Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
ja czekałam do pierwszego okresu "normalnego" znaczy nie tego z odstawienia, zaszłam w 8 cyklu.....A jak dlugo czekalyscie po odstawieniu tabsow aby sie starac o dzidzie? No i czy dlugo sie staraliscie potem?
Gkvip - to Wam by się Thermomix przydał, żeby mieć zawsze "półprodukty" i móc sobie w takich sytuacjach zrobić bułeczki
Sunshine, Polaa - naprawdę aż szkoły zamykają jak trochę śniegu spadnie???? Rany u nas jak są mrozy po -20 stopni to szkoły otwarte ...
Sunshine, Gkvip - bardzo możliwe, ze to zęby. Monice już wyszły obydwa i już dzisiaj prawie wcale nie pchała rączek do buzi, z przyzwyczajenia podnosiła wkładała do buzi i wyjmowała ;P Ale się tak "dziko" w nie nie wgryzała jak w ostatnich dniach.
Monisia dzisiaj wspaniała była, zero marudzenia, nawet jeść nie wołała, tylko czekała grzecznie aż jej dam ;P A karmienia nam się przeciągnęły, bo jak pojechaliśmy kupić Szymkowi buty zimowe, to dopiero w 5 sklepie znaleźliśmy!!!!!! I to też nie jestem z nich w 100% zadowolona, tylko w jakichś 95% Albo nie było rozmiaru, albo były strasznie niskie w kostce, albo miały sztywną podeszwę i NIC się nie zginała, albo miały strasznie "płaską" podeszwę i by się ślizgał wszędzie... No aż się wierzyć nie chce, że takie "zimowe" buty produkują!!!!! No i z zaplanowanych 2h zakupów zrobiło się 5h!!!!! Bo jeszcze tesco zahaczyliśmy, no i w międzyczasie dawałam Monice jeść w aucie (stojąc na parkingu, mąż w tym czasie był w Leroy Merlin...