Cześć Dziewczyny!!
Monika się dzisiaj obudziła... nie wiem o której, bo jak o 7 się obudziłam, to ona już oczy jak 5 zł i śmiałą się do karuzelki...
zjadła i miała super humor, ale zauważyłam, że jak ona nie śpi długo, to szybciej się robi głodna więc o 9:30 zjadła i śpi, ciekawe jak długo pośpi... Dziś u nas strasznie mocny i silny wiatr! Nawet mąż mi napisał, że strasznie wieje i jest "przenikliwie" - on, zahartowany góral mi to napisał...
Burza była w Grodzisku Mazowieckim, znaczy ulewa i wichura, oglądałam zniszczenia na TVN24 rano, szok! To niedaleko nas, bardzo niedaleko, a u nas tylko lekko wiało - z resztą u nas zawsze wieje...
witam i ponawiam pytanie -
czy obróciłyście już materace w łóżeczkach na stronę z gryką?
kurcze ja to chyba zupełnie niewidzialna tu jestem :-( no chyba że napiszę do kogoś konkretnie po nicku a tak to równie dobrze mogłabym się nie odzywać... o co chodzi? czy trzeba osiągnąć jakiś wyższy stopień wtajemniczenia żeby ktoś mnie tu zauważył?
może przesadzam ale ostatnio brakuje mi trochę cierpliwości, zwłaszcza do małej
każda zmiana pieluszki od kilku dni to prawie jak walka bo ona się wygina, wyrywa i marudzi strasznie
dlaczego?
dziewczyny a jakie macie te kołdry do łóżeczek? bo ja kupiłam jeszcze przed porodem większą, 70/140 bo pomyślałam że na dłużej będzie i teraz się martwię czy nie za duża?
Ja mam materac kokos-pianka-kokos po Szymku i nie zamieniam stronami
Dlatego Ci nie odpisałam, bo mnie to nie dotyczyło...
Nie przejmuj się, każdej z nas się zdarza być pominiętą! Tak to jest, jak każdy wchodzi z doskoku, bo małe dzieci jednak nie sprzyjają długim siedzeniem na forum i szczegółowym odpisywaniem
A kołderkę mam tę mniejszą, 120/90. Szymek spał pod nią do chyba 2,5 roczku...
cześć
chciałam sie przywitać,bo jestem tu nowa. Mam córkę Zuzie,która ma 3,8 l. i synka Leonarda który się urodził 11 czerwca tego roku
mały już w swoim krótkim życiu,przeszedł infekcję w szpitalu(dostawał antybiotyk) i dwa katary już przeszedł...no ale tak to jest jak sie ma przedszkolaka w domu
WITAJ! Rozgość się
yyy czy my się znamy?
Rysica a może mnie też doradzisz, bo ja mam straszny dylemat, oczywiście tylko ze względu na kasę, bo tak to mój wybór padłby na X-Landera XA, ale cena mnie przeraża... chciałabym tak koło 500zł wydać, a potrzebuję przede wszystkim rozkładane siedzisko i dosyć głębokie oraz koła pompowane albo dobrze zamortyzowane, bo będę wózkiem jeździć po polnych drogach z psami na spacerze - to jest dla mnie najważniejsze
poza tym fajnie jakby nie była bardzo ciężka i fajnie się skaładała
X-landera XA nie poleciłabym, jeśli już to X-move. X-move ma lepiej wyprofilowane oparcie (pod kątem prostym bardziej nie na półleżąco) i przekładane siedzisko przód/tył. Jednak mimo dużych kół nie są one pompowane... Do najlżejszych też nie należy...
Jeśli chodzi o połączenie dużych pompowanych kół i lekkiej wagi to jest to prawie niemożliwe...
Z takich do 500 zł z dużymi kołami polecić mogę np
NOWOŚĆ ! BABY DESIGN SPRINT PLUS -5 KOLORÓW +FOLIA (2619909425) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
on ma duże koła, jednocześnie ławo go złożyć w tzw kanapkę, i jest niedrogi. No i ma pojemny kosz na zakupy!
NOWOŚĆ SPACERÓWKA BABY MERC GT (2620734993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten ma pompowane koła i jest niedrogi, ale nie jest też lekki, bo waży 13 kilo...
NOWOŚĆ 'ANMAR' LEKKA SPACERÓWKA na WIOSNĘ PROD (2622104763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten jest dość lekki, bo ma aluminiową konstrukcję, no i ma dosyć duże pompowane koła. Jak dla mnie ok. Tylko nie wiem jak to jest z awaryjnością tych wózków, bo nie miałam...
Miałam Coneco Traper, ale na wyboje leśne to tak średnio... W każdym razie małe kółka parasolkowe średnie są na leśne spacery...
A powiedz jaki masz teraz wózek? Masz od niego spacerówkę??
Bo ja właśnie z myślą o spacerówce, żeby się wygodnie jeździło, kupiłam Tako Jumper X