reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Młodak - gratulacje kondycji! Moja jest w opłakanym stanie.... Niestety ja przez moją kostkę, po 2 operacjach, to ani biegać, ani skakać, ani na rowerze, no nic nie mogę... brzuszki mogę robić... i takie ćwiczenia leżące... No i niestety przez tę kostkę i dwie operacje właśnie mocno mi siadła kondycja....

Niezła jesteś, żeby już myśleć o 2 dziecku! :D a to nie Ty pisałaś, jak bardzo Cię mąż wkurza, mało pomaga itd? Poprawiło się między Wami?

reklama
Poprawilo sie na tyle ze zanim pojdzie w podworko to zapyta czy ja nie mam czegos do zrobienia bo wtedy to on zajmie sie malym. Ogolnie to roznie bywa, szczegolnie jesli chodzi o jego mame, ale prawda jest taka ze kocham tego faceta ponad zycie. Pewnie jeszcze wiele klotni przed nami,mnostwo wyrzutow i nieporozumien ale jakos zawsze dochodzilismy do porozumienia predzej czy pozniej wiec chyba cos miedzy nami jest......
Rozmowa jednak daje duzo tylko trzeba chciec rozmawiac.

A ja się dzisiaj upiłam krupniczkiem. Uwielbiam go po prostu. Jak dla mnie to nie ma nic lepszego do "rozgrzania się". Jak tylko jest mi chłodniej i boje się że choróbsko może mnie trafić to piję krupniczek i wiem że zadziała. Niestety te 2 tygodnie temu jak mnie coś zaczynało łamac to stwierdziłam że się nie napiję bo w końcu ktoś musi do dziecka w nocy wstać. I to był błąd bo mnie rozłożyło a potem zaraziłam katarem młodego.
Następnym razem tego błedu nie popełnię i dzisiaj w ramach ćwiczeń wypiłam. Ale mi dobrze.....

No i się pochwalę - od 3 dni biegam. Wczoraj co prawda ledwo co, bo trochę zmęczona po 4 nieprzespanych nockach byłam, ale dałam radę. Dumna jestem z siebie, a K ze mnie chyba jeszcze bardziej. I co najlepsze, nie mam zakwasów, a lekką zadyszkę łapię dopiero po 2 kilometrze!!!!! Biorąc pod uwagę fakt, że ostatnia moja aktywność fizyczna była grubo ponad rok temu to uważam że nie jest tak źle z moją wyrzymałością. No i nadal bez problemu robię szpagat. Nawet bez rozciągania się :szok:.
Naprawdę myślałam, że dużo trudniej będzie mi wrócić do kondycji, ale jest ok. No i poważnie rozważam drugą ciążę za jakieś 6 miesięcy....... Chyba wolę mieć od razu dwójkę a potem spokój.

podziwiam :) ja chce 2 - a mój maż czasem chce a czasem nie :)
Ja w ramach powrotu do własnej kondycji zapisałam sie na babska siłownię :) W srode o 11 mam badanie kondycji itd :)

A i ja matka kaqrmiaca itd wlasnie raczę się cincinem z 3 cytrynkami.... hmmmm meżowi cos chojnie sie alkoholu chyba nalało. Bo cos mi cieplutko się robi. Ale mloda dzis takiego czadu dała ze mi się nalezy...

Pamka
dużo zdrówka!

Aylin babka od wózka i bloga genialna :-D Jej poczucie humor kojarzy mi się z Chmielewską - nie wiem, czy czytałyście jej książki - polecam ;-)

Rysica jeśli chodzi o oczy, to mojemu Julkowi już się robią brązowe przy źrenicach i widać to wyraźnie :sorry:

Dzis moj Julcio ma pol roczku!!!!

Dziewczyny, mi sie wydaje, ze z nasza kondycja zle byc nie moze, bowiem nasze dzieciaczki nam zapewniaja porzadny wycisk ;-)
W kazdym razie ja tak nigdy nie latalam po domu jak od ponad 3miesiecy ;-)
Plus znoszenie wnoszenie wozeczka... :dry:

Ostatnia edycja:
No i poważnie rozważam drugą ciążę za jakieś 6 miesięcy....... Chyba wolę mieć od razu dwójkę a potem spokój.

No Młodak przy dwójce to już na pewno spokoju nie zaznasz;-)

Mój dzieć już prawie ok. W nocy nawet ładnie spał tylko budził się na jedzenie 2 razy.

Sicil- STO LAT dla Julka:tak: Buziaki od cioci z BB

sicil sto lat dla Julka!!! ja piernicze, jak to zleciało:szok:

moja kondycja jest tragiczna:-( z chęcią bym poszła na siłownię, ale najbliższa 20km od mojej miejscowości, niby step jakiś tam na sali gimnastycznej jest, ale chodziłam tam rok temu i mi się nie podobały zajęcia u tej babki
a w domu nie lubię ćwiczyć, ciężko mi się zebrać, bo taki ze mnie leń:-p

Aylin babka od wózka i bloga genialna :-D Jej poczucie humor kojarzy mi się z Chmielewską - nie wiem, czy czytałyście jej książki - polecam ;-)

no ba!!! uwielbiam ją! przeczytałam prawie wszystkie książki, każdą przynajmniej 2 razy, a "Lesia" i "Całe zdanie nieboszczyka" to po 6:-D

moje dziecię właśnie zaczyna przechodzić ze skomlenia w łóżeczku w nerwowy płacz:dry: chyba nigdy nie uda mi się nauczyć go zasypiania samodzielnie:-(

reklama
dobry:-)

Sicil ucałuj Julka i wszystkiego naj!!!!

a my przespaliśmy całą nockę!!!!O 7 dziecię wstało,pobawiło się,zjadło i padło na twarz:tak:
A wczoraj wieczorem chłopaki się zamknęły w pokoju i nie wiem co robili,ale tak się obaj chichotali,że szok:tak::tak::tak:

Miłego dzionka Wam życzę;-)

Do góry