Hej kobitki,
M. był dzisiaj z Kornelem u lekarza i tak jak przypuszczaliśmy, dopadła go ta choroba bostońska
Ponoć panuje już od miesiąca. Leczy się tylko objawowo, podając wit. C i wapno. Niby nie jest to groźne, ale jednak niektóre dzieci wylądowały w szpitalu :/
Za to Julek podbił dzisiaj rekord najdłuższej przerwy nocnej między karmieniami - 7h
. Zasnął o 19, a pierwsze budzenie mieliśmy o 2. Widzę, że zdecydowanie się poprawiło, bo je już tylko dwa razy w nocy
Niestety gorzej się to odbiło na moich piersiach :-( Znowu zastoje, i to w obu! Pewnie miało na to wpływ również to, że chodziłam teraz przez dwa dni do pracy i wprawdzie ściągałam pokarm, ale na pewno mniej. W nocy miałam dreszcze i gorączkę, cała pościel zalana mlekiem, szok, nigdy tak nie miałam. Mamusie UU - u Was też tak było, jak maluchy zaczęły jeść rzadziej w nocy??
Iwon - nie ma to jak spełniona przez męża prosba
Taaaa
Tłumaczył, że święto i sklepy nieczynne. Tylko wydaje mi się, że na CPN wino jednak dostać można ;-) No nic, wypiłam sobie karmi, chociaż już mi zbrzydło. Ostatnio przerzuciłam się na lecha, do którego dolewam sobie soczek z malin i mam miksturę jak się patrzy ;-)
munka - my juz dawno 4 uzywamy, niedlugo na 4plus sie przerzucimy, ale Kuba to kawal chlopa (sorki, ale pisze ze spiacym na moich kolanach Kukusiem - tak na niego mowi Alinka)
Kukuś - słodko
Mój starszak mówi na Julka pączuś. A ja ostatnio zaczęłam wołać na Kornela Tugeza (jak w tej reklamie chipsów, strasznie mi się podoba ten niuans " together-tugeza"
)
Zaza mój strzela tak od 1 do 4 kupali, czasem ma dzień przerwy
Sunshine fryzurka cudna! Zarówno cięcie, jak i kolor
Niepodzianka tulę przeciwdepresyjnie
Piszecie o pampkach w rozmiarze 4, że lepiej trzymają kupala, to może i ja w końcu się przerzucę? Bo u nas też często wszystko górą wychodzi