bo w ciągu dnia mały nie chce jeść mm. Nie wiem, o co mu chodzi, raz głodny i potrafi wtrąbić jeszcze 60 mm, a potem są dni jak teraz, że tylko cycki. Fakt, że co 1,5h -2 h.
edek II: matko, 20-ta godzina i żadnego wpisu od piątej
Co to będzie jak wszystkie wrócimy do pracy