Hola
Nasza nocka całkiem, całkiem. Mleczko o 23.00, potem pobudka o 2.00 (ale wystarczył smok), mleczko o 4.30, potem o 7.00 i spałyśmy do 10.30
teraz też młoda śpi nakryła sięcała kocem i musiałam jej chociaż troszkę nosek odsłonić.
Pogoda okropna, czuję jakbym miała chury na głowie
kup to i to. Ale 31 pażdziernika
Na zarzut męża za za duzo: " ale to tylko jedna zabawka na miesiąc - ta jest na listopad a ta na październik.
hehe, to jest myśl;-)
polaa - życzę jak najlepszego samopoczucia!
Ok! dogramy ten basenik! :-)
Dziewczyny, wiem, ze z takimi sprawami to trzeba do lekarza, a nie szukac informacji w necie, ale prośba o pomoc. Dwa miesiące pod rząd wychodzi mi bialko w badaniu moczu. coraz wieksza ilosc. umowilam sie na piatek do internisty. Wiecie co moze byc przyczyną???
wizyta u lekarza konieczna, ale przyczyn może być dużo, bo np. przy infekcji dróg rodnych też wzrata białko, albo po wysiłku fizycznym itp. itd. Pewnie będziesz musiała zrobić jeszcze jakieś badania.
A zrobiłaś sobie te badania od tak, czy czułaś, że coś się dzieje?
Hej
u nas pobudki 12, 2, 5, 8. i już nie śpimy. Potem szybka czkawka, żeby jeszcze dojesc ;-)
Basen chętnie i na 100% Munka jak fajnie, że jesteś fachowcem/fachowczynią :-) Muszę tylko sprawdzić, czy mam tutaj swój kostium i cały majdan basenowy czy został w Łodzi. Jeśli został, to jadę 30.10 i wracamy po świętach więc dopiero wtedy. A jeśli jest to pon/wt będę gotowa. Dam znać.wcześniej mydło dla dzieci - czego
No to skompletuj strój i daj znać...hmm...w sumie to ja chyba czepka nie mam...
Muńka tak jak
Aylin pisze jedna na jeden miesiac druga na drugi a jak bedziesz chciala jeszcze cos kupic w listopadzie to moze maz zapomni ze juz kupowalas bo to bylo w pazdzierniku
obawiam się, że jednak nie zapomni, bo ostatnio zrobił program w kompie, w którym wpisuje zakupione przez nas rzeczy, potem robi zestawienie i sprawdza, gdzie dany produkt jest tańszy, ile wydajemy, na co i co jaki czas kończą nam się konkretne produkty spożywcze
hehe, nagle się oszczędny zrobił odkąd jest Gabi
na balkon wózek i po kłopocie
uwielbiam enkę i mieliśmy instalować, ale odkąd jest młoda, to telewizji praktycznie nie włączam, więc póki jesteśmy na wynajmowanym, to się nie zdecydujemy.
my po kontroli bioderek - wsio OK
pan doktor powiedział, że "strzelające" stawy mogą być dziedziczne, a więc ja jestem winowajcą tego stanu u mojego Belzebubka
gratki!
witam :-)
Tak tak Zaza świat jest mały, no ale miło było Cię spotkać i poznać :-) Sergiuszek przesympatyczny chłopczyk i wcale nie taki Belzebub przynajmniej w towarzystwie :-) W ogóle fajnie było się spotkać i z kimś pogadać :-) Ta Pani z drugim Szymonkiem też przesympatyczna :-)
My też po kontroli bioderek i wszystko ok.
również gratki!!
mlodak Mooni poznała Sergiuszka i powiedziała, że wcale nie wygląda na Belzebuba
w pierwszej chwili mnie zatkało, ale na szczęście zajarzyłam w porę
Super, że się spotkałyście, my - dziewczyny z Wawy naprawdę się cieszymy;-);-)