reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Nie mam dobrych wiadomości...nie doczekałam do pierwszego usg...dziś zaczęłam plamić...poleciałam do gina, któremu póki co ufam...nie miał jak zrobić mi usg...zbadał...mam trzy warianty...albo jest w macicy i jest zagrożona...dostałam luteinę...albo dwa gorsze...szkoda...myślałam, że uda się być czerwcową mamą :( Kolejna wizyta w sobotę z usg...zobaczymy czy jest co ratować :/ Przepraszam...nie chcę Was zdołować...musiałam się wyżalić...

reklama
carla81 o kurcze.. mam nadzieje że jest co ratować i ze uratują... trzymam mocno kciuki i wierze ze bedzie wszystko dobrze. Do soboty leż nie wstawaj ... trzymaj sie .

Nie mam dobrych wiadomości...nie doczekałam do pierwszego usg...dziś zaczęłam plamić...poleciałam do gina, któremu póki co ufam...nie miał jak zrobić mi usg...zbadał...mam trzy warianty...albo jest w macicy i jest zagrożona...dostałam luteinę...albo dwa gorsze...szkoda...myślałam, że uda się być czerwcową mamą :( Kolejna wizyta w sobotę z usg...zobaczymy czy jest co ratować :/ Przepraszam...nie chcę Was zdołować...musiałam się wyżalić...

carla81 3mam kciuki bardzo mocno!
głowa do góry - ponoć wiara czyni cuda! wiem,wiem.... łatwo się mówi.... sama się boję,że nic się nie wykluje.
w każdym razie 3mam kciuki bardzo mocno!!!!

Witam serdecznie
Postanowiłam sie tu u was rozejrzeć, bo prawopodobnie zostanę czerwcową mamą. Wg om wypada mi 28 maja co prawda ale dziś bylam na usg, które wyliczyło datę 3 czerwca właśnie. Z zasady ufam dacie z pierwszego usg, bo jest najbardziej wiarygodna no i sprawdziła się w przypadku mich 2 starszych synków dlatego od tego momentu zaczynam oficjalnie czuc się czerwcówką :-)

Witam wszystkie nowe czerwcówki i gratuluje :-)

carla81 kurcze moze jeszcze nie wszystko stracone. Bądz dobrej mysli KamilaLublin ma racje lez i jak najwiecej wypoczywaj. Bedziemy z Toba.

carla osobiscie znam dwie osoby ktore mocno krwawily w czasie ciazy, obie ciaze sa pieknymi duzymi dziecmi teraz :-) jedna kolezanka nie wiedziala ze jest w ciazy i krwawila 2tyg zanim poszla do lekarza, druga miala objawy ciazy, testy pokazywaly ciaze i dostala okres

wogole dzis bylam u GP czyli ogolnego lekarza ktory wg swojego testu moczowego zobaczyl ze moja ciaza jak na 5tydzien wydaje sie slaba i mam sie nie nastawiac bo jest mega szansa ze ja poronie

za tydzien maja mi powtorzyc test, tak to jest w irlandii zero jakiejs bety z krwi zero usg tylko test. I mowie tej babie ze ze sklepu oba testy wyszly mi odrazu a ona ze jej jest slabym wykrywaczem w sensie musi byc mega ciaza zeby cos pokazal a te sklepowe sa mega czule. Jednym slowem mam sie nie nastawiac.
ale ja mam bolace wielgachne cyce i boli mnie brzuch do tego ciagle jestem zmeczona. Nie wyobrazam sobie poraniac zadnej ciazy ja ja zamierzam donosic i urodzic- a jak ja juz cos postanowie to mi zaden gp tego nie bedzie zmienial
szczerze to zasmucila mnie ta baba.
mam swojego groszka od 5tygodni i juz sie zzylismy troszke:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry