Kasienka_
Fanka BB :)
Mlodak ja to sie wscieklam jak tesciowa calowala po rekach majac opryszczke ... myslalam ze tam wyjde z siebie ... mowi ze nie bedzie go calowac bo ma zimno (nie calowala po buzi) a zaczela po rekach a on te rece do buzi ... nawet nie bylo jak umyc bo nie miala mydelka dla niego ale cale szczescie nic sie nie stalo i sie nie zarazil ... ale do nich to ogolnie sil brak... ciesze sie ze przed porodem sie wynieslismy od tesciow bo bym zeswirowala!!!
Aylin a nie martwisz sie tym malym wygieciem ?? cwiczysz to jakos?? bylas u lekarza ??
Maćku dobrze wiedziec ze nie jestem sama i nie tylko ja mam takiego glodomorka wspolczuje z ta pralka bo przy dzieciu ciezko bez pralki
Sicilpol kolejna inteligentna tesciowka :|
Newplum woj synek wygina sie w tyl czy raczej bok (bo u nas to jest takie wygiecie w lewa strone) ?? i jakie cwiczenia stosujecie?
ide jutro do lekarza ... znowu mam liste na pol strony hehe ale glownie chce zobaczyc czy mlody sie nie zarazil od meza bo mi cos pokaslywal i katarek ma
Aylin a nie martwisz sie tym malym wygieciem ?? cwiczysz to jakos?? bylas u lekarza ??
Maćku dobrze wiedziec ze nie jestem sama i nie tylko ja mam takiego glodomorka wspolczuje z ta pralka bo przy dzieciu ciezko bez pralki
Sicilpol kolejna inteligentna tesciowka :|
Newplum woj synek wygina sie w tyl czy raczej bok (bo u nas to jest takie wygiecie w lewa strone) ?? i jakie cwiczenia stosujecie?
ide jutro do lekarza ... znowu mam liste na pol strony hehe ale glownie chce zobaczyc czy mlody sie nie zarazil od meza bo mi cos pokaslywal i katarek ma