reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Gratulacje dla nowych czerwcóweczek:-)

MatMaks trzymam &&&&& na pewno wszystko będzie dobrze:tak:

nanulika jest jeszcze za wcześnie, też tak miałam

Dziś tylko odliczam czas do wizyty u ginki, jeszcze 4,5 h:-D

Czyli jest szansa,że będzie dobrze?:)

trzymam kciuki za was wszystkie - dawajcie znać czy już zobaczyłyście swoje fasolki?
oby jak najwięcej serduszek biło raz dwa!:)

Witam:)

Gratuluję nowym mamusiom i trzymam kciuki:)

Mam pytanko wynik na przeciwciała różyczki wyszedł mi 240 to jest dobrze czy źle?

Oglądałyście ten film? Polecam!!

Życie przed życiem - Film Online - Onet Vod

Filmik super, oczywiście się poryczałam!!!

Dzięki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nareszcie w domu
Już po wizycie i humorek tez zdecydowanie lepszy :-)fasolka jest, ma 5mm, serduszko bije, :-)
duphaston zostaje 3x dziennie a następna wizyta 7 listopada, dostałam tez całą listę badań do zrobienia, jutro pójdę sprawdzić jaki mają cennik :-)
szkoda że nie mam możliwości wrzucenia zdjęcia :-(

filmik na vod oglądałam:-Djest super

Roswita gratuluje i widzę że u Ciebie tak samo jak u mnie 5mm i bijące serduszko :-) ja dostałam luteinę 2x dziennie i jeszcze bestpiri x1 dziennie ale jakieś mam obawy co do niego

Dziewczyny brała któraś bestpirin?

Ja tey juz po wizycie. Ciaza wg bety prawidowa jednak jeszcze za wczsnie by widziec pecherzyk bo jest on widoczny powyzej 1000 a ja mam dzis 850. Jutro mam sie udac na usg i juz powinno byc widac. Chyba moja ciaza jest mlodsza niz mysle i licze:-)

Kilka dni mnie nie było na forum, a tu tyle nowych czerwcowych ma - gratulki dla wszystkich!
Ja właśnie odebrałam wyniki beta hcg: w poniedziałek 1825, a dziś już 4202- chyba dobrze przyrasta? Ja póki co nie mam żadnych mdłości, a to już 5 tydzień
Chyba zaraz złożę nowy temat, żeby sie łatwiej później wracało do ciążowych wspomnień...!

Witam wszystkie mamusie,
Mam na imię Dorota i nieśmiało do Was dołączam. Dzisiaj testowałam - dwie kreski, czym prędzej poleciałam na bete wynik 2613,48. Okres powinnam dostac 8.10. Zastanawiam się czy ten wynik nie jest za niski...do lekarza pojde prawdopodobnie jutro jak się uda. Moje wątpliwości troche spowodowała moja szwagierka, która twierdzi, że to bardzo mało ze ona miała w tym samym "wieku ciąży" juz ponad 5000 ... nie wiem co myslec? Poza tym cieplutko gratuluje wszystkim mamusiom :)) 3mam kciuki za Wasza i w tym również za swoją ciąże!:)
To moja pierwsza fasolinka.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie
Jestem nowa i mam pytanie czy mogę do was dołaczyć jest to moja pierwsza ciąża i bardzo się martwie pozdrawiam wszystkie bardzo cieplutko

Do góry