Dziewczyny co bierzecie na przeziębienie przy karmieniu piersią?? Rutinoskorbin można? W piatek wieczorem byłam na miescie i mnie przewiało:-(Grypy z tego nie będzie ale i tak jestem osłabiona i mam duzy katar.
Rutinoscorbin to działa co najwyżej na zasadzie placebo. Na katar to próbowałaś soli morskiej? Preparat się chyba nazywa Nasodrill - można i w ciąży, karmiąc i nawet niemowlakom. W ogóle to na własną rękę tylko objawowo - chyba, że czosnek tylko tu już różnie może dzidzia zareagować.
Może jak nie będzie jadł w nocy to organizm sam przestawi się na częstsze jedzenie, większej ilości posiłków?Jesli zacznie przesypiac noce to nie ma szans na 5 posilkow. Jesli wcinal 180ml + miarki to wychodziło 200ml co 4godziny i wczesniej nie ma szans aby cos wszamal. Jak odejdzie nocne to zostanie 4, no chyba ze bedzie sie budził o 6 i zaraz jadl. A dzisiaj wstal o 7 i o jedzienie zaczal sie upominac przed 8, potem przed 12, kolejne bedzie przed 16, a potem przed 20 i zaraz po tym pójdzie spac.
Kurde nie wiem co robic, wiecej za jednym zamachem pewnie by zjadł ale nie przy kazdym jedzonku, wieczorem i w południe tylko da rade.
Dzisiaj planowałam 1 raz podac zupke bo wczoraj kupiłam dynie, ale sie wstrzymam az mu katarek minie.
Nie było mnie wczoraj i nie nadrobię bo się napisałyście....Napiszę, że u nas spoko - katar przechodzi a ja przez weekend zażyłam higieny dla umysły i sprzedałam kluska najpierw mojej mamie a dziś teściowej i wreszcie tatusiowi....