reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Muńka my 4 używamy od kilku dni na noc, albo na jakieś wyjścia, bo młody lubi zrobić kupkę po paszki, a z 4 nie wylatują :)

dzięki dziewczyny za odp odnośnie ilości kupali, czyli my też mieścimy się w normie

Sergiusz dzisiaj znów ominął drzemkę przed kąpielą ale na szczęście do m wpadli na chwilkę znajomi i młody zapomniał, że był marudny ;) a jak poszli to zjadł z cycusia i zasnął :)

reklama
My kończymy ostatnią paczkę 3 i mamy już kupione 4:tak:
chociaż te trójki są jeszcze ok i sama nie wiem co robić, Kuba już na tym etapie na pewno używał czwórek ale On był wiele dłuższy od Wojtusia.

Dzieci śpią od 19 na szczęśćie, mąż na 18.30 pojechał do pracy, ostatnia nocka i weekend w końcu, odpocznę:-D jutro wybieram się do miasta, muszę sobie kupić buty. Tylko ja nie lubię kupować butów i tylko pewnie się wkurzać będę. Ubrania to tak, mogłabym codziennie kupować ale nie buty:no: lecimy 10tego znowu do Polski i adidasy raczej nie bardzo będą mi pasowały:-D

Uuu, Rysica, to nieciekawie z tymi zatokami. Może inhalacje sobie zrób? Masz inhalator? a nawet jak nie, to łeb nad gorący gar i załatwione :blink:

A ja zażyczyłam sobie na wieczór czekoladki i wino, bo mnie naszła ochota. M. pojechał i przywiózł piwo i grześki :sorry:

Iwon - nic to nie da, już wypróbowane, mam krzywą przegrodę i niestety do końca życia będa mnie bolały pzy każdym katarze. W sumie mam tak od urodzenia....

Piwo i grześki, grrrr
faceci....

Hej laseczki!

Siedze na telefonie,wiec tak wpadlam na moment.

Klusia- bardzo mi przykro z powodu przyjaciolki.Zycze jej duzo zdrowia i sily!!

Rysica- ja tez licze na to,ze Dziadek i Chrzestny wybacza mi,ze dzis na cmentarz nie dotarlam,ale pogoga byla paskudna i nie chcialam mlodej ze soba ciagnac. W sumie to jutro jest dzien zaduszny, a rano na pewno pojedziemy ich odwiedzic.

Chrzestny (brat mojej mamy) zmarl niedawno,bo 3 miesiace temu,mial tylko 42 lata,wiec gdy sie wszyscy dzis spotkalismy u babci,to łzy same cisnely sie do oczu,a moja ukochana kuzynka (jego corka) bardzo dzis cierpiala...ehhh...smutno strasznie.

Moja Gabi jak karmie ja tylko UU to kupy potrafi robic 4,a jak dostanie sloiczek to czasem jest dzien przerwy.

Teraz jestesmy u moich rodzicow. mielismy cale 4 dni nocowac u tesciow,ale sa tam tez male bratanice mojego meza i niestety,ale wczorajszy poranek o 5.50 z "przybiezeli do betlejem" wykonanym przez jedna z nich, uzmyslowil mi,ze przez wstawanie nocne do Gabi nie jestem w stanie pozwolic,aby kolejne tez tak wygladaly,wiec dzis juz jestesmy u moich a w dzien bedziemy jezdzic tam. W ogole to Gabi byla w ciezkim szoku jak zobaczyla inny pokoj niz swoj i zasnela dopiero po 23. No i niestety od tej 5.50 juz nie spala,bo co usnela to glosne rozmowy malych kuzynek ja budzily.

Cala rodzina stala dzis i ogladala jak przewijam młodą,bo nie mogli sie nadziwic,ze ona ma takie tłuscioszkowe nogi!!:) normalnie jak wroce to wkleje fote,bo zastanawiam sie,czy Wasze pociechy tez takie maja:)
A w ogole to ktoras z Was kupuje juz pieluchy nr.4?

Kurcze nie pamietam co jeszcze chcialam...No nic,moze mi sie przypomni.

Mój Chrzestny zmarł 18 lat temu. 2 tygodnie po mojej komunii.... Też był po 4tce, miał raptem 43 lata... Brat taty. Dziadek co nie żyje to tata taty. Biednemu tylko chora mama została... :( Teraz córka Chrzestnego jest Chrzestną Monisi.

też bym chyba uciekła do bratanic męża jakby takie głośne w środku nocy były, grrrr

Też już jesteśmy na pieluchach 4 :)

Polaa - a ja lubię buty kupować - adidasy, trapery, kozaki, ale żadnych pantofli ;P

Kobitki padam jutro nadrobie :confused2::sorry: Po 3,5h wrocilam do domu od FRYZJERA..............

Mianowicie zawsze chcialam byc modelem i marzenie sie spelnilo :-D kolezanka zaczela studia fryzjerskie w UK i potrzebowala modela do egzaminu a ze jestem jej stala klientka i z checia skorzystalam z darmowego strzyzenia i farbowanie za £10 :tak: to sie zgodzilam a oto efekt IMG_1935.jpgIMG_1936.jpg kurcze zdjecia nie odzwierciedlaja tego co mam na glowie :sorry: co o tym myslicie moze byc?????

Załączniki

• IMG_1943.jpg
    IMG_1943.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
haha Rysica ja to pantofle mogę kupować:-D no i jeszcze adidasy, moje ulubione obuwie ;)

Sunshine
super kolorek, ja mam podobną czerwień ale na całej głowie :tak:

Sunshine - BOSKA FRYZURKA!!! Ślicznie wyglądasz :tak::-)

Polaa - ja pantofli nie mogę przede wszystkim, chyba, że balerinki, na płaskim. A adidasy to też moje ulubione :D Muszą być czarne! ;)

My pampersy 4 to juz od 3tyg uzywamy.
A co do butow to adidaski to jest moja obsesja:tak: nawet nie wiem ile mam par:tak: :-D no i na koturnach buty lubie ale to tylko na samotne wyjscia bo ten moj to taki z metra ciety :-) a ostatnio nawet adidasy na koturnie kupilam:-D

sunshine - super fryzurka no i kolorki rewelacja, bardzo ladnie wygladasz:tak:

Ostatnia edycja:
polaa - no wlasnie na zywo ten kolor bardziej w fiolet wpada niz w czerwien moze za dnia zrobie to bedzie wtedy widac
a to jest to ciecie tyle ze ja mam grzywke krotsza i po skosie bo mialam wloski za krotkie

How to cut long or mid-length hair -- Disconnected layered haircut by Lee Stafford Preview - 004 - YouTube

P.S Moj PE tak mnie prosil o ciasto zebym mu upielka ze sie wkurzyl i SAM UPIEKL :szok::szok::szok: wrocilam do domu a tu biszkopt w blaszce :-D:szok:
zdolna bestia z niego:-D

reklama
Gkvip- jeszcze nie probowalam bo jutro ma zrobic krem :szok::szok::szok: i wtedy zobaczymy :-D:-D:-D robil wg przepisu wiec zobaczymy :laugh2: ale widac, ze jak cos bardzo chce to potrafi :-D:szok::wściekła/y:

Do góry