reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Hej dziewczynki,
Ale tutaj się zrobił ruch - jak za dawnych, dobrych - super! :-)
Nie mam szans na nadrobienie, bo u nas ostatnio ciężkie dni Mały marudny i absorbujący.
Dzisiaj rano było już super, ładnie się bawił, śmiał, ale skubany nie chciał spać i zrobił mi histerię w łóżeczku. Tylko cycek uratował sytuację i w końcu o 13-tej poszedł w kimono (mały, nie cycek ;-)).
Strasznie mnie ciekawi w jakich okolicznościach poznały się zaza i mooni, bo chyba przeoczyłam, jeśli o tym pisałyście?
Hę? Czy ja o coś pytałam, bo nie pamiętam?
No i obudził się, ale pospał
Iwon to Młodak mówiła, sorki pomyliłam
Kto mówi, że gluten po 4?? Ja wszędzie słyszę, że przy UU po 5 a przy MM po 6...
takie są teraz nowe zalecenia, że przy UU po 4 miesiącu, czyli w 5, a przy MM po 5.
Moja zjada caly sloik i mimo to po okolo 1godz musze dac mleko bo glodna
żarłoczek mały:-)
Kasienko_ - niestety nie podeślę, bo on sam go stworzył w swoim kompie i nie mam jak...
Niespodzianka
Sunshine bardzo chetnie sie spotkam Jestem z Bournemouth
Kasienka ja podaje 180 mleka - zazwyczaj wypluwa smoka po 160. Jak czytalam schematy zywienia w niecie to generalnie 4/5 miesieczny maluch na mm powinien dostawac ok. 4x180 mleka, ok.180 zupki jarzynowej, do tego jakis starty owoc. Moj tyle nie zjada. Jeszcze ;-) Wiec chyba jest ok.
Kasia.natka wlasnie probowalam tak robic zeby zamienic jeden posilek mleczny na obiadek + mleko, ale mlody sie buntuje. Jak poczekam do czasu kiedy powinien jesc mleko to nie chce jesc obiadku,awanturuje sie, bo jest za bardzo glodny. Jak podam najpierw mleko, a pozniej probuje obiadek to krzyczy i placze za butla. A jak podam obiadek wczesniej (zeby nie byl tak bardzo glodny), to zje, ale nie chce mleka, a za godzine placze z glodu Na razie zostawie tak jak jest. Je mniej wiecej co 2,5 h. Docelowo chce zrezygnowac z karmienia o 5 rano, ale to juz jak bedzie jesc pelne porcje.
Kasienka ja podaje 180 mleka - zazwyczaj wypluwa smoka po 160. Jak czytalam schematy zywienia w niecie to generalnie 4/5 miesieczny maluch na mm powinien dostawac ok. 4x180 mleka, ok.180 zupki jarzynowej, do tego jakis starty owoc. Moj tyle nie zjada. Jeszcze ;-) Wiec chyba jest ok.
Kasia.natka wlasnie probowalam tak robic zeby zamienic jeden posilek mleczny na obiadek + mleko, ale mlody sie buntuje. Jak poczekam do czasu kiedy powinien jesc mleko to nie chce jesc obiadku,awanturuje sie, bo jest za bardzo glodny. Jak podam najpierw mleko, a pozniej probuje obiadek to krzyczy i placze za butla. A jak podam obiadek wczesniej (zeby nie byl tak bardzo glodny), to zje, ale nie chce mleka, a za godzine placze z glodu Na razie zostawie tak jak jest. Je mniej wiecej co 2,5 h. Docelowo chce zrezygnowac z karmienia o 5 rano, ale to juz jak bedzie jesc pelne porcje.
Iwon z zazą poznałyśmy się w szpitalu, na kontroli bioderek :-) czekamy na lekarza, wchodzi młoda dziewczyna z uroczym chłopczykiem i oczywiście przystojniaczka zazy zaraz skojarzyłam a upewniło mnie tylko to, że jakaś inna dziewczyna zawołała zazę po imieniu , no i patrze wyglądam gdzie ma coś ten aniołek z Belzebuba no to się odezwałam że Sergiuszek wcale nie wygląda na Belzebuba, zaza skojarzyła no i tak się poznałyśmy
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon z zazą poznałyśmy się w szpitalu, na kontroli bioderek :-) czekamy na lekarza, wchodzi młoda dziewczyna z uroczym chłopczykiem i oczywiście przystojniaczka zazy zaraz skojarzyłam a upewniło mnie tylko to, że jakaś inna dziewczyna zawołała zazę po imieniu , no i patrze wyglądam gdzie ma coś ten aniołek z Belzebuba no to się odezwałam że Sergiuszek wcale nie wygląda na Belzebuba, zaza skojarzyła no i tak się poznałyśmy
Fajna historia :-) A wiedziałyście tutaj na bb, że jesteście z jednego miasta?
zaza26
nie jesteśmy z jednego miasta, ale z okolic, ale wiedziałyśmyFajna historia :-) A wiedziałyście tutaj na bb, że jesteście z jednego miasta?
reklama
Fajna historia :-) A wiedziałyście tutaj na bb, że jesteście z jednego miasta?
No wiedziałyśmy, że jesteśmy z nie dalekich miejscowości bo zgadałyśmy się jak się zalogowałyśmy tutaj, nawet chodziłyśmy do tego samego gina jak byłyśmy w ciąży, no i rodziłyśmy w jednym szpitalu tylko ja 17.06 a zaza 25.06, ja wyszłam ze szpitala w sobotę a zaza przyszła w poniedziałek także można powiedzieć, że zwolniłam dla niej łóżko