reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Viola super,że już 2!Gratuluję!!!

Sunshine ja bym do jutra poczekała,ale zrobisz jak uważasz.

Dorotka no właśnie to nie takie proste,bo młody nie dość,że nie współpracuje,to tego zębola ledwo co widać,bo dopiero dziś się przebił..a w ogóle to muszę znaleźć aparat:angry::angry:

I znowu zapomniałam:wściekła/y::zawstydzona/y:

idę coś zjeść:tak:

reklama
Dziewczyny gratuluje zabkow :)

Aylin ja zapieram szarym mydlem i szczoteczka - rewelacja. Z tym, ze zapieralam plamy najwyzej kilkugodzinne - ale schodzily bez problemu.

Mloda K jestes cudowna mama! I juz! Bez dyskusji ;-)

Zaza, Macku mam nadzieje, ze sie faceci ogarna. Chociaz ja do mojego tez cierpliwosc trace. Mam wrazenie, ze oni mysla w inny sposob... Otworzyc okno, bo goraco (zapomina, ze mlody ma katar), posluchac muzyki na full (mlody sie boi jak jest za glosno), trzasnac drzwiami jak usypia. ehhhh duzo by pisac...

Dzisiaj jestem padnieta. Zrobilismy przemeblowanie w salonie, tak zeby mlodemu wygospodarowac spory kacik na mate, zabawki i do lezenia. Wylozylismy to miejsce taka kolorowa mata z pianki, zeby od podlogi nie ciagnelo i jestem mega szczesliwa :D Wszystkie zabawki, gryzaki, pluszaki w jednym miejscu (przynajmniej dzisiaj :-p )

Ostatnia edycja:
]Sunshine tez bym poczekala do rana . Moja tez ma katar i kaszle ale bez goraczki tylko troche marudna. Wolalabym na twoim miejscu pojsc do swojego pediatry niz na pogotowie jechac. Roznie tam bywa z tymi lekarzami . Ja nie mam dobrych wspomnien. :baffled:

Wyprasowałam sterte jedną, druga za chwile, a trzecia w pralce :szok:ja nie mam w czym chodzić, a moje dziecko :D a jestem zła dziś wyciągnęłam dwa kombinezony na zime jeden rozm.68, a drugi 6-9mies i oba za małe :( on ma długie nogi:baffled::baffled: a i rana mi się znowu otworzyła i ropa się z niej teraz leje :( mała dziurka, a ropy dużo:no::no:
A i dziś pierwszy raz się kąpałam z małym i był bardzo szczęśliwy!!!

katrina dopiero mi sie przypomniało, że miałam ci odpisać:zawstydzona/y: krem mam taki Opinie o Ja i Mama, Krem na ciemieniuchę AA Therapy - bangla.pl rzeczywiście śmierdzi niemiłosiernie, ale różnicę widać już było po pierwszym użyciu:tak: więc mam zamiar go stosować

Ruda gratuluję pierwszego Jaśkowego ząbka!!!

Aylin masz złote dziecko, pozazdrościć, a na kupy to może po prostu spróbuj Vanish, ale ten w żelu, u nas działał na kilkudniowe plamy, najpierw zapierałam tym żelem, potem moczyłam kilka godz a potem do pralki

vanish na te u mnie nie działa. Do tej pory moczyłam w proszku przez noc i schodziły bez problemu ale po 2 tyg obawiam się ze bedzie ciężko.

A Matynka jest naprawdę cudowna. Zdzarzyło się jej 2 razy ze marudziła i nie wiedzieliśmy dlaczego. Odpukać na razie jest prze-kochana.

Jestem w tej samej krainie "mam talent" tylko, ze z karmi :)

I ja również w waszym gronie :)

Viola Ruda no pieknie :) juz zebolki ... ja tez chce :)

Sunshine ja bym pewnie poczekala do jutra chyba ze kaszel jest taki straszny juz i ciezko malej oddychac albo sie sama wybudzi przez kaszlanie wlasnie to bym wziela od razu

agaundpestka z ta ropa to chyba do lekarza trza isc co ??? a nie obawialas sie kapac ja mam jeszcze obawy bo nie trzyma tak 100% pewnie glowy ...

a u nas dzisiaj opera byla ... nawet przy kapieli choc wtedy zawsze sie uspokaja... NIGDY WIECEJ NIE POZWOLE MU SPAC CHWILE PRZED NOCNYM SPANIEM!! grrrr juz trzeci raz tak bylo a ja glupia wierzylam ze bedzie inaczej ... no taka litanie jak dzisiaj puscil to nie bylo chyba nigdy ... ale standard dalam butle i wlaczylam w trakcie kolysanke ... potem polozylam do lozia i pogadal pogadal (a raczej postekal ale nie placzliwie) i zasnal bez smoka i BEZ SZUMU :D juz trzeci dzien bez szumu oby tak zostalo to potem juz tylko pozbycie sie owijania nozek ...
ale za to w dzien smok i szum mus konieczny jak nie spi w chuscie

no i u nas tez chorosko sie przypaletalo... poki co tylko maz ale masakrycznie go rozlozylo... ja profilaktycznie czosnek miodzio cytrynka herbata malinowa teraflu w poludnie a na noc aspiryna i do malego raczej tylko ja pokim zdrowa ... ehhhh

reklama
Viola, Ruda gratuluję ząbków! ja bym się chyba nawet nie spodziewała tak szybko :baffled:

Aylin ja plamy z kup od razu spłukuję zimną wodą (oczywiście zostają) a potem normalnie piorę, czasem nawet po kilku dniach i w 99% przypadków schodzi :tak:

aga ja już się poddałam z prasowaniem bo te góry prania mnie przerażały i włączam w pralce "łatwe prasowanie" przez co pranie jest bardzo mokre i dłużej schnie ale jest milsze w dotyku :sorry2:

dziewczyny czy odwróciłyście już materace na stronę z gryką?

Do góry