agaundpestka
Fanka BB :)
Witam i ja na cmentarz nie dojechaliśmy lało- wiało więc siedzieliśmy w domy, ale w niedziele mamy w planach nadrobić. Wczoraj bawiłam się z małym na podłodze i jak wstawałam to mało z nim nie upadłam nagle coś mi strzeliło w kolanie, a bardziej jakby nad nim dosłownie mam wrażenie jakby mi się mieśnie naderwały ból taki, ze w nocy nie byłam w stanie wstać z łóżka, mam nadzieje, ze przejdzie szybko, bo nie jestem w stanie nawet z małym wyjść na spacer chodzę od ściany do ściany. Do tego chciałam małemu dać wczoraj dynie i spaliłam ją :/ przesypałam soli do ciasta :/
Co do reszty to my pampki 3 dalej mamy i niech z nich nie wyrasta jeszcze, bo mamy jeszcze 3duże paczki, kupala od miesiąca mamy 1dziennie no czasami dwa, a niedawno było jeszcze ich okolo 4. Odnośnie zastoju UU nie pomogę, bo nie miałam większego, a to pewnie dlatego, ze mały je często w nocy dziś była długa przerwa 3h, bo w ostatnim czasie to potrafi co godzine, ale w sumie bardziej używa cycka jako smoczka niz do jedzenia ja jak z tym walczyć hmm.
Iwona zdrówka dla Kornelka!!
Sunshine- ślicznie!!
Co do reszty to my pampki 3 dalej mamy i niech z nich nie wyrasta jeszcze, bo mamy jeszcze 3duże paczki, kupala od miesiąca mamy 1dziennie no czasami dwa, a niedawno było jeszcze ich okolo 4. Odnośnie zastoju UU nie pomogę, bo nie miałam większego, a to pewnie dlatego, ze mały je często w nocy dziś była długa przerwa 3h, bo w ostatnim czasie to potrafi co godzine, ale w sumie bardziej używa cycka jako smoczka niz do jedzenia ja jak z tym walczyć hmm.
Iwona zdrówka dla Kornelka!!
Sunshine- ślicznie!!