reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Widac niepotrzebnie bo okazal sie zwykłą pospolita swinia ;-)
Ale nie płacze hehe i o fiutkach moge z Wami pozartowac w kazdej chwili i pamietajcie ze karny kutas to moja inwencja tworcza hehe :-D

reklama
Buziak, no co TY rozwodzisz się naprawdę? Czy to już ostateczna decyzja?Co się właściwie stało?Pierwsze pół roku życia dziecka to naprawdę próba dla związku....

MY po paru lyzkach kaszki i mlesiu...mlody chrapie mi na nogach ;)
Buziakowa jaja sobie robisz? Twoj maz wydawal sie taki ...idealny??!!

ps. czym sie rozni spioch od pajaca dla mnie to jedno i to samo...dlugie na zatrzaski ze stopkami ...chyba ze spioch to bez stopek??
w takim ukladzie my tylko to ze stopkami uzywamy i tylko do spania

Ostatnia edycja:
Buziak, no co TY rozwodzisz się naprawdę? Czy to już ostateczna decyzja?Co się właściwie stało?Pierwsze pół roku życia dziecka to naprawdę próba dla związku....

MY po paru lyzkach kaszki i mlesiu...mlody chrapie mi na nogach ;)
Buziakowa jaja sobie robisz? Twoj maz wydawal sie taki ...idealny??!!

ps. czym sie rozni spioch od pajaca dla mnie to jedno i to samo...dlugie na zatrzaski ze stopkami ...chyba ze spioch to bez stopek??
w takim ukladzie my tylko to ze stopkami uzywamy i tylko do spania

wydawal sie;-)

od polowy lipca sporo pil i myslałam ze faktycznie przechodzimy jakis zwykly kryzys, ale okazalo sie ze moj maz ma kolezanke własnie od polowy lipca.. fajny facet nie ??? pil bo sobie z czyms nie radzil..
wnioski juz w sadzie :cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
o kur.... to poplynął facet;/ fujjj swinia ---sorry ale zdrada to rzecz jakiej mega sie brzydze;//
szkoda chlopakow Twoich ;/:( jak blizniaki na to wszystko??

oj Buziaczku- bardzo mi przykro:( zdrady ja też bym nie wybaczyła- nawet jak bym chciała- z moim charakterem byłoby to niemożliwe. Trzymam kciuki,żeby wszystko poszło gładko i żeby dzieciaki na tym jak najmniej ucierpiały.

reklama
no dla mnie tez jest to obrzydliwe. moj maz jako facet okazal sie kompletnym zerem wiec moze i dla chlopcow lepiej ze takiego autorytetu miec w domu nie beda. poki sad nas nie podzeli bedziemy mi8eszkac razem wiec poki co sa swiadkami niepotrzebnych scen.. sorry za bledy ale mam malego na kolanach ;-)
na swoj sposob bardzo to przezywaja bo okropnie boja sie zostac sami w pokoju.. wiec pewnie jest to strach o to zebysmy rozstajac sie nie rozstali sie rowniez z nimi.. to co w nich siedzi boli mnie najbardziej..

Do góry