agaundpestka
Fanka BB :)
Nie zapomnij zdjęcia do podania dołączyć.
A ja żałuję, ze zdjęcia oglądałam
A ja żałuję, ze zdjęcia oglądałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
znajdziemy wspólnie kogoś innego do obgadywania ;P
napiszę do Maćku podanie ma ktoś wzór podania ??
a co do zdjęć - rano nie obejrzę, żeby Szymek przez przypadek nie zobaczył... chyba sobie daruję
Chociaż "Kości" oglądam bez problemu... ciężki orzech do zgryzienia ;P
I wokół samolotu i na stołach bez nóg rąk itp. już więcej tam nie popatrzę.No tak, bo tu w avatarze tylko oko mam, dołączę zdjęcie ;P
agaundpestka - no to się już mocno zastanawiam, czy obejrzeć.... aż tak masakryczne?? ale to zdjęcia wokół rozbitego samolotu czyli "jak ratownicy ich zastali" czy już na stołach pozbierani w całości? i czy podpisane kto jest kto?
No właśnie, czemu Cię tam nie ma, hę?
A ja nie oglądam tych zdjęć, no way!
edek: co do spania w staniku i wkładek, to ja nie używam (matko, nie zasnęłabym w staniku!). Jak coś mi się "uleje" to zmieniam koszulkę i już.
dziweczyny czy na chrzest musze kupowac jakas szate?? bo mi cos tesciowa dzis mowila ze szata musi byc?