reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam i ja.

Gratulacje dla Mii i Szymonka :tak:

Hmm i nie wiem co jeszcze miałam napisać :zawstydzona/y:

Dzisiaj moi wracają wieczorem, nie mogę się doczekać. Byłam juz z Wojtkiem na spacerze ale szybko wróciliśmy bo coś mu się nie podobało wyjątkowo, prezyl się w wózku, marudził wiec wróciłam. Teraz śpi w najlepsze

reklama
Mii i Szymek :)

Ja mi dzis synek numer odwalił :) bawiłam się z nim i w czasie kiedy robiłam mu samolocik postanowił ulać z lotu ptaka prosto na matke :shocked2:nie dosc, ze musiałam myc głowę to zalepił mi oko i zatkał ucho :szok::szok::szok:

Mloda K, Gkvip najlepsze zyczenia dla maluszkow!

Mloda ta Twoja tesciowa to chyba na prawde nie rozumie co sie do niej mowi. Twoja reakcja jest jak najbardziej zrozumiala!

Munka maaaazuuurek, maaasaa kajmaaakooowaa. Chyba zrobie na swieta :D Niby nie te swieta, ale najwyzej choinke wyrysuje i bedzie git!

Iwon mam nadzieje, ze szybko Ci sie skonczy zapierdziel i bedziesz czesciej bywac ;-) Zdrowka dla Kornela.

Josie ty pisalas, ze mlody Ci histerie odstawia przy zasypianiu w dzien? Moj tez zaczal. Normalnie ryk i koniec. Tylko noszenie na raczkach, najlepiej do zasniecia. A ja nie mam sily prawie osmiokilowego klocka nosic. Lozeczko parzy, nawet jak sie nachylam czy cos nuce to sie drze. Tylko karuzelka pomaga na chwile.

Zaza do ilu kg mozna dziecie chustowac?

Zaza a może spróbuj mu zmienić mleko, może mu to nie smakuje?
o to na pewno, ale on jest na HA, a one wszystkie są niedobre :/

Ja mi dzis synek numer odwalił :) bawiłam się z nim i w czasie kiedy robiłam mu samolocik postanowił ulać z lotu ptaka prosto na matke :shocked2:nie dosc, ze musiałam myc głowę to zalepił mi oko i zatkał ucho :szok::szok::szok:

hahaha dlatego ja samolocik robię 1h po karmieniu ;-)

Zaza do ilu kg mozna dziecie chustowac?
nie wiem :) chusty tkane mają wytrzymałość do kilkuset kg chyba, więc dopóki rodzic daję radę...

chyba, że masz elastyka one są zdaje się do ok. 9kg

edit: o kurczaki, chyba się załapię na karnego kutaska ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A u nas nadal marudzenie, na pewno chodzi o ząbki. Dałam mu właśnie gryzak dentystyczny i odkąd go dziamga, to cisza jak makiem zasiał ;)

Polecam ten gryzak :tak::

CURAbaby gryzak, szczoteczka, grzechotka w jednym (2720508577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aga nieźle z tym pawiem :-D

Munka maaaazuuurek, maaasaa kajmaaakooowaa. Chyba zrobie na swieta :D

Ja też się napaliłam na ten przepis muńki na kajmak :-p Ja uwielbiam babeczki kajmakowe - przepychota. Ale przepisu nie mam, jak mnie najdzie to jadę do kawiarni ;)

Dziewczyny jak mój Julek dziś zawodził przy popołudniowym zasypianiu... Mama nie usypiała i była tragedia:-( Zawodził i zawodził aż w końcu na rączkach u niani usnął. A matka ryczała w drugim pokoju...

reklama
Muńka podwieszki pod sufitem i pozycja na spiderwoman;)
łatwo nie było...

:-D:-D:-D

uuuuuu:-D:-D

Munka maaaazuuurek, maaasaa kajmaaakooowaa. Chyba zrobie na swieta :D Niby nie te swieta, ale najwyzej choinke wyrysuje i bedzie git

Smak rewelacyjny cały rok:tak:

Do góry