reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Rysica pierwszy raz widzę takie "indywidualne" oczka, rzeczywiście możesz mieć zagwostkę jakiego koloru one są ;-) ale i tak sa piękne

reklama
Sicil - 100 lat dla Julka. Pół świeczki na jogurciku mu zapal :)

Dla bliźniaków również po 100 :)

Nestle kaszki rozsyła? Hmmm trzeba się zarejestrować :)

Ja popytałam dzis kolezanek - i moje rzeszowskie dziewczęta paczuszki z hippa dostały.

A i zadzwoniłam do gerbera - jestem wpisana na listę testerów słoiczków dla dzieci. Ciekawa jestem kiedy zadzwonią

Witam :-)

sto lat dla Julka i Bliźniaków !!!!

młodak -
gratuluje formy , ja zadyszki dostaje wychodząc po schodach
:-(
u nas dziś masakra , dwie krótkie drzemki w ciągu dnia a reszta to ciągłe domaganie się uwagi :tak::szok:
po wczorajszym upadku salonowym mam mega wielkie siniaki na obydwu kolanach , ale na szczęście palec cały:-D

w temacie wypadania włosów - moje wychodzą garściami :szok: a małemu wcześniej dużo się wytarło ,ale zaczęły już odrastać :-)

Mój Julek zaczyna zadzierać dupkę do góry żeby pełzać lub raczkować ale nie bardzo jeszcze obmyślił co oprócz zadzierania zadka trzeba zrobić.
Dziś zostawiłam go na chwilę na macie i poszłam przygotować mu żelazo, nie było mnie może ze 3 minuty, wracam a moje dziecko sobie leży koło kanapy na podłodze na brzuszku i ogląda TV:szok:. Co też człowiek potrafi zrobić by sobie w telewizor popatrzeć:-D:-D

Ja też dostałam kaszkę z Nestle, słoiczek z Hipp z kuponami i łyżeczkę i jeszcze jeden słoiczek ale nie wiem czy z Gerbera czy z Bobovity a i dostałam skądś też mleko 2- taką próbkę.

Rysica- kolor oczu piękny, ale trzeba chyba jeszcze poczekać by przekonać się jaki będzie docelowo:happy: Ja w tej fazie nie jestem w stanie go nazwać.

Zastanawiam się nad skokami rozwojowymi... Nie chcę sobie wykrakać ale chyba nas omijają, a przynajmniej mam na tyle grzeczne i dobre dziecko, że nie są jakieś "bolesne"

Jeszcze jedno czy oprócz 3 Julków są jakieś powtarzające się imiona naszych dzieciaczków na forum?

Pamka a co zrobiłaś aby dostać cos z Nestle?
Ja dziś u pani doktor dostałam 3 mleczka Hipp oraz też 3 jakiegoś na "E" nie będę teraz zaglądać do szafki bo mała już mi śpi i obawiam się że mogę ją obudzić ( oczywiście mleczko od 6 msca życia) a i jeszcze jak kupowałam witaminkę D w aptece dostałam 2X10szt. wit. D ;-)

Waris jeszcze w szpitalu dali mi taka ankietę do wypełnienia i musiałam w niej zaznaczyć próbki jakich firm mnie interesują:tak:

reklama
laski
gdzie było mówione o thermomixie: tu czy na FB? Zagadałam T i kazał mi się zorientować:-p, także może jest szansa:-)

Klusia JA JA JA mówiłam :) Znaczy mąż sprzedaje :) Co chcesz wiedzieć?? Chcesz, to mąż do Was pojedzie z prezentacją :)

Pamka - no właśnie! Większość dzieciaków już wiadomo, jakie będzie miała, a Monika? :p Złośliwa bestia :p

Do góry