zaza26
Fanka BB :)
u nas super nocka! młody zasnął o 21 i na cyca wstał dopiero o 4, a że po karmieniu nie odłożyłam go do łóżeczka to zasnął natychmiast, potem pobudka o 5.40, dostał smoka i spaliśmy do 6.50- dawno tak nie pospałam
piszecie o tym odzwyczajaniu od jedzenia w nocy, a dla mnie wydaje się to zbyt wcześnie... i wcale nie jest tak źle, młody dostaje cyca i idzie spać, fakt, że czasami marudzi przy zasypianiu, ale rzadko, no i wtedy mam do pomocy mojego D
Iwon ja tęskniłam a co do odpisywania na inne posty, to mam dokładnie tak samo zdrówka dla Kornela i oby Julek się nie zaraził&&&&&&&&&&&&&
piszecie o tym odzwyczajaniu od jedzenia w nocy, a dla mnie wydaje się to zbyt wcześnie... i wcale nie jest tak źle, młody dostaje cyca i idzie spać, fakt, że czasami marudzi przy zasypianiu, ale rzadko, no i wtedy mam do pomocy mojego D
Iwon ja tęskniłam a co do odpisywania na inne posty, to mam dokładnie tak samo zdrówka dla Kornela i oby Julek się nie zaraził&&&&&&&&&&&&&
nie podglądam, ale jak idę do sypialni spać, to wtedy obserwuję czy brzuszek się rusza, a jak nie widzę, to dotykam w dzień sprawdzam jak młody za długo (jak na niego) śpiNo wlasnie,czesto zagladacie do dzieciaczkow jak juz spia a Wy jeszcze nie? Ja mam nadal schize i chodze sprawdzac czy oddycha...