reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Co do wypadania włosów to mi strasznie wychodziły do niedawna normalnie garściami i było ich wszędzie pełno ciągle małemu z rączek wyciągałam:wściekła/y: I mi właśnie pomógł WAX po 2 nałożeniu maski jak ręką odjął, wax jest polecany po chemioterapii , mi poleciła bratowa i pomógł, za puszkę tą mniejszą płaciłam 16 zł.

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 20
reklama
dziewczyny, ale sie wkurzylam. zamowilam na Hipp pakiet "rozszerzanie diety" i dostalam tylko ulotki i lyzeczke. Kurde, a gdzie kupony rabatowe i sloiczek?? Przeciez Wy dostałyscie :wściekła/y:

napisz do nich. Ja się juz przestałam przejmować - pisze maile :) Jak mi rabatu 3% w rossmanie nie udzielili to też napisałam. Na pocieszenie dostałam torbę nivea - jak któras chce to odstapie chetnie bo ani ona dziecięca ani na laptopa :)

napisz do nich. Ja się juz przestałam przejmować - pisze maile :) Jak mi rabatu 3% w rossmanie nie udzielili to też napisałam. Na pocieszenie dostałam torbę nivea - jak któras chce to odstapie chetnie bo ani ona dziecięca ani na laptopa :)

Napisałam, zobaczymy jaki bedzie odzew :-D

mi wlosy tez leca masakrycznie, mam polowe z tego co miałam :((
Juz nie wiem co robic, a zal mi mala odstawic od cyca.

odstawienie nic nie da. Odzywki te co viola wkleiła są super. Ja jutro jade do superpharm bo koleżanka na karte lifestyle ma na promocji za 11 zl. Więc kupie i będę testowac

dzień doberek,

dzisiaj z przerwami spałam do 11 :szok: Mały obudził się o 2 i 4, a potem standardowo o 7 i od tej godziny z drobnymi przerwami na przewinięcie, marudzenie itp. pospaliśmy do 11

Sicil gratulację dla Julcia :-)

Uważaj z tym noszeniem wózeczka, chyba że masz fest kręgosłup - ja dwa dni temu dźwignęłam stelaż od wózka i od wczoraj zaczęły mnie boleć plecy. Boję się, żeby nie było takiego ataku jak ostatnio :no:

Zaza moje do tej pory nie zaśnie w łóżeczku grzecznie, bez marudzenia. Tylko wieczorem.

Addiena ja też zamówiłam ten pakiet co Ty i dostałam tak samo, łyżeczkę i ulotki.:baffled: a to ktoś dostał słoiczki??

Sicilpol wszystkiego najlepszego dla Julcia :-) Już pół roku chłopina ma, ale ten czas leci :szok:

reklama
1 nie moga ci wyslać. W związku z propagowaniem karmienie cyckiem moga reklamowac mleko następne dopiero.

No właśnie miałam to napisać jak przeczytałam post Aylin ;-) z resztą jak zamawiałam pakiet Hippa to były trzy opcje do wyboru i przy pierwszej przy karmieniu piersią była informacja że są tylko ulotki bez próbek mleka. Zaznaczyłam drugą opcję ale mi jeszcze nic nie przyszło.

Byłyśmy dziś u lekarza i Pani doktor nic małej nie dała bo stwierdziła że nie będziemy jej chemii pakować. Mnie kazała pić herbatkę z miodem, z malinkami i z dzikim bzem ( karmię UU). Kazała też małą kłaść pod kątem 30 stopni. Oczywiście sól morska i odciąganie gilków i do kontroli za tydzień i tyle, zobaczymy.

Sicilpol sto lat dla Julcia ;-)

Do góry