niezapominajka123
Fanka BB :)
Iwon na moim profilu tu na BB mam dużo fotek ale jeśli chcecie umieszczę zdjęcia w galerii czerwcówek ale to tam gdzie nasze dzieciaki/Hej
dziewczyny, szczerze was podziwiam - posty o 3, 4 nad ranem ? Ale macie zdrowie ;-)
Mój wstał o 9, a teraz dalej poszedł w kimono. Zastanawiałam się czy iść już z nim na spacer teraz, czy przy następnej drzemce. Ale że na dworze zimno, ja bez śniadania, a młody juz bardzo marudził, położyłam go do łóżeczka. I dobrze, przynajmniej coś wrzucę na ruszt i napiję się ciepłej herbatki z sokiem
O co chodzi z buziak? Z tego, co ostatnio pisała, to zamierzała niebawem do nas zajrzeć. Myślę, że to jakieś nieporozumienie, pewnie zaraz wróci i wszystko wyjaśni
Kupsztal - Julek nie wydaje raczej odgłosów, natomiast robie wielkie oczy i jest wtedy niezwykle skupiony, przerywa wszelkie inne czynności. I podobnie jak u młodak słychać wtedy solidne wystrzały w pieluchę
Niezapominajka, zdrówka dla męża Co Ty masz z tą wątrobą kobieto w tym wieku? Za dużo whisky z lodem? )
Mój dziś idzie na pogrzeb, niestety zmarła mama naszej przyjaciółki :-( Ja nie pójdę, bo nie mam z kim małego zostawić, więc chociaż on będzie reprezentował rodzinę.
Podobają mi się Wasze opowieści dotyczące nicków Pokazuje to, jak różnorodne jesteśmy i świadczy o fajnej wyobraźni
Dziewczyny, a ja sobie wczoraj jeszcze raz obejrzałam nasze zdjęcia w galerii czerwcówek, bo teraz kiedy Was lepiej znam czuję większą potrzebę poznania i kojarzenia Waszego wyglądu I zauważyłam, że chyba nie wszystkie się tutaj ujawniły? Np. brakuje mi zdjęcia niezapominajki, MsMickey, claudette, nie wiem też, jak wygląda esperanza, Monika, mysiaczek, bąblik?
Pomysł mega zawsze można spróbowacHeello
u nas nocka prawie przespana. Obudziłam się po północy - mała śpiochała, dopiero sie obudziła tak jak wczoraj przed 5, i dalej śpiochałyśmy do 8 a głodna była myślałam że mi pożre całego cyca, tak go łapała. Fajnie by było gdyby jej tak zostało
Dziewczyny też fajnie by było gdybyśmy wytrwały w podobnym składzie do wiosny i zorganizowały gdzieś jakieś spotkano majówko/czerwcówek 2012? Co wy o tym sądzicie?
Najprawdopodobniej pompa paliwowa czy cos takiego;/nie znam sie za bardzoJosie trzymam kciuki zeby juz ladnie jadl... zmienilas smoka ?
Niezapominajka a co naprawiacie w samochodzie ze takie koszty ??
Waris swietny pomysl
Mysiaczek oby szybko znikla ta plesniawka
Adienna mam nadzieje ze i moj zalapie... moze wrzucisz tutaj w galerii jakies zdjecie :>??
mamusie jakie ubranka kroluja w garderobie waszych maluszkow ?
u nas glownie body jakies spodnie ostatnio i bluza, natomiast za chiny nie moge sie przekonac do spiochow ... ubralam malego w spiochy moze ze cztery razy odkad sie urodzil ... no i pajace to czasami ale tez bez przekonania
mlody zalapal o co kaman z siadaniem... i sam chce ale wole go za czesto nie podpuszczac bo juz w ogole nigdzie nie bedzie chcial lezec
czy Wasze dzieci lubia maty ?? moj jakos tak malo zainteresowany jest nie wiem czy dlatego ze za maly czy ze nudna ... choc zawiesilam dodatkowo jakies grzechotki