reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Munka miałam Cię pytać o to nosidelko ci to za cudo? widzialam na fb...

Napisałabym to samo co na stronce, więc najlepiej sobie poczytać Nosidełko biodrowe Hipseat - nosidełka, kombinezony, bawimaty, śliniaki - Hippychick, Mum 2 mum, Perfectly Happy People
Akcesoria: Nosidełko Hipseat - jak prosto nosić dziecko. Hipseat - nosidło czy pas do noszenia dziecka na biodrze?

Uważam, że fajna rzecz i zamierzam po prostu zadbać za jakiś czas o swój kręgosłup:-)

może dałoby się to zrobić u noworodka który jak zaciśnie piąstkę to tak już zostaje ale na obecnym etapie to niewykonalne :-p

u nas kolejny super dzień - Misia grzeczna, łatwy plan się sprawdza, marchewkę wcina aż miło :happy2:

dziewczyny a czy są takie gotowe słoiczki z pojedynczymi produktami jak ziemniak, dynia itp. (warzywa)??? bo ja znalazłam tylko marchewkę :baffled: i chyba będę teraz dawać "duety" np. marchewka z ziemniaczkiem

ja też tylko marchewkę..

Rysica - gdzie kupilas waniliowa kaszke? tj jakiej firmy?

ja dostalam od mamy 30 słoiczków z domowa dynia, jabłkami i soczkiem jabłkowym. Czyste eko.... maz padnie jak zobaczy zapasy dla niuni :) w jego szafce z przekąskami :)

Aylin - to jest kaszka mleczno-ryżowa o smaku waniliowym Bobo Vita, po 4 m-cu.

WKurzyłam się, mąż zrobił sernik rosa i dietę szlag trafił na dziś. Ale pyyycha :-D

Rysica, a co to sernik rosa?

My dziś pobudka o 1.00 i 2.30...zobaczymy jak dalej...:baffled::-(

edek...
i o 4.00...

Ostatnia edycja:
witam choć wolałabym jeszcze gnić w wyrku :dry:

dziś pobudka była o 0.20 a potem dopiero o 4.50, ale od wtedy właśnie już nie śpię :dry: próbowała tego gada przetrzymać, ale jednak nie zasnął, a teraz gnida mała domaga się uwagi, bo mu zabawki nie wystarczą:dry:

reklama
Delwer daj spokój jeszcze śpią...
Dziecko zobaczy wszystko:-)

Gosia też się budziła więc już o 10 dałam sobie spokój i wzięłam do nas. Dzięki temu jakoś funkcjonuję bo zatykalalam cycem po prostu. Nie wiem ile razy.
Teraz też usnela a do mnie za chwilę przyjeżdża siostra z mamą
:-) więc muszę wstać i chociaż się ubrać... ;-)
miłego dnia:-)

Do góry