reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie,

Niezapominajka gratulacje i życzę zdrówka :tak:

Mlodak zdrówka dla Szymka:tak:

NIespodzianka wspolczuje, ze Młodemu się tal poprzestawialo. Mam nadzieje, ze wszystko wróci do normy ;-)

Sunshine kiedy wracasz z Polski?

my za tydzień w poniedziałek lecimy:tak:

Nie mogę się doczekać :-) tylko pewnie za mężem będę tęsknić :zawstydzona/y: ale doleci do nas po dwóch tygodniach.

sicilpol mój też ciągnie za włosy:tak: i to dość mocno.

Iwon
milego ogladania:-)

Ja dzisiaj miałam trochę roboty bo jutro imprezka urodzinowa męża.Wojtek na szczęście współpracował :-D pozwolił mi posprzątać. Kuba znowu jakiś nijaki miał dzień, nie wiem co się dzieje:no: na szczęście maz miał juz wolne i się z Nim bawił bo chyba bym nie wytrzymała :zawstydzona/y:

Dzięki za zaproszenia na fb i dzięki z przyjęcie moich ;-) Muszę się przyznać, że jednej z Was nie mogę rozszyfrowa:zawstydzona/y: nie bede pisala nazwiska bo może sobie nie życzy na forum ale napisze wielkość prywatna na fb, sorki ale nie mogę się domyśleć a inne poznalam. W końcu zobaczyłam twarze i o wiele lepiej się tutaj pisze wiedząc z kim :tak:

ja już teraz nie używam ale w szkole rodzenia pielęgniarka mówiła że skoro zalecają dwie nakrętki na wanienkę to na pół wanienki jedną i tak robiliśmy :tak:

moja też tak robi, jak tylko jest w pozycji półleżącej to od razu się dźwiga ale podobno jeśli robi tak sama to jest ok bo to znaczy że już jest na to gotowa :tak:

- dziewczyny czy wy te zabawki typu szczeniaczek-uczniaczek to na allegro kupujecie?

- kochane a czym i czy w ogóle smarujecie buzie dzieciaczkom? i całą główkę z włoskami?

- no i jak wy się odszukujecie na fb? czy to jakiś wyższy stopień wtajemniczenia trzeba mieć na tym wątku :eek:

kupilam na all :) a najlepsze ze z Krakowa :) bo sie jeden gosc oglaszal ale nie kupowalam nowego

mlodego nie smaruje niczym ani oliwka ani balsamem choc mam bo ma ladna skore

a moze tak zalozyc grupe na fb czerwcowki bb2012 zeby latwiej bylo sie znalezc... mnie mozna znalezc pod Katarzyna Muzyk i nie mam zdjec :p

przepraszam za post pod postem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasienka dobry pomysl z ta grupa:) aa i bylam dzis na mazowieckiej bo soczewki dotarly ale nie ta moc co chcialam... Wiec DZIEKI :)

Sicil a ty w koncu kupilas wozek jane? No ta gondola do 10 kilo to niezly zart, moj ma 6 (dzis wazylam:) i jakby sie chcial wyciagnac to nie ma szans na dlugosc.. 10 kilo to chyba z nogami za gondola :) ale i tak sie sprawdzila super wiec nie narzekam

o jakich gondolkach mowicie ?? bo nie o zwyklym foteliku prawda ?

josie ciesze sie ze moglam pomoc

ktora mamusia stworzy grupe na fb ??

Ostatnia edycja:
Ja mam jane matrix light taki gondolo-fotelik. Kupilam taki bo jezdzimy czesto do poznania a to 5h jazdy no i wolalam zeby maly lezal wygodnie a nie siedzial

Kasienka probowalam dwojki Browna. Tzn. mlody juz od dawna pije z niej mleczko, ale na kleik ma troche za mala dziurke. Brown ma jeszcze smoczek Y cut do kaszek, ale w sklepie nie mieli - dlatego wzielam aventa. No, ale skoro na najmniejszym przeplywie aventu sie krztusil, to pewnie na y browna tez bedzie :/

Niezapominajka gratki :)

Alez mam sie ochote uuuupic dzis. Piatek - to dlatego :zawstydzona/y: Jak jeszcze nie bylo Tomcia i pracowalam, to zawsze czekalam na pt. i zawsze byly dzikie imprezy do 6, 7 rano :p Pozniej sobote i niedziele chorowalam, ale wspomnienia sa :p

reklama
Matko, ale naskrobalyscie. W zyciu mnie nie zapamietacie ,bo ja tak czesto pisac nie mam jak. O jakiej wy zyrafce rozmawiacie??? To jakas zabawka dla dziecka?? Gryzaczek? Czy co to?? Tak zachwalacie ze se zainteresowalam :-)

Do góry