Iwon
Lipcowe Mamy '05
Jasiek przewraca sie z plecow na brzuch !!!! z brzucha na plecy nadal mu nie wychodzi i sie wkurza
Gratulacje :-)
a ja się chcę pochwalić - mąż wygrał w Esce Rock bilety na Rocktoberfest Party !!! Już 3 rok pod rząd Hura hura
Fajnie, fajnie My planujemy nieśmiało pierwsze wyjście do kina w listopadzie na Sagę Zmierzch Mam nadzieję, że babcia się zgodzi zająć Julkiem i poradzi sobie, bo ostatnio jak był u niej, to dał takiego czadu, że fiu fiu
A moja mała w końcu główkę podnosi leżąc na brzuszku, bo długo nie chciała tego robić.
Gratuluję sukcesu ;-)
MOja po kaszce na moim mleku (100 -150 ml - róznie wciąga) przesypia 6-7 h. Na razie podawalam po kąpieli (21.30) ale jutro spróbuje nakarmić cyckiem a jak się koło północy obudzi to podac kaszkę. A dlatego jutro ze mąż wyjeżdza i mam czas na eksperymenty
Mój teraz po cycku o 19 przesypia 5 godzin, ale potem od 24 się zaczyna "nocna impreza"
Z Kornelem robiłam tak, że dawałam mu normalne mleko o 20, a o 23.30 karmiłam (czasem na śpiocha nawet jak się nie budził) mlekiem z kaszką i spał wtedy ładnie do 5,6.
No, ale nie daje mi to wcale gwarancji, że z moim drugim bąblem będzie tak samo - już mi nie raz pokazał, że ma w nosie konwenanse
Ostatnia edycja: