reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie,

Niezapominajka gratulacje i życzę zdrówka :tak:

Mlodak zdrówka dla Szymka:tak:

NIespodzianka wspolczuje, ze Młodemu się tal poprzestawialo. Mam nadzieje, ze wszystko wróci do normy ;-)

Sunshine kiedy wracasz z Polski?

my za tydzień w poniedziałek lecimy:tak:

Nie mogę się doczekać :-) tylko pewnie za mężem będę tęsknić :zawstydzona/y: ale doleci do nas po dwóch tygodniach.

sicilpol mój też ciągnie za włosy:tak: i to dość mocno.

Iwon
milego ogladania:-)

Ja dzisiaj miałam trochę roboty bo jutro imprezka urodzinowa męża.Wojtek na szczęście współpracował :-D pozwolił mi posprzątać. Kuba znowu jakiś nijaki miał dzień, nie wiem co się dzieje:no: na szczęście maz miał juz wolne i się z Nim bawił bo chyba bym nie wytrzymała :zawstydzona/y:

Dzięki za zaproszenia na fb i dzięki z przyjęcie moich ;-) Muszę się przyznać, że jednej z Was nie mogę rozszyfrowa:zawstydzona/y: nie bede pisala nazwiska bo może sobie nie życzy na forum ale napisze wielkość prywatna na fb, sorki ale nie mogę się domyśleć a inne poznalam. W końcu zobaczyłam twarze i o wiele lepiej się tutaj pisze wiedząc z kim :tak:

ja już teraz nie używam ale w szkole rodzenia pielęgniarka mówiła że skoro zalecają dwie nakrętki na wanienkę to na pół wanienki jedną i tak robiliśmy :tak:

moja też tak robi, jak tylko jest w pozycji półleżącej to od razu się dźwiga ale podobno jeśli robi tak sama to jest ok bo to znaczy że już jest na to gotowa :tak:

- dziewczyny czy wy te zabawki typu szczeniaczek-uczniaczek to na allegro kupujecie?

- kochane a czym i czy w ogóle smarujecie buzie dzieciaczkom? i całą główkę z włoskami?

- no i jak wy się odszukujecie na fb? czy to jakiś wyższy stopień wtajemniczenia trzeba mieć na tym wątku :eek:

kupilam na all :) a najlepsze ze z Krakowa :) bo sie jeden gosc oglaszal ale nie kupowalam nowego

mlodego nie smaruje niczym ani oliwka ani balsamem choc mam bo ma ladna skore

a moze tak zalozyc grupe na fb czerwcowki bb2012 zeby latwiej bylo sie znalezc... mnie mozna znalezc pod Katarzyna Muzyk i nie mam zdjec :p

przepraszam za post pod postem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasienka dobry pomysl z ta grupa:) aa i bylam dzis na mazowieckiej bo soczewki dotarly ale nie ta moc co chcialam... Wiec DZIEKI :)

Sicil a ty w koncu kupilas wozek jane? No ta gondola do 10 kilo to niezly zart, moj ma 6 (dzis wazylam:) i jakby sie chcial wyciagnac to nie ma szans na dlugosc.. 10 kilo to chyba z nogami za gondola :) ale i tak sie sprawdzila super wiec nie narzekam

o jakich gondolkach mowicie ?? bo nie o zwyklym foteliku prawda ?

josie ciesze sie ze moglam pomoc

ktora mamusia stworzy grupe na fb ??

Ostatnia edycja:
Ja mam jane matrix light taki gondolo-fotelik. Kupilam taki bo jezdzimy czesto do poznania a to 5h jazdy no i wolalam zeby maly lezal wygodnie a nie siedzial

Kasienka probowalam dwojki Browna. Tzn. mlody juz od dawna pije z niej mleczko, ale na kleik ma troche za mala dziurke. Brown ma jeszcze smoczek Y cut do kaszek, ale w sklepie nie mieli - dlatego wzielam aventa. No, ale skoro na najmniejszym przeplywie aventu sie krztusil, to pewnie na y browna tez bedzie :/

Niezapominajka gratki :)

Alez mam sie ochote uuuupic dzis. Piatek - to dlatego :zawstydzona/y: Jak jeszcze nie bylo Tomcia i pracowalam, to zawsze czekalam na pt. i zawsze byly dzikie imprezy do 6, 7 rano :p Pozniej sobote i niedziele chorowalam, ale wspomnienia sa :p

reklama
Matko, ale naskrobalyscie. W zyciu mnie nie zapamietacie ,bo ja tak czesto pisac nie mam jak. O jakiej wy zyrafce rozmawiacie??? To jakas zabawka dla dziecka?? Gryzaczek? Czy co to?? Tak zachwalacie ze se zainteresowalam :-)

Do góry