reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Muńka ja wiem, że gdy nie wejdę na bb to może mnie coś ominąć, ale żeby aż tak? Moje ulubione kajmakowe wafle:szok::baffled::no:
A mogłam wsiąść w autobus, dodam, że bezpośredni, i uwolnic Cie od zmory zmulenia słodyczami... eh...
Lepiej przepis na tą masę podaj na kulinarnym, może mi się humor poprawi... :sorry2:

U nas z fotelikiem tez jest zasada: jedziemy to Gosia jest zapięta i koniec. Ostatnio gdy ryczała wniebogłosy w drodze do Warszawy, to musiałam się nachylić nad nią, żeby dać jej cycka na uspokojenie. Ale nie wyjęłam jej z fotelika.
Ale pamiętam, że moja siostra np wyjmowała córkę i potrafiła całą drogę ją cyckolić. Ja po prostu nie chciałabym pluć sobie w brodę w razie głupiej stłuczki.

Gosia dziś wstała o 6 na jedzenie, potem o 6.30 na jęczenie połączone z jedzeniem a potem o 7 na kupę. Jęczenia koniec, dzień się zaczął. Aktualnie drzemie na kanapie już od 17 minut.:)

Heheheh, wyobraziłam sobie Ciebie wiszącą nad Gosią z cycem:-D:-D:-D niezła akrobatka z Ciebie!

Zrobię wafelki jak mnie odwiedzicie:-D:-D a przepis (bardzo prosty) wrzucę na kulinarny. Zawsze na Wielkanoc robię z tą masą mazurek kajmakowy. Uwielbiam go!!;-)

Mlodak - sto lat dla Szymka!

My znów dziś majstra od ściany mamy, więc już nie śpimy od 7.30, a pewnie jeszcze byśmy się leniły w wyrku gdyby nie on. No, ale dzień będzie dłuższy i może więcej zrobię;-)
Pojutrze w końcu wyjazd do rodziców, już się nie mogę doczekać, bo stęskniłam się za wszystkimi okropnie!!

reklama
WOW :-) Mia wlasnie odkryla ze zyrafe mozna cmokac i po raz pierwszy wsadzila sobie ja do buziola:-) i bardzo jej sie to podoba:-) oj robie foteczki:tak:

Młodak- Sto Lat dla Szymka,

Gkvip- Sto Lat dla córeczki (ha, ha nie wiem jak odmienić jej imię:zawstydzona/y::-D)

Mój Julek budził sie standardowo tysiąc razy w nocy i standardowo jestem absolutnie nie wyspana:dry:

Dziś niania siedzi z nim od 8 bez karmienia przez mamę tylko cały czas ona. Teraz młody pluje moim ciężko ściągniętym mlekiem, cały z siebie zadowolony. Niech mu tam w końcu dotrze do niego, że cycka nie dostanie aż do 15:sorry2:

Miłego dzionka wszystkim:tak:

Hej baby,

wpadam do was chociaż na chwilkę, żebyście o mnie nie zapomniały :sorry2: Ale niestety nie posiedzę - jutro ta choler.na kontrola w firmie i jak to zawsze bywa, niby wszystko przygotowane, a ciągle coś wyłazi i od rana wiszę na tel. A jak M. wróci, jadę do firmy.

W dodatku Kornel znowu złapał jakieś choróbsko - wczoraj miał 38,5 temp., więc dzisiaj zostawiłam go w domu. M. jedzie z nim po pracy do lekarza.

Tak po krótce - Rysica, gkvip, Młodak, Pamka gratuluję zaokrągonych miesięcy! :tak:

U nas śniegu brak, za to za oknem piękna, słoneczka jesień. Ale i przymroziło trochę. Przeprosiliśmy już zimowe pładszcze i buty. Kornel ma już nowe, kombinezonu dla Jula nadal brak. Muszę coś na allegro wyszperać.

Co do zmiany czasu, to Julek niestety też obudził się zarówno w nocy, jak i rano "po staremu", więc jestem na nogach od 6.30 :-p

My już na dobre pijemy o 23.30 mm (bebilon), dzięki temu budzi się na karmienie tylko dwa razy i nie ma w nocy płaczu i histerii.

Buziaki dla Was kochane, jak będę miała luźniej, wpadnę! Cmok

gkvip mlodak najlepszego dla waszych dzieciaczków!!! :)

iwon ja próbuję stale przemycić trochę mm, co by się młody przyzwyczaił, ale nic z tego, pluje tym i zaciesza, chyba myśli, że to taka zabawa:-D

reklama
Do góry