MsMickey
Fanka BB :)
Ruda hmm akurat ten Twój powrót zbiegł się w czasie z aferą metylową w Czechach... zbieg okoliczności...? przyznaj się to Twoja sprawka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ruda hmm akurat ten Twój powrót zbiegł się w czasie z aferą metylową w Czechach... zbieg okoliczności...? przyznaj się to Twoja sprawka
Jak ma dobry humor to tak,ale to rzadko...czy Wasze dzieci umieja sie same soba zajac ?? moj umial do czasu a ostatnio to gdzie go nie poloze zaraz jeczenie :| jak jestem obok i gadam to super ale jak odchodze to jeki
To dlatego, że miesiąc nie ma równo 4 tygodnie, tylko 4 tygodnie i 3 lub 4 dni, dlatego 3 miesiące to nie 12 tygodni tylko wychodzi właśnie 13.A sluchajcie, wytlumaczcie mi te suwaczki, u mnie jest, ze 3miesiace, ale tygodniami to 13tydzien i 2dzien, wiec powinno być chyba 3miesiace i 1tydzien i 2dni?
No proszę, czyli verita zawsze prawdę nam powie
;-)
......
Tak się zastanawiałam, czy Veritaserum to "to" Veritaserum.....właśnie sobie odświeżam tą lekturę po latach:-)
....
...
mam koleżankę która jest w 13 tyg. ciąży i ma krwiaka w macicy, pod płodem. macie jakieś dowiadczenia? jej kazano leżec i czekać aż sie wchłonie. najgorzej bedzie jak pęknie i sie zakażanie zrobi albo "pociągnie" za sobą dzidzię. martwię sie o nia.
Avo ja mam teraz 23 lata a w grudniu. Urodziny;-) niezapominajka jest chyba jeszcze w moim wieku)
A ja mam wiosen 33 - ściślej mówiąc godzina ta wybije w listopadzie
Mnie w wieku 30 lat dopadł kryzys - było to dla mnie surrealistyczne i przerażające, że nie mam już dwójki z przodu. Płakałam nawet Ale już jest ok, teraz do 40 mi wszystko jedno, więc będę miała spokój, potem sobie pewnie znowu krótką depresyjkę zafunduj...
mam koleżankę która jest w 13 tyg. ciąży i ma krwiaka w macicy, pod płodem. macie jakieś dowiadczenia? jej kazano leżec i czekać aż sie wchłonie. najgorzej bedzie jak pęknie i sie zakażanie zrobi albo "pociągnie" za sobą dzidzię. martwię sie o nia.
Ja whkonczona. Maly prawie nic nie zjadl na kolacje. Wije sie przy jedzeniu jak piskorz. Zmienilam butelke na lovi - to samo... Czy mozliwe zeby nagle mu mleko przestalo pasowac? Bo juz nie mam pomyslu, plesniawek nie widze
i maz mnie wkur..il jeszcze na koniec, ze niby ja cos zle robie i uspil go na rekach. A od miesiaca mu mowie ze nie usypiamy na rekach juz. Chyba wyjde z siebie