reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

ja moze jestem nudna,ale ja nadal nie ogarniam tego fejsa

fejsa ogarniam, ale tempo pisania postów przez dziewczyny na fb mnie przerasta :-D zanim przeczytam jedno to już jest nowy temat hehe

u nas jest tragedia z zasypianiem po kąpieli ostatnio:-:)-:)-( w dzień zresztą też:-:)-:)-( mały takie histerie odstawia, że szok, jeść nie chce i chodzi spać głodny:baffled: nie wiem co robimy nie tak... a już zasypiał sam na noc, a teraz trzeba nosić:dry:

reklama
Bylismy dzisiaj na 2 usg bioderek i mowia ze wszystko ok a mamy przyjechac za 8 tygodni na kolejne. O co chodzi? Czy Wy tez tyle razy musicie to robic? Zadnych zalecen ze niby szeroko nozki czy cos ale na kontrole mamy przyjechac. Robie to na nfz i nie mam kogo zapytac czy to normalne bo znajome prywatnie dzialaly i mialy po 1 usg i koniec. Zaczynam sie denerwowac ze jest cos nie halo ale nam tego nie mowia chociaz w ksiazeczce jest wpis "w normie".

Klusia JA JA JA mówiłam :) Znaczy mąż sprzedaje :) Co chcesz wiedzieć?? Chcesz, to mąż do Was pojedzie z prezentacją :)

Pamka - no właśnie! Większość dzieciaków już wiadomo, jakie będzie miała, a Monika? :p Złośliwa bestia :p
Ile to kosztuje na raz? I czy rzeczywiście nie będę żałować. Bo jak wspominałam kupiłam blender, co robi cuda, a stoi w szufladzie, nawet nie wiem do czego te wszystkie końcówki. Ja jestem taka, że lubię kolekcjonować, np. mam z 8 patelni, bo np kupiłam takie na których bez tłuszczu, były w promocji w zestawie:). Jeśli już się zdecyduję, to za jakieś 2 miesiące. A jest jeszcze jakaś chętna z Warszawy?

Jeszcze jedno czy oprócz 3 Julków są jakieś powtarzające się imiona naszych dzieciaczków na forum?

Jaski chyba sa dwa albo i trzy :-)

Pamka - no właśnie! Większość dzieciaków już wiadomo, jakie będzie miała, a Monika? :p Złośliwa bestia :p

Rysica u mnie podobnie z tymi oczami, juz jakies 2 miesiace temu mu pojasnialy i zaczelo mu takie brazowe nachodzic i myslalam ze beda brazowe, a one nadal takie nie wiadomo co :rofl2: ja mam ciemny braz a maz ma takie szaro-zielone. Jak mi sie uda zrobic fotke to wstawie. Acha no i stope musze wkleic tez, troszke sie poschizowalam jak poczytalam fejsa, bo w sumie moj tez nie ma plaskostopia, od poczatku ma taka wyprofilowana stopke...

kifsi daj namiary na fejsa to cie zaprosze do grupy

aaa no i ja tez lyzeczke dostalam z hippa no po prstu rewelacja :nerd:

Klusia - na raz kosztuje to 3979 zł, ale naprawdę mnóstwo osób jest tym urządzeniem zachwycona! A dla Nadii na bank będziesz robiła, samo się będzie robiło tylko wrzucisz składniki ;) No wszystko tam można robić, głupie placki ziemniaczane, to nie musisz trzeć ziemniaków, a to urządzenie zrobi to dla Ciebie. Z resztą, mąż naprawdę bardzo chętnie zrobi u Was prezentacje, wytłumaczy wszystko, pokaże możliwości, przepisy jak łatwo są napisane, każdy facet to będzie potrafił zrobić i nic nie przypali :D
Jak będziesz chciała, to napisz mi na priv co Cię interesuje :) I czy byście chcieli zobaczyć możliwości tego urządzenia. Mój mąż właśnie zrobił kolejną porcję bułeczek a ja popijam ajerkoniaczek (2 kieliszki może zostały... :p)

Bylismy dzisiaj na 2 usg bioderek i mowia ze wszystko ok a mamy przyjechac za 8 tygodni na kolejne. O co chodzi? Czy Wy tez tyle razy musicie to robic? Zadnych zalecen ze niby szeroko nozki czy cos ale na kontrole mamy przyjechac. Robie to na nfz i nie mam kogo zapytac czy to normalne bo znajome prywatnie dzialaly i mialy po 1 usg i koniec. Zaczynam sie denerwowac ze jest cos nie halo ale nam tego nie mowia chociaz w ksiazeczce jest wpis "w normie".
Ja byłam na nfz i lekarz mi powiedział, ze wszystko ok i już więcej nie musimy sie pojawiać.

Witam w ogóle :) wczoraj miałam mega niespodziankę :) moja mamuśka w mieście spotkała chłopca którym się opiekowałam w de 7lat był z mamą i nie dali znaku, ze są w pl :( a moja mamuśka powiedziała, ze nie interesuje ich czy mają jakieś plany, ale zabiera młodego do mnie :) co takim oto cudem miałam go do dzisiejszego wieczora:) przykro, ze po tylu latach oni się nie odezwali, ze przyjechali.

Aga dali ci go na dwa dni? super :) pewnie sie stesknil?

mlodak ja mialam usg juz chyba w drugim miesiacu, tez z nfz i wszystko bylo ok i nie kazali znow przychodzic. nie wiem po co ty masz tyle chodzic

My mieliśmy w 6 tyg i teraz mamy się pokazać w 6 m-cu życia dopiero...

reklama
Aga dali ci go na dwa dni? super :) pewnie sie stesknil?
W sumie jeden, bo od wczoraj wieczora, ale cieszę się i na to :) spędziłam z nim od 10misiąca życia do 7,5roku :) ale powiem Wam, ze strasznie mi przykro cały czas mi mówi jak mu smutno, ze brakuje mu mnie i u mnie tak fajnie, ze chciałby zostać :(

Do góry