Co do wypadania włosów to mi strasznie wychodziły do niedawna normalnie garściami i było ich wszędzie pełno ciągle małemu z rączek wyciągałam I mi właśnie pomógł WAX po 2 nałożeniu maski jak ręką odjął, wax jest polecany po chemioterapii , mi poleciła bratowa i pomógł, za puszkę tą mniejszą płaciłam 16 zł.
reklama
dziewczyny, ale sie wkurzylam. zamowilam na Hipp pakiet "rozszerzanie diety" i dostalam tylko ulotki i lyzeczke. Kurde, a gdzie kupony rabatowe i sloiczek?? Przeciez Wy dostałyscie
napisz do nich. Ja się juz przestałam przejmować - pisze maile Jak mi rabatu 3% w rossmanie nie udzielili to też napisałam. Na pocieszenie dostałam torbę nivea - jak któras chce to odstapie chetnie bo ani ona dziecięca ani na laptopa
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
napisz do nich. Ja się juz przestałam przejmować - pisze maile Jak mi rabatu 3% w rossmanie nie udzielili to też napisałam. Na pocieszenie dostałam torbę nivea - jak któras chce to odstapie chetnie bo ani ona dziecięca ani na laptopa
Napisałam, zobaczymy jaki bedzie odzew
mi wlosy tez leca masakrycznie, mam polowe z tego co miałam (
Juz nie wiem co robic, a zal mi mala odstawic od cyca.
zaza26
Fanka BB :)
dziewczyny, ale sie wkurzylam. zamowilam na Hipp pakiet "rozszerzanie diety" i dostalam tylko ulotki i lyzeczke. Kurde, a gdzie kupony rabatowe i sloiczek?? Przeciez Wy dostałyscie
ja zamówiłam ten pakiet i próbki mleka HA
słoiczka nie dostałam, a mleko owszem, ale 2
Iwon
Lipcowe Mamy '05
dzień doberek,
dzisiaj z przerwami spałam do 11 Mały obudził się o 2 i 4, a potem standardowo o 7 i od tej godziny z drobnymi przerwami na przewinięcie, marudzenie itp. pospaliśmy do 11
Sicil gratulację dla Julcia :-)
Uważaj z tym noszeniem wózeczka, chyba że masz fest kręgosłup - ja dwa dni temu dźwignęłam stelaż od wózka i od wczoraj zaczęły mnie boleć plecy. Boję się, żeby nie było takiego ataku jak ostatnio
Zaza moje do tej pory nie zaśnie w łóżeczku grzecznie, bez marudzenia. Tylko wieczorem.
dzisiaj z przerwami spałam do 11 Mały obudził się o 2 i 4, a potem standardowo o 7 i od tej godziny z drobnymi przerwami na przewinięcie, marudzenie itp. pospaliśmy do 11
Sicil gratulację dla Julcia :-)
Uważaj z tym noszeniem wózeczka, chyba że masz fest kręgosłup - ja dwa dni temu dźwignęłam stelaż od wózka i od wczoraj zaczęły mnie boleć plecy. Boję się, żeby nie było takiego ataku jak ostatnio
Zaza moje do tej pory nie zaśnie w łóżeczku grzecznie, bez marudzenia. Tylko wieczorem.
ja zamówiłam ten pakiet i próbki mleka HA
słoiczka nie dostałam, a mleko owszem, ale 2
1 nie moga ci wyslać. W związku z propagowaniem karmienie cyckiem moga reklamowac mleko następne dopiero.
reklama
Waris
Fanka BB :)
1 nie moga ci wyslać. W związku z propagowaniem karmienie cyckiem moga reklamowac mleko następne dopiero.
No właśnie miałam to napisać jak przeczytałam post Aylin ;-) z resztą jak zamawiałam pakiet Hippa to były trzy opcje do wyboru i przy pierwszej przy karmieniu piersią była informacja że są tylko ulotki bez próbek mleka. Zaznaczyłam drugą opcję ale mi jeszcze nic nie przyszło.
Byłyśmy dziś u lekarza i Pani doktor nic małej nie dała bo stwierdziła że nie będziemy jej chemii pakować. Mnie kazała pić herbatkę z miodem, z malinkami i z dzikim bzem ( karmię UU). Kazała też małą kłaść pod kątem 30 stopni. Oczywiście sól morska i odciąganie gilków i do kontroli za tydzień i tyle, zobaczymy.
Sicilpol sto lat dla Julcia ;-)