reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin - fajnie by było, ale niestety mój mąż nie ma tu nic do powiedzenia w tej kwestii... Cena się nie zmienia od lat... A warunki zakupu na raty ustala bank, który podpisał z nimi umowę... On może tylko zagwarantować, że po sprzedaży będzie się "opiekował" klientem, że można będzie do niego zadzwonić i zapytać o cokolwiek, a jak się coś stanie to będzie pośrednikiem w serwisie (zawiezie do serwisu i odwiezie z powrotem) itd.

kurcze szkoda :) ale do rzeszowa go ciągnąć nie będę. Poczekam na 5 w lotto i moze kupie wtedy :)

Tu blog kobitki od wózka. Moich 100 błędów wychowawczych

dziewczyny czy któraś z was będzie rejestrować babcię jako nianie??? my mamy zamiar a niewiele na razie wiemy na ten temat... może wy wiecie coś więcej...

kurcze szkoda :) ale do rzeszowa go ciągnąć nie będę. Poczekam na 5 w lotto i moze kupie wtedy :)

Tu blog kobitki od wózka. Moich 100 błędów wychowawczych

Jakbyś chciała kupić, to mąż by się skontaktował z tamtejszym biurem i ktoś stamtąd mógł by Ci zrobić prezentację ewentualnie. Tylko szkoda, że mąż by nie zarobił ;P
Bo nie ukrywam kasa jest potrzebna ;)

Idę się wykąpać, będę już przynajmniej gotowa, by pójść w kimę później ;P

Rysica - moge Ci obiecać ze jak się zdecyduje to twego męża ściągne :) na razie to pieśń przyszłości. Musze jeszcze zrobić listwy przypodłogowe, szafke rtv, szafe w pokoju malej, szafke w lazience (a nawet 2 + suszarka) pokój małej, sypialnie..... Hmmm po zastanowieniu poprosze 6 w lotto lub przynajmniej główną w kaskade....

Kifsi - no dobra pochwale się. Ja na allegro:

Załączniki

• 2639147777.jpg
    2639147777.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 35
  • 2640372441.jpg
    2640372441.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 34
  • 2640372441_1.jpg
    2640372441_1.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 35
  • 2640762980.jpg
    2640762980.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 2640763873.jpg
    2640763873.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 35
  • 2645280285.jpg
    2645280285.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 35
  • 2677361920.jpg
    2677361920.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 33
  • b469cc79d62b317egen.jpg
    b469cc79d62b317egen.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 34
Ja ostatnio kupiłam 3 pary ogrodniczek w tym 2 welurowych (zapędziłam się troszku) Nie mogę tego mojego kluseczka w większość spodni zmieścić bo ciężko przechodzą przez pupkę;-) no i się na brzuszku opinają:-D Kupiłam też 5 body z dlugim rękawem ale takie wyszły na styk i za mies. będę nowe kupować w większym rozmiarze:tak:

Śpi na razie, po kąpieli wyczyściłam nocha, zapsikałam czym się dało posmarowałam maścią majerankową i póki co nie charczy. Chyba się też już do wyrka wbiję bo tu pustki na fb nic się za wiele nie dzieje a ja niewyspana jestem okrutnie.

Miłej nocki moje drogie. Niech mi któraś odpowie czy iść z tymi cyckami do lekarza bo sama nie wiem...

reklama
Pamka - zdrówka dla Julka!!

Aylin- to super :) Trzymam Cię za słowo ;)

a ja miałam iść się kąpać i co - zapatrzyłam się na fbk na bliźniaków Asi hahahaha

mam pytanie, czy oczy Waszych maluchów się już zaczęły zmieniać?? Bo bliźniaki mają już tak błękitne, Szymek też już miał niebieściutkie w tym wieku, a Monika ma cały czas grafitowe... Myślałam, że jak już będzie miała 3 m-ce to już jej się na jakiś kolor zmienią a one cały czas takie same. aż dziwne :p A jak to u Waszych maluchów jest??

Do góry