reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziweczyny czy na chrzest musze kupowac jakas szate?? bo mi cos tesciowa dzis mowila ze szata musi byc? :confused:

tak jest! :-) u nas jest tak, że szatkę kupuje chrzestna a świecę chrzestny.

Munka a chciałoby Ci się spotkać jutro w ramach rozrywki z całkiem zabawną osobą ? (to ja) :p
jeśli tak to zaproponuj jakieś miejsce albo zapraszam do mnie na ursus:-) ja się jeszcze poruszam po mieście niezbornie więc byłoby super gdybyś przyjechała:-) jest tu płac zabaw itp.

hmm..ursus, no to kawałek mam. A gdzie dokładnie? (napisz może na priv). Tylko ja nie jestem z tych, które karmią publicznie więc jak coś to wbiję Ci się na chatę, żeby nakarmić:-D Kurcze, szkoda, że w moim aucie nie mogę wyłączyć z przodu poduszki powietrznej, to bym autem przyjechała.

Spoko, spoko - jutro każda, która oglądała foty zdaje relacje ze swoich snów:-D

reklama
Ranking wkładek wg mnie:
medela
lansinoh

i dlugo nic :))

ale przetestuje NUK skoro chwalicie.

carla- a gdzies Ty sie znowu zapodziala??? hop, hop

Ja do roczku mu na pewno nie odstawię.

A i Was na pewno nie zostawię na fb czasami coś napiszę, ale zdecydowanie wolę bb :)
Ja też nie mam jeszcze w planach odstawiania smoczysława :sorry:

A co do bb i fejsa - wg mnie teraz jest tu lepiej. Nie to, żebym coś do kogoś miała, ale jak n iektóre zrezygnowały z bb to łatwiej tu wszystko ogarnąć ;-)

No dobra dziewczyny , przyznam sie i zostane bohaterka czerwcowek:-D:-). Tak czytam o Waszych meżach i nocnym wstawaniu i podziale obowiazkow. Otoz ja od poczatku jestem z mala sama. Cale noce i cale dnie. Nie mieszkamy z m razem, tylko sie widuje z dzieckiem, pogada do niej, zabierze na spacer i to wszystko. Mamy skomplikowana sytuacje, ale ja tak pragnelam dziecka, ze uwierzcie ani razu nie bylo mi ciezko, nie wiem skad biore sily. Organizm i ludzka psychika jednak jest wielka zagadka.
Twardziel ;-)

Idę pooglądać fotki...

Addiena- przepraszam zapomnialam napisac w powyzszym poscie o Tobie :-( podziwiam, ze sama dajesz rade a ze zdjec widac, ze bardzo dobrze Ci to wychodzi i jednak okazuje sie, ze faceci sa zbedni w zyciu :confused2: nio chyna ze chca podniesc nam cisnienie......
Jeszcze raz uklon :tak:

Hmmm czy ma ktoras z was przepis na szybkie ciasta z sliwkami bądź z gruszkami??

Tak mnie coś naszlo.... W ogóle coś za mną chodzi a nie mogę zlokalizować co :)

reklama
Do góry