reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
December - to Ci powiem, że u mnie też są identyczne plamy i TEŻ tylko pojednej stronie ciała po prawej na nodze szt. na ramieniu 2 szt i na podbródku 1 szt i nic mi kompletnie nie jest - moge ci zdjecia moich plam wyslac!!!!
a no i oczywiscie kompletnie nic mi nie dolega!! i mocno wierze ze u Borka tez wszystko jest ok
a no i oczywiscie kompletnie nic mi nie dolega!! i mocno wierze ze u Borka tez wszystko jest ok
Ostatnia edycja:
klusiaM
Fanka BB :)
Nie jestem ostatnio w stanie Was nadrabiać. Kuba został u dziadków, więc powinnam mieć więcej czasu, ale wczoraj zepsuł nam sie samochód i klapa. Dziś Pan od kablówki przyszedł 2 h później, przez co T dopiero teraz pojechał sprawdzić z komputerem co jest z naszym autkiem. Moze uda się znaleźć przyczynę, jak nie to po nocy będzie jechał 60 km do moich rodziców po autko zastępcze. A mój T bez auta leży. Mówi, że obraził się na niego, że ostatnio dużo jeździł komunikacją, bo szybciej i się zepsuł . Ale dlaczego akurat w czasie, gdy on ma duzo roboty i impreza już w niedzielę?
Macie jakiś sposób by nie jeść ciastek??? Właśnie otworzyłam owsiane żurawinowe i znikają szybko
Wspominałam ostatnio o specyfiku na ząbkowanie co farmaceutka poleciła. nie pamiętam czy podawałam nazwę: Camilia....Może któraś z Was stosowała?
Coś czuję, że niedługo się przyda. Nadia dziś fajna, ale miała 2 momenty straszliwego płaczu, piąstki w buzi, gryzienie obudowy smoczka....
Ostatnio Kuba nazwał ją "Księżniczka krzyczka". Trafione, krzyczy coraz głośniej, dziś po kąpieli nie byłam w stanie jej przekrzyczeć
Ale jak tu jej nie jeść?:-)
Dziś u Lisa ciekawie: Kasia Figura oraz gimnazjalistki+ ksiądz
Macie jakiś sposób by nie jeść ciastek??? Właśnie otworzyłam owsiane żurawinowe i znikają szybko
Wspominałam ostatnio o specyfiku na ząbkowanie co farmaceutka poleciła. nie pamiętam czy podawałam nazwę: Camilia....Może któraś z Was stosowała?
Coś czuję, że niedługo się przyda. Nadia dziś fajna, ale miała 2 momenty straszliwego płaczu, piąstki w buzi, gryzienie obudowy smoczka....
Ostatnio Kuba nazwał ją "Księżniczka krzyczka". Trafione, krzyczy coraz głośniej, dziś po kąpieli nie byłam w stanie jej przekrzyczeć
Ale jak tu jej nie jeść?:-)
Dziś u Lisa ciekawie: Kasia Figura oraz gimnazjalistki+ ksiądz
Iwon pewnie, że tęskniłyśmy
Coraz więcej z was pisze o tych ząbkach - kurcze mój to tak młóci ręce, że już ma czerwone i wszystko chce włożyć do buzi - dzisiaj leżeliśmy sobie na łóżku a on się do mnie odwróciła i na boczku leżąc próbował złapać moją buzię i ...wsadzić sobie do buzi - w wyniku tych akrobacji na chwilę złapał mój nos...ale była radość ale ale....brdziej doświadczone mamy powiedzcie mi, czy jak już mu wyjdzie pierwszy ząbek, to te łapy przestanie pchać? bo ja po tej na gardle to już będę miała obsesje na punkcie pleśniawek....
Coraz więcej z was pisze o tych ząbkach - kurcze mój to tak młóci ręce, że już ma czerwone i wszystko chce włożyć do buzi - dzisiaj leżeliśmy sobie na łóżku a on się do mnie odwróciła i na boczku leżąc próbował złapać moją buzię i ...wsadzić sobie do buzi - w wyniku tych akrobacji na chwilę złapał mój nos...ale była radość ale ale....brdziej doświadczone mamy powiedzcie mi, czy jak już mu wyjdzie pierwszy ząbek, to te łapy przestanie pchać? bo ja po tej na gardle to już będę miała obsesje na punkcie pleśniawek....
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Klusia a cóż ona na dupce ma? To takie rajtki? Super wygląda!!!
No ja myślę, że wszystkie dzieciaczki są do zacałowania Jak podchodzę do mojego i sie go pytam czy będziemy sie całować to on od razu ma banana na buzi, bo już zna moje zamiary- strasznie jest całuśny
Sposób na nie jedzenie ciastek- NIE KUPOWAĆ!!!
No ja myślę, że wszystkie dzieciaczki są do zacałowania Jak podchodzę do mojego i sie go pytam czy będziemy sie całować to on od razu ma banana na buzi, bo już zna moje zamiary- strasznie jest całuśny
Sposób na nie jedzenie ciastek- NIE KUPOWAĆ!!!
Ostatnia edycja:
Hej, hej
Ktoś za mną tęsknił? ;-)
Więcej nie dam rady dziś nadrobić. Ściskam!
PS. Kasia natka ja nie odpisałam w sprawie materaca, bo nie mam gryki A z tymi postami to w moim przypadku jest tak, że staram się czytać wszystkie, ale nie zawsze odpowiadam na przykład na:
- takie, w których zadaje się pytanie na które nie umiem odpowiedzieć
- już ktoś/wiele osób odpowiedziało i bez sensu jest się powtarzać
- sprawa/problem kompletnie mnie nie dotyczy i nie wiem, co powiedzieć a nie lubię gadać bez sensu
- kiedy wpadam na chwilę i nie mam czasu, żeby pisać o wszystkim
- kiedy ktoś zdaje relacje o tym, co się wydarzyło, działo w danym dniu. Oczywiście uwielbiam czytać takie posty, nawet kiedy piszecie o dupie maryny i czytam je bardzo dokładnie, ale nie odpowiadam na wszystkie, bo chyba nawet się nie da
Mam nadzieję, że się trochę wytłumaczyłam
ładnie ujęłaś to co i ja chciałam napisać.
u mnie też choroby- ja mam antybola, Zuza co chwila gorączkuje. Marysia i P sie trzymają dzielnie.
Muńka- ja smaruje jak tylko coś zacharczy lub katar się pojawia, spirytus zwykły- tylko mało go, oliwki dużo. generalnie - na oko;-) na pewno nie zaszkodzi.
December- mam nadzieje, że diagnoza sie nie potwierdzi. u mojej zuzi tez diagnozowali rózne rzeczy- np. dysmorfia twarzy. rozumem, że sie martwisz i szukasz, szukasz. musi być dobrze.
ide spac
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Hej, hej
Ktoś za mną tęsknił? ;-)
U nas w domu masakra - Kornel ma jednak zapalenie oskrzeli. M. wziął urlop i siedzi z nami. Jakby tego było mało Julek od trzech dni markotny i płaczliwy, a dzisiaj przeszedł samego siebie - jeszcze go nie słyszałam tak wyjącego Uspokajał się tylko przy piersi (i zasypiał w trakcie, w związku z czym nie najadał się i budził głodny) więc pół dnia spędziłam z nim na kanapie. Jestem zmęczona i boli mnie głowa.
Trzymajcie kciuki, żeby mały się nie zaraził. Tym bardziej, że szczepienie za trzy dni.
Więcej nie dam rady dziś nadrobić. Ściskam!
PS. Kasia natka ja nie odpisałam w sprawie materaca, bo nie mam gryki A z tymi postami to w moim przypadku jest tak, że staram się czytać wszystkie, ale nie zawsze odpowiadam na przykład na:
- takie, w których zadaje się pytanie na które nie umiem odpowiedzieć
- już ktoś/wiele osób odpowiedziało i bez sensu jest się powtarzać
- sprawa/problem kompletnie mnie nie dotyczy i nie wiem, co powiedzieć a nie lubię gadać bez sensu
- kiedy wpadam na chwilę i nie mam czasu, żeby pisać o wszystkim
- kiedy ktoś zdaje relacje o tym, co się wydarzyło, działo w danym dniu. Oczywiście uwielbiam czytać takie posty, nawet kiedy piszecie o dupie maryny i czytam je bardzo dokładnie, ale nie odpowiadam na wszystkie, bo chyba nawet się nie da
Mam nadzieję, że się trochę wytłumaczyłam
JA!!!!!!! Ja tęskniłam
Współczuję choroby! Kurcze jaki pechowy ten wrzesień, połowa naszych BB-owych dzieciaków chora...
trzymam kciuki, żeby jutro już było lepiej !!!
a co do odpisywania - to ja mam DOKŁADNIE tak samo jak Ty
Chyba uciekam do lozeczka a jutro bede kombinowac kto jest kto slodkich snow laseczki
No mnie nie sposób nie rozpoznać na szczęście hihihih
Aaaale mi dobrze, wzięłam gorącą waniliową kąpiel (kocham waniliową serię Yves Rocher), włączyłam sobie waniliowy zapachowy "kominek" hehe i wypiłam dwa kubki gorrrącej herbatki a teraz mąż od jutra ma 5 dni wolnego jupiii
Rysica moj tez ma stulejke, i wlasnie mi lekarz mowil zeby nic nie ruszac.
Kurcze u mnie z oczkiem slabo, jak sie obudzil to cale bylo zaklejone zoltym.... Az sie boje myslec co bedzie rano ile to moze trwac? Moze powinnam go do lekarza wziac?
Kurcze u mnie z oczkiem slabo, jak sie obudzil to cale bylo zaklejone zoltym.... Az sie boje myslec co bedzie rano ile to moze trwac? Moze powinnam go do lekarza wziac?
Rysica nie za dobrze Ci??
Wchodzilam co jakis czas do Gabi,zeby skontrolowac czy wsio oki i dziwilam sie,ze ma cieplutkie raczki,a ostatnio non stop w nocy miala zimne... i wiecie co sie okazalo? Ze grzejnik jest cieply
No wlasnie,czesto zagladacie do dzieciaczkow jak juz spia a Wy jeszcze nie? Ja mam nadal schize i chodze sprawdzac czy oddycha...
Wchodzilam co jakis czas do Gabi,zeby skontrolowac czy wsio oki i dziwilam sie,ze ma cieplutkie raczki,a ostatnio non stop w nocy miala zimne... i wiecie co sie okazalo? Ze grzejnik jest cieply
No wlasnie,czesto zagladacie do dzieciaczkow jak juz spia a Wy jeszcze nie? Ja mam nadal schize i chodze sprawdzac czy oddycha...
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Muńka - ja mam na dole w salonie jedno łóżeczko (jak siedzimy wieczorem przed TV, to mały przy lampce śpi), w kuchni mam kosz (jak tam urzęduję to mały albo śpi w koszu, albo siedzi w bujaczku), a w sypialni mam drugie łóżeczko - kojec i Kuba spi koło mnie. Ja słyszę jak oddycha, wiec nie muszę co chwilkę wstawać i sprawdzać.